Battle.FriendHood.Net
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
adevaRAP

Ultimele subiecte
» HAI AFARA LA ZAPADA!!!!
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptySam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix

» Reclama Gratis aici
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptySam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO

» Aero - Shooting Range
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptyMar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0

» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptyVin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed

» DISS MARATHON
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptyLun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava

» WRONG team
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptyJoi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix

» Freestyle in Bucuresti
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptyMar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!

» OBEN
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptyMar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man

» adamantix vs in0c3nt
kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] EmptySam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT]

+2
Kanji
knutz0r
6 participanți

In jos

kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] Empty kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de knutz0r Joi Iun 09, 2011 5:42 pm

10 versuri
8 cuvinte + tema propuse (ceva inedit daca se poate Smile)
timp reply N/A
knutz0r
knutz0r
Le dau clanta da' le tai si chitanta

Reputatie : 357
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia

http://www.last.fm/user/knutz0r

Sus In jos

kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] Empty Re: kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Kanji Joi Iun 09, 2011 11:01 pm

Tema: Supervillain in actiune

Cuvinte: sloboz, erou, banca, pestera, politie, Coca-cola, ananghie, smartphone
Kanji
Kanji
Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai

Reputatie : 628
Data de inscriere : 26/10/2009
Localizare : Brasov

Sus In jos

kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT] Empty Re: kNut vs CIOMOFUGLA - [FREESTYLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de knutz0r Vin Iul 15, 2011 2:56 pm

M-am intors, ce sloboz credeati ca s-a intamplat,
M-am facut cu un smartphone, defapt am facut un blat
Ca de la atata Coca Cola mintea mi s-a acidulat
Si-am refulat intens, am gandit si am actionat
Cu o dubla personalitate, un caracter eronat
Voiam sa o ard exact ca un erou adevarat:
Cu o pizda in o pestera, pe banca la fumat
Si-a luat trip grav ca e la ananghie la cat a luat
A sunat la politie, cu politete i-am futut una-n cap
Am violat-o, am plecat, si a doua zi am luat-o de la cap.

scuzati intarzierea, am incercat sa mai fac o data sau de doua ori dar nu prea mi-a iesit nimic...
astept bucata ta CIOMOFUGLA Smile
knutz0r
knutz0r
Le dau clanta da' le tai si chitanta

Reputatie : 357
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia

http://www.last.fm/user/knutz0r

Sus In jos

Mesaj Scris de CIOMOFUGLA Lun Iul 18, 2011 10:42 am

mana inclestata pe trancan, ca lex luthor, e setat pe profit, insetat de avut cu fiecare an trecut
Cu cagula pe fata si smartphone u dat pe mute, pune mana pe paznic si face din el scut,
intra n banca, trage dupa el usa, o leaga cu lant gros, actioneaza cu calm, are un plan ingenios
O masina l asteapta parcata pe dos, unu vrea sa faca pe erou da c o lovitura il culca pe jos
Cineva apasa butonu de panica, scrasnind printre dinti: SLOBOZ! Parca i sodoma si gomora
se indreapta spre seif, ameninta cu arma: Care i Parola? Dintr o data e mai agitat ca o coca cola,
Afara sirene de politie, il ndeamna: Predate, Sau ...scoate din rucsac un ak 47 ca scarface phleu phleu
e la ananghie, incercuit de gabori, unu ii apare in spate, el c o rafala il lasa fara mau, UAU!
A iesit, isi simte inima n gat o sa i explodeze vreo artera, isi spune: sper c am scapat de potera
Mai bine mort ca nu vreau in veci sa ma ntorc la carcera, am sa stau ascuns cativa ani in vreo pestera.

ahhhhhhhhhhhha!
CIOMOFUGLA
CIOMOFUGLA
Un golan transformat in poet

Reputatie : 1384
Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de WTSN Dum Iul 24, 2011 11:15 am

M-am intors, ce sloboz credeati ca s-a intamplat,
M-am facut cu un smartphone, defapt am facut un blat 1,5p. nu inteleg legatura blatului cu smartphone-ul si cu ce s-a intamplat
Ca de la atata Coca Cola mintea mi s-a acidulat
Si-am refulat intens, am gandit si am actionat 2,5p. ideea e ok
Cu o dubla personalitate, un caracter eronat
Voiam sa o ard exact ca un erou adevarat: 2p. ok
Cu o pizda in o pestera, pe banca la fumat
Si-a luat trip grav ca e la ananghie la cat a luat 3p. Smile) amuzant cu panica
A sunat la politie, cu politete i-am futut una-n cap
Am violat-o, am plecat, si a doua zi am luat-o de la cap. 2,5p. ih, asa si-asa. se putea si mai bine finalul

knutz0r - 11,5p.

mana inclestata pe trancan, ca lex luthor, e setat pe profit, insetat de avut cu fiecare an trecut
Cu cagula pe fata si smartphone u dat pe mute, pune mana pe paznic si face din el scut, 3p. frumoooos
intra n banca, trage dupa el usa, o leaga cu lant gros, actioneaza cu calm, are un plan ingenios
O masina l asteapta parcata pe dos, unu vrea sa faca pe erou da c o lovitura il culca pe jos 3p. continui frumos, ideile se contureaza fain.
Cineva apasa butonu de panica, scrasnind printre dinti: SLOBOZ! Parca i sodoma si gomora
se indreapta spre seif, ameninta cu arma: Care i Parola? Dintr o data e mai agitat ca o coca cola, 3,5. Din ce in ce mai bine Very Happy
Afara sirene de politie, il ndeamna: Predate, Sau ...scoate din rucsac un ak 47 ca scarface phleu phleu
e la ananghie, incercuit de gabori, unu ii apare in spate, el c o rafala il lasa fara mau, UAU! 1,5p. slab. n-am inteles. nici faza cu 'phleu phleu'. plus ca nu rimeaza versu` 1 cu 2.
A iesit, isi simte inima n gat o sa i explodeze vreo artera, isi spune: sper c am scapat de potera
Mai bine mort ca nu vreau in veci sa ma ntorc la carcera, am sa stau ascuns cativa ani in vreo pestera. 3p. puteai ceva mai bun la final

Ciomofulga - 14p.

Vot Ciomofulga! Mi-a placut mai mult cum a curs povestea, parca si vedeai cum intra in banca si il ia pe paznic ostatic si etc. La knut nu mi-a placut ca e prea simplist tot free-ul. Bafta in continuare.
WTSN
WTSN
Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo

Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Varsta : 33
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!

Sus In jos

Mesaj Scris de OZN Sam Aug 06, 2011 12:14 pm

Ciomofugla, a legat mai bine povestea, si la el exista si ceva actiune pe acolo. Nici knut nu a dat rau, dar prea simplu.

A fost un free cu multe cuvinte impuse, dar a iesit bine.

Vot Ciomofugla.
OZN
OZN
Zile negre, zi-le naspa

Reputatie : 9864
Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 32
Localizare : Area 51

http://www.battle.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Dust Sam Aug 06, 2011 5:34 pm

Vot clar Ciomo! Un free frumos.
Knut n-a dat rau, dar runda lui pare "imaginara" oarecum moarta, pare ca mai mult se gandeste decat actioneaza, cam asta e sentimentul pe care l-am avut cand am citit runda.Plus ca parca a dat mai simplut asa.
Ciomo, foarte smechera runda, e plina de viata, ai legat bine si ai urmarit tema cap-coada si cum zicea si Watson parca te vad cand intri in banca si faci toate chestiile alea. Smile

Bafta!
Dust
Dust
Nu mint, e AdevaRAP!!!

Reputatie : 4103
Data de inscriere : 23/11/2009
Varsta : 39
Localizare : BzB

http://miscare.haipa.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Dust Sam Aug 06, 2011 5:37 pm

Freestyle incheiat, castigator Ciomofugla cu 3-0!
Dust
Dust
Nu mint, e AdevaRAP!!!

Reputatie : 4103
Data de inscriere : 23/11/2009
Varsta : 39
Localizare : BzB

http://miscare.haipa.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum