Ultimele subiecte
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator |
MagicMan vs Static - [BATTLE INCHEIAT]
+3
hanno
Static
MagicMan
7 participanți
Pagina 1 din 1
MagicMan vs Static - [BATTLE INCHEIAT]
8 versuri
7 zile timp de reply
XyyX - eu X
primul la 3 voturi pe text
7 zile timp de reply
XyyX - eu X
primul la 3 voturi pe text
MagicMan- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 673
Data de inscriere : 26/08/2011
Varsta : 30
Localizare : Campina
Re: MagicMan vs Static - [BATTLE INCHEIAT]
Incep direct, fara serva, ca dau de milioane ca o firma de petrol, pe cand asta e rezerva
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva
Pe forum facem referendum:"Magic-cel mai bun NetCee?"-surpriza, numai voturi pentru!
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru.
Battle ca un joc de poker, Magic n-are pereche si e la inaltime ca stalpii de tensiune,
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune
Asta-mi face probleme doar la mate, ii dau sa sara ca la atentate, fara acte de caritate
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate!
Bafta !
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva
Pe forum facem referendum:"Magic-cel mai bun NetCee?"-surpriza, numai voturi pentru!
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru.
Battle ca un joc de poker, Magic n-are pereche si e la inaltime ca stalpii de tensiune,
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune
Asta-mi face probleme doar la mate, ii dau sa sara ca la atentate, fara acte de caritate
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate!
Bafta !
Puteam sa invelesc runda-n lipie, frate: e clar ca-i cu de toate
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate
Sunt un ginecolog acuzat de malpraxis: rup pizda asta nasol
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol
Te-ajut sa nu-ncepi si-a doua runda tot cu stangul: te las olog
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog
Si poa' sa te doara-n cur de runda mea, mi s-ar parea si firesc
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers...
Revin si cu a 2-a zilele astea.
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers...
Revin si cu a 2-a zilele astea.
Prima runda a fost un dus rece, a doua-i jacuzzi: iti da cu jetul
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru!
Esti unic? Normal, doar esti un prost fara pereche, o stie oricine
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine
S-a angajat la Autoliv, l-au dat afara. Si asta nu din rea-vointa
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta
E magician: deschide gura si face pula sa dispara, cat ai clipi!
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa BUG
Tetrailes bahtalo!
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru!
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa BUG
Tetrailes bahtalo!
Rundele tale au fost apa de ploaie, acum vine uraganul si nu ma refer la Katrina,
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China
Te tin la curent ca Google, iti bag degetele-n priza si te fac pierdut ca un frizer
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere
Static n-are niciun atac, ca o inima sanatoasa si a dat ca pula - in stare flasca
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca
Asta a omorat rap-ul doar s-ajunga la tribunal, sa poa' sa se auda si el in boxa
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa
Pace!
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China
Te tin la curent ca Google, iti bag degetele-n priza si te fac pierdut ca un frizer
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere
Static n-are niciun atac, ca o inima sanatoasa si a dat ca pula - in stare flasca
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca
Asta a omorat rap-ul doar s-ajunga la tribunal, sa poa' sa se auda si el in boxa
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa
Pace!
e obligatoriu sa votez pe text? MagicMan a avut prea multe idei neinchegate, dezlanate, unele prea cautate, nu prea a dat punchuri decisive...
doar barul asta mi-a placut:
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa-asta ar fi fost un punchline care ar fi facut sala sa strige la un odd, dar asa, la un battle text cu timp mult, parca nu rupe
Asta a omorat rap-ul doar s-ajunga la tribunal, sa poa' sa se auda si el in boxa-dintr-un joc de cuvinte promitator, ai realizat un punch fad, fara stralucire;expunerea ideii trebuie sa fie mai naturala, sa ne putem si amuza/bucura de ea, nu doar sa intelegem ideea;dar si eu eram mai rigid cu dumele in 2007...
Static n-a stralucit dar a fost constant bun
vot Static
doar barul asta mi-a placut:
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa-asta ar fi fost un punchline care ar fi facut sala sa strige la un odd, dar asa, la un battle text cu timp mult, parca nu rupe
Asta a omorat rap-ul doar s-ajunga la tribunal, sa poa' sa se auda si el in boxa-dintr-un joc de cuvinte promitator, ai realizat un punch fad, fara stralucire;expunerea ideii trebuie sa fie mai naturala, sa ne putem si amuza/bucura de ea, nu doar sa intelegem ideea;dar si eu eram mai rigid cu dumele in 2007...
Static n-a stralucit dar a fost constant bun
vot Static
hanno- Dupa profil tu esti doar un alt copil
Reputatie : 98
Data de inscriere : 07/10/2011
Fara suparare, dar am cerut de la inceput voturi pe text.
Ori il faci sa fie asa, ori il anulez.
Ori il faci sa fie asa, ori il anulez.
pot sa fac si asa, dar mi se pare stupid sa dau numai 2..
Magic
Incep direct, fara serva, ca dau de milioane ca o firma de petrol, pe cand asta e rezerva
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva-2 interne multe, dar fara mare noima
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru.-2, foarte diluat totul, iar, niste jocuri de cuvinte nexploatate
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune-2, la fel ca mai sus
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate!-3, mai bun, in special pentru atitudine
9 p
Static
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate-4, atitudine, dume, amuzant
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol-3, nu prea mi-a placut primu vers
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog-4, frumos
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers... -2, de mantuiala
13p
Static
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru!-3, pback-ul e slab
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine-3, bun pback, al doilea vers era un clasic pe hhk
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta-3, bun, nu mai mult
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa BUG-4, haha, ce bun final
13 p
MagicMan
Rundele tale au fost apa de ploaie, acum vine uraganul si nu ma refer la Katrina,
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China-2, slab
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere-3, nu ma amuza faza cu intensitate-Ampere..
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca-4, aici a iesit un bar inchegat si cu atitudine, ti-am spus si mai sus
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa -2, cum am zis si mai sus
Static 13+13=26p
MagicMan 9+11=20p
vot Static
Magic
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva-2 interne multe, dar fara mare noima
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru.-2, foarte diluat totul, iar, niste jocuri de cuvinte nexploatate
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune-2, la fel ca mai sus
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate!-3, mai bun, in special pentru atitudine
9 p
Static
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate-4, atitudine, dume, amuzant
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol-3, nu prea mi-a placut primu vers
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog-4, frumos
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers... -2, de mantuiala
13p
Static
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru!-3, pback-ul e slab
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine-3, bun pback, al doilea vers era un clasic pe hhk
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta-3, bun, nu mai mult
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa BUG-4, haha, ce bun final
13 p
MagicMan
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China-2, slab
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere-3, nu ma amuza faza cu intensitate-Ampere..
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca-4, aici a iesit un bar inchegat si cu atitudine, ti-am spus si mai sus
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa -2, cum am zis si mai sus
Static 13+13=26p
MagicMan 9+11=20p
vot Static
MagicMan a scris:
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva 3p. amuzant
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru. 2p. nu prea am prins ideea
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune 3p. imi place versul unul, faza cu dume-rusia e fumata, dar recuperezi cu duma jurnalistica
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate! 4p. bun, imi place
Static a scris:
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate 3p. bun primul vers
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol 4p. haha, clasa.
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog 4p. buuun.
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers... 3p. bun, asa de final de runda
Static a scris:
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru! 3p. ih, ai intors ok, dar nu stralucit.
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine 2p. slab, puteai sa scoti mai mult
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta 2p. slabut iara
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa BUG 4p. tare finalul
MagicMan a scris:
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China 3p. versul unu promitea mai mult
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere 3p. buna constructia, dar mai degraba de freestyle.
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca 4p. hahaha, static n-are niciun atac, ca o inima sanatoasa ))) caterinca asta.
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa 3p. ih, nu-i cine stie ce.
N-am facut inca calculul, insa mi-a placut mult cum a dat Magic. Static ai dat ok, dar destul de mult sub ce poti tu.
MagicMan: 12p + 13p = 25p.
Static: 14p + 11p = 25p.
Chit ca e egalitate, votez cu Magic pentru ca a avut niste dume foarte smechere.
WTSN- Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo
Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Varsta : 33
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!
MagicMan a scris:
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva 3p
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru. 2p
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune 2p
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate! 4p
Static a scris:
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate 3p
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol 4p
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog 2p
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers... 3p
Static a scris:
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru! 3p
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine 3p
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta 3p
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa Bug 3p
MagicMan a scris:
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China 4p
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere 2p
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca 4p
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa 3p
MagicMan: 11 + 13 = 24p
Static: 12 + 12 = 24p
Egalitate dar votez cu MagicMan pentru ultima runda care a fost foarte buna
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva 3p
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru. 2p
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune 2p
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate! 4p
Static a scris:
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate 3p
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol 4p
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog 2p
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers... 3p
Static a scris:
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru! 3p
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine 3p
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta 3p
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa Bug 3p
MagicMan a scris:
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China 4p
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere 2p
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca 4p
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa 3p
MagicMan: 11 + 13 = 24p
Static: 12 + 12 = 24p
Egalitate dar votez cu MagicMan pentru ultima runda care a fost foarte buna
Clapa- Dupa profil tu esti doar un alt copil
Reputatie : 65
Data de inscriere : 20/10/2011
1-1 votul lui Clapa anulat
Un vot si aici baieti !
Un vot si aici baieti !
de ce e anulat votul lui Clapa?
Tu de ce crezi ca ti-am cerut sa votezi pe text ? Pentru explicatii, sa-mi dau seama unde mai am de lucrat. La Clapa in afara de punctajul copiat de la Watson nu vad nimic altceva. Nu l-am anulat ca sa castig (oricum votase cu mine)
Magic 12p
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva - 4p, mi-a placut asta, interne, dume smechere, panciu destul de bun
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru. - 2, asta mi-a parut slabuta
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune - 3, din cate stiu eu la poker daca n-ai pereche esti slab, un mic autodrop acolo, panciu a fost bun
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate! - 3, big cohones si deastea
Static 14
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate - 4, idea super, se putea si mai bine
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol - 5, maxim asta, 2 panciuri intru-n bar
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog - 2 asta nu mi-a placut deloc...
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers... - 3, slab si asta, parerea mea,
Static 15
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru! -3, intors bine
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine - 4 la asta am ras
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta - 3 bun, bun
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa BUG - 5 asta-i de trecut in registru la Bar-uri de exceptie
Magic 14
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China - 4, interne bune
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere - 2 nu-i nici un panci aici, poate doar treaba cu fizeru'
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca - 4 asta a fost chiar bun
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa - 4 bun si asta
Magic 12+14=26
Static 14+15=29
Magic deloc rau, runda a 2-a a fost chiar smechera cu dume tari, totusi se mai puteau lucra putin
Static vizibil peste, constant, dume smechere
VOT Static
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva - 4p, mi-a placut asta, interne, dume smechere, panciu destul de bun
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru. - 2, asta mi-a parut slabuta
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune - 3, din cate stiu eu la poker daca n-ai pereche esti slab, un mic autodrop acolo, panciu a fost bun
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate! - 3, big cohones si deastea
Static 14
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate - 4, idea super, se putea si mai bine
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol - 5, maxim asta, 2 panciuri intru-n bar
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog - 2 asta nu mi-a placut deloc...
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers... - 3, slab si asta, parerea mea,
Static 15
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru! -3, intors bine
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine - 4 la asta am ras
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta - 3 bun, bun
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa BUG - 5 asta-i de trecut in registru la Bar-uri de exceptie
Magic 14
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China - 4, interne bune
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere - 2 nu-i nici un panci aici, poate doar treaba cu fizeru'
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca - 4 asta a fost chiar bun
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa - 4 bun si asta
Magic 12+14=26
Static 14+15=29
Magic deloc rau, runda a 2-a a fost chiar smechera cu dume tari, totusi se mai puteau lucra putin
Static vizibil peste, constant, dume smechere
VOT Static
Mo'- Le dau clanta da' le tai si chitanta
Reputatie : 571
Data de inscriere : 23/05/2010
Varsta : 32
Localizare : i
MagicMan a scris:Incep direct, fara serva, ca dau de milioane ca o firma de petrol, pe cand asta e rezerva
Am dume de aur, Static face greva, vine doar cu gaze, da' si alea de la fasole la conserva 2 bun așa
La battle e chef ca Petru, tu esti din Brasov, se stie ca magaru' sta mereu in centru. 2 același ritm
Ca Rusia e full de dume bune, iar Static nu misca nimic ca un cameraman la emisiune 2 se menține
Static scuipa slab, buget de austeritate, intre rundele mele nu e decat.. publicitate! 3 crește!
9 puncte
Static a scris:Puteam sa invelesc runda-n lipie, frate: e clar ca-i cu de toate
Mai ales ca Magic e varza, pacat doar de dumele lui nesarate 2 începe bine
Ca-i paralela cu battle-ul deci ca Octavian Bellu, o pun la sol 2 și tu te menții
Dup-aia iti car bucati pana ti se opreste inima - Cristian Gog 2 încet încet creste
La cate suturi tari ti-am servit pana acum pe fiecare vers... 3 ai menținul și ai crescut ușor pe final
9 puncte
Static a scris:Prima runda a fost un dus rece, a doua-i jacuzzi: iti da cu jetul
Tu, cel mai bun NetCee? Zici bine: surpriza sa fie voturi pentru! 2 e ok, dar nu cineștie ce duma
Caz pentru Greg House: am o durere suspecta-n pula fata de tine 2 prima e ok,a 2-a nu prea
Doar fiindca dadea mereu cu fruntea-n centuri, din obisnuinta 1 nu mă impresionează asta
Ca-i medaliat la Olimpiada, nu cea de la Londra, zic de piesa BUG 3 )
8 puncte
MagicMan a scris:Rundele tale au fost apa de ploaie, acum vine uraganul si nu ma refer la Katrina,
Tu canti in Pula ca Inna, la cat de slab ai dat, poti pune la sfarsit made in China 2 cam can can
Te bag in pamant ca pe mineri, c-am marit intensitatea hip-hop-ului, zi-mi Ampere 2 nu impresionezi
Si nu e tuns chel, da-i bate aerul in cap de zici ca-i un motociclist fara casca 2 menții ritmul
Si nu's Dumnezeu, da' in fata mea asta-si scoate palaria ca-n biserica ortodoxa 2 la fel runda asta de la primul la ultimul vers
8 puncte
MagicMan 9 plus 8 egal 17 puncte
Static 9 plus 8 egal 17 puncte
La punctaj egalitate, dar pe alocuri Static a fost un pic peste, deci vot Static
Multumim frumos de voturi, stiu ce lene iti vine cand trebuie sa votezi pe text, deci apreciez.
Magic, mi-a facut placere. Ai evoluat mult, felicitari! Cel putin penultimul bar din a 2-a runda a fost chiar smecher
Battle incheiat, castigator Static cu 3-1!
Magic, mi-a facut placere. Ai evoluat mult, felicitari! Cel putin penultimul bar din a 2-a runda a fost chiar smecher
Battle incheiat, castigator Static cu 3-1!
Mersi de voturi.
Si mie mi-a facut placere Static
Si mie mi-a facut placere Static
Subiecte similare
» Static & Alter-Ego vs. CIOMOFUGLA & MagicMan - [BATTLE INCHEIAT]
» RetoriK vs. MagicMan - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: MagicMan]
» Flexatu vs. MagicMan - [BATTLE INCHEIAT: CASTIGATOR MagicMan]
» [FINALA] - Static vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: STATIC]
» [Semifinala] - Static vs Nihat - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR STATIC]
» RetoriK vs. MagicMan - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: MagicMan]
» Flexatu vs. MagicMan - [BATTLE INCHEIAT: CASTIGATOR MagicMan]
» [FINALA] - Static vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: STATIC]
» [Semifinala] - Static vs Nihat - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR STATIC]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix
» Reclama Gratis aici
Sam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO
» Aero - Shooting Range
Mar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0
» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Vin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed
» DISS MARATHON
Lun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava
» WRONG team
Joi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix
» Freestyle in Bucuresti
Mar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!
» OBEN
Mar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man
» adamantix vs in0c3nt
Sam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix