Ultimele subiecte
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator |
Alter-Ego vs. Mo - [BATTLE INCHEIAT]
5 participanți
Pagina 1 din 1
Alter-Ego vs. Mo - [BATTLE INCHEIAT]
XYYX - Eu primul.
10 versuri
Timp de reply: Cand se poate.
10 versuri
Timp de reply: Cand se poate.
Alter-Ego- Cuvantul zilei pe dex online: BAN
Reputatie : 1880
Data de inscriere : 11/03/2012
Localizare : La paine si la oua. Daca nu ma gasiti la paine, cautati-ma la oua.
Re: Alter-Ego vs. Mo - [BATTLE INCHEIAT]
Mo nu bate pe nimeni ca Ceahlaul Piatra-Neamt si stiind ca n-are vreo sansa
Ii suge pula lu' Pinalti sperand sa ia macar un punct din lovitura de pedeapsa.
Asta nu trece de prima runda ca ia X si ii devin principalu' factor ca Cheloo,
Nu stie ce sa faca, d'aia vrea sa-mi dea punch-"bec" certandu-se cu Enelu'.
P'asta il bat fara probleme ca profii de mate. Apropo, stiati ca Mo e agent ?
Da' doar cand zic ca "Am fost supt de el", el fiind, totusi, doar complement.
Astazi bat o MOrsa, dau cu forta din colt in colt, parc-as executa un corner,
Vorbesc cu ea colorat fiindca cica vrea sa ma impuste cu un cartus de toner.
Dupa runda asta Mo n-are sanse nici daca-si cumpara mii de baxuri de Noroc,
La cat e de pizda o sa-si taie pantofii sau usa ca sa poa' sa foloseasc-un toc.
Ii suge pula lu' Pinalti sperand sa ia macar un punct din lovitura de pedeapsa.
Nu stie ce sa faca, d'aia vrea sa-mi dea punch-"bec" certandu-se cu Enelu'.
Da' doar cand zic ca "Am fost supt de el", el fiind, totusi, doar complement.
Vorbesc cu ea colorat fiindca cica vrea sa ma impuste cu un cartus de toner.
La cat e de pizda o sa-si taie pantofii sau usa ca sa poa' sa foloseasc-un toc.
Eu nu bat pe nimeni de obicei, dar de data asta bat un nimeni trist
Tu n-ai punch in primu bar, ai doar cunostiinte slabe de microbist
Sunt modest, stiu ca n-am sanse la X factor, sigur m-ar da afara Cheloo
Da tu ai gastiga Romani au talent, de mila ca Tutu, ca sa-ti umpli frigideru
Matematica ta e 0, te iau radical la pula, sunt un raufacator chimist, sa vezi faze
Ma cac pe tine raze laser, si te bat atat de rau de retragi ca amoniacu' catre baze
Ai batut o morsa, ai chemat intariri, Mo' toarna NC's fara numar ca manelistii
Ii bag pe toti intru-n sac sa-i ingrop, si Alter sucks, in still mare ca muistii
Eu castig si cu bere Careffour, tu n-ai sanse in fata mea nici de-ai fi cu Becks
Iti dau complex, de n-ai reflex, perplex ramai fara aer de zici ca-ti dau in plex
Miiiiiiiiiiiiii de scuze, am si uitat de betalu asta... am fost atat de ocupat de nu aveam timp seara nici sa ma fac fericit ) oricum... o sa incerc sa vin si cu a 2a runda cred tot in seara asta
Tu n-ai punch in primu bar, ai doar cunostiinte slabe de microbist
Da tu ai gastiga Romani au talent, de mila ca Tutu, ca sa-ti umpli frigideru
Matematica ta e 0, te iau radical la pula, sunt un raufacator chimist, sa vezi faze
Ma cac pe tine raze laser, si te bat atat de rau de retragi ca amoniacu' catre baze
Ii bag pe toti intru-n sac sa-i ingrop, si Alter sucks, in still mare ca muistii
Eu castig si cu bere Careffour, tu n-ai sanse in fata mea nici de-ai fi cu Becks
Iti dau complex, de n-ai reflex, perplex ramai fara aer de zici ca-ti dau in plex
Miiiiiiiiiiiiii de scuze, am si uitat de betalu asta... am fost atat de ocupat de nu aveam timp seara nici sa ma fac fericit ) oricum... o sa incerc sa vin si cu a 2a runda cred tot in seara asta
Mo'- Le dau clanta da' le tai si chitanta
Reputatie : 571
Data de inscriere : 23/05/2010
Varsta : 32
Localizare : i
Sunt scump la vedere, sa zici sarut-mana de nu ma vezi cu luna
Hibernez ca ursu, iti scriu lejer c-o laba, in timp ce tu imi faci una
ALTER-E slab, il bag la hALTERE, nu are putere, in ciuda Ego-ului
Sa-i multumeasca ecoului, ca mi-am adus aminte de existenta lui
O sa-ti ia destul de mult sa intorci ceva, ti-as da zile de la mine
N-are rost, oricum n-ai avea sanse nici de ti-as imprumuta rime
Negru ca un corb, te bat urat de tot, ca un portret pictat de-un orb
Bag record la racord de rime, tu nu ai da ca mine nici cu rimeaza.org
Jocuri de cuvinte, da nu ma joc deloc, punch masiv cantitativ la bloc
Iti dau, nu te obosi sa imi raspunzi,da o fuga la cimitir sa iti cauti loc
Hibernez ca ursu, iti scriu lejer c-o laba, in timp ce tu imi faci una
Sa-i multumeasca ecoului, ca mi-am adus aminte de existenta lui
N-are rost, oricum n-ai avea sanse nici de ti-as imprumuta rime
Bag record la racord de rime, tu nu ai da ca mine nici cu rimeaza.org
Iti dau, nu te obosi sa imi raspunzi,da o fuga la cimitir sa iti cauti loc
Mo'- Le dau clanta da' le tai si chitanta
Reputatie : 571
Data de inscriere : 23/05/2010
Varsta : 32
Localizare : i
Mi-a luat mult sa-ntorc ceva, neavand ce. Da' hai sa zicem ca te-ntorc, ca-s domn:
N-am nevoie de rimeaza.org sa dau cu tine... de pamant - pana vezi steleverzi.com.
Scriu complex si-original - Converse, c-un vers ce-ti rupe teasta ca elucubrez divers,
Mo e-asa de prost incat cand a vrut sa-mi intoarca punchurile a pus monitoru' invers.
Intr-adevar, n-as avea sanse de ti-as imprumuta rime... la cat de slabe le dai, amice,
In capu' tau e The Strumfs cand ai pitici pe creier... fiindca ai circumvolutiunile pitice.
Ego vine ludic, Sigur si Precis ca Deceneu, te bat si-nveti ceva, zici ca-l bat cu rigla,
Cand tu vii in battle pudic: iti arestezi mana cand te masturbezi ca o bagi la "mititica".
Cand am cel mai inalt cal in stat - Caligula! Intru peste tine-n casa-n deplasare agale,
Si din battle-ul asta o sa ies cu coada intre picioare... doar ca intre ale prietenei tale.
N-am nevoie de rimeaza.org sa dau cu tine... de pamant - pana vezi steleverzi.com.
Scriu complex si-original - Converse, c-un vers ce-ti rupe teasta ca elucubrez divers,
Mo e-asa de prost incat cand a vrut sa-mi intoarca punchurile a pus monitoru' invers.
Intr-adevar, n-as avea sanse de ti-as imprumuta rime... la cat de slabe le dai, amice,
In capu' tau e The Strumfs cand ai pitici pe creier... fiindca ai circumvolutiunile pitice.
Ego vine ludic, Sigur si Precis ca Deceneu, te bat si-nveti ceva, zici ca-l bat cu rigla,
Cand tu vii in battle pudic: iti arestezi mana cand te masturbezi ca o bagi la "mititica".
Cand am cel mai inalt cal in stat - Caligula! Intru peste tine-n casa-n deplasare agale,
Si din battle-ul asta o sa ies cu coada intre picioare... doar ca intre ale prietenei tale.
Ii suge pula lu' Pinalti sperand sa ia macar un punct din lovitura de pedeapsa. 1 slab
Nu stie ce sa faca, d'aia vrea sa-mi dea punch-"bec" certandu-se cu Enelu'. 2 mai misca ceva
Da' doar cand zic ca "Am fost supt de el", el fiind, totusi, doar complement. 2 idem ^^
Vorbesc cu ea colorat fiindca cica vrea sa ma impuste cu un cartus de toner. 2.5 pt asta cu toneru da nu-I cine stie ce
La cat e de pizda o sa-si taie pantofii sau usa ca sa poa' sa foloseasc-un toc. 2 asta cu noroc super fumata
Tu n-ai punch in primu bar, ai doar cunostiinte slabe de microbist 2 intors, doar atat
Da tu ai gastiga Romani au talent, de mila ca Tutu, ca sa-ti umpli frigideru 1,5 mai slab ca precedentu
Ma cac pe tine raze laser, si te bat atat de rau de retragi ca amoniacu' catre baze 3 mai bun, asta cu amoniacu e ok
Ii bag pe toti intru-n sac sa-i ingrop, si Alter sucks, in still mare ca muistii 1 slab
Iti dau complex, de n-ai reflex, perplex ramai fara aer de zici ca-ti dau in plex 2,5 buna primu al2lea asa si asa
Hibernez ca ursu, iti scriu lejer c-o laba, in timp ce tu imi faci una 1 naspa
Sa-i multumeasca ecoului, ca mi-am adus aminte de existenta lui 2,5 primu acolo sa fie al2lea mai bun
N-are rost, oricum n-ai avea sanse nici de ti-as imprumuta rime 2 merge
Bag record la racord de rime, tu nu ai da ca mine nici cu rimeaza.org 1,5 pt primu, mergea mai bine tatuat in loc de pictat … cu batut
Iti dau, nu te obosi sa imi raspunzi,da o fuga la cimitir sa iti cauti loc 2 mai bun
Mi-a luat mult sa-ntorc ceva, neavand ce. Da' hai sa zicem ca te-ntorc, ca-s domn:
N-am nevoie de rimeaza.org sa dau cu tine... de pamant - pana vezi steleverzi.com. 2 merge
Mo e-asa de prost incat cand a vrut sa-mi intoarca punchurile a pus monitoru' invers. 3,5 asa da ba
In capu' tau e The Strumfs cand ai pitici pe creier... fiindca ai circumvolutiunile pitice. 1,5 nu prea
Cand tu vii in battle pudic: iti arestezi mana cand te masturbezi ca o bagi la "mititica". 3 pt faza din final cu mititica in rest umplutura
Si din battle-ul asta o sa ies cu coada intre picioare... doar ca intre ale prietenei tale. 2,5 bun
22 - 19
slab battle, pe alter l-au salvat barurile punctate cu 3 si 3.5 ca0n rest ca la morga nu prea s-a miscat nimic
vot Alter-Ego
CIOMOFUGLA- Un golan transformat in poet
Reputatie : 1384
Data de inscriere : 29/10/2009
Alter, R I: 13,5
MO, R I: 11,5
MO, R II: 11,5
Alter, R II: 13,5
alter constant in runde si metrica.vot ego
Alter-Ego a scris:Mo nu bate pe nimeni ca Ceahlaul Piatra-Neamt si stiind ca n-are vreo sansa
Ii suge pula lu' Pinalti sperand sa ia macar un punct din lovitura de pedeapsa. - 2,5p , da ok v2
Nu stie ce sa faca, d'aia vrea sa-mi dea punch-"bec" certandu-se cu Enelu'. - haha ). tare aia cu enelu 3p
Da' doar cand zic ca "Am fost supt de el", el fiind, totusi, doar complement. - 2,5 p. nu loveste , da e frumos facut
Vorbesc cu ea colorat fiindca cica vrea sa ma impuste cu un cartus de toner. - 2,5 eh , usoare astea gen cartus de toner
La cat e de pizda o sa-si taie pantofii sau usa ca sa poa' sa foloseasc-un toc. - 3p, da imi place v2
MO, R I: 11,5
Mo a scris:Eu nu bat pe nimeni de obicei, dar de data asta bat un nimeni trist
Tu n-ai punch in primu bar, ai doar cunostiinte slabe de microbist - e interesanta asta cu cunostintele slabe da nu pot sa dau mai mult de 2,5p
Da tu ai gastiga Romani au talent, de mila ca Tutu, ca sa-ti umpli frigideru - 1,5p.....nu imi bat capu cu versu asta
Ma cac pe tine raze laser, si te bat atat de rau de retragi ca amoniacu' catre baze - ai ceva combinatii reusite pe aici.3p
Ii bag pe toti intru-n sac sa-i ingrop, si Alter sucks, in still mare ca muistii - fara numar - manelisti , suge - muisti...fumate astea.2p
Iti dau complex, de n-ai reflex, perplex ramai fara aer de zici ca-ti dau in plex - 2,5,agresivitate sa zicem..
MO, R II: 11,5
Mo a scris:Sunt scump la vedere, sa zici sarut-mana de nu ma vezi cu luna
Hibernez ca ursu, iti scriu lejer c-o laba, in timp ce tu imi faci una - nu prea vad sensu versului 1..:-/.2,5p pt v2
Sa-i multumeasca ecoului, ca mi-am adus aminte de existenta lui - 2,5p
N-are rost, oricum n-ai avea sanse nici de ti-as imprumuta rime - 2p...adi minune tu esti?
Bag record la racord de rime, tu nu ai da ca mine nici cu rimeaza.org - 2p...slab...
Iti dau, nu te obosi sa imi raspunzi,da o fuga la cimitir sa iti cauti loc - 2,5.asta-i ceva mai rasarit.oricum slaba runda
Alter, R II: 13,5
Alter-Ego a scris:Mi-a luat mult sa-ntorc ceva, neavand ce. Da' hai sa zicem ca te-ntorc, ca-s domn:
N-am nevoie de rimeaza.org sa dau cu tine... de pamant - pana vezi steleverzi.com. - 2,5 inceput slabut
Mo e-asa de prost incat cand a vrut sa-mi intoarca punchurile a pus monitoru' invers. - asta cu monitoru am mai dat-o si eu .2.5p
In capu' tau e The Strumfs cand ai pitici pe creier... fiindca ai circumvolutiunile pitice. - 3p .in sfarsit ceva mai bun
Cand tu vii in battle pudic: iti arestezi mana cand te masturbezi ca o bagi la "mititica". - 2.5p merge ca nu sta.asta cu mititica a zis-o si ozn-u..da nu stiu care din voi a zis-o primu ).nici nu o sa ma interesez..
Si din battle-ul asta o sa ies cu coada intre picioare... doar ca intre ale prietenei tale. - 3p.bun bun
alter constant in runde si metrica.vot ego
doctoru'- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 944
Data de inscriere : 19/12/2009
Varsta : 33
Localizare : Timisoara
Alter-Ego a scris:
Ii suge pula lu' Pinalti sperand sa ia macar un punct din lovitura de pedeapsa. 3p. bun
Nu stie ce sa faca, d'aia vrea sa-mi dea punch-"bec" certandu-se cu Enelu'. 3p. tare ideea
Da' doar cand zic ca "Am fost supt de el", el fiind, totusi, doar complement. 3p. ok si asta cu agent-complement
Vorbesc cu ea colorat fiindca cica vrea sa ma impuste cu un cartus de toner. 2p. meh
La cat e de pizda o sa-si taie pantofii sau usa ca sa poa' sa foloseasc-un toc. 3p. bun finalul )
Mo a scris:
Tu n-ai punch in primu bar, ai doar cunostiinte slabe de microbist 3p. ai intors ok
Da tu ai gastiga Romani au talent, de mila ca Tutu, ca sa-ti umpli frigideru 2p. nu
Ma cac pe tine raze laser, si te bat atat de rau de retragi ca amoniacu' catre baze 4p. buuun aici.
Ii bag pe toti intru-n sac sa-i ingrop, si Alter sucks, in still mare ca muistii 2p. nu-mi place romgleza
Iti dau complex, de n-ai reflex, perplex ramai fara aer de zici ca-ti dau in plex 3p. buna tehnica
Mo a scris:
Hibernez ca ursu, iti scriu lejer c-o laba, in timp ce tu imi faci una 3p. haha, tare versul doi.
Sa-i multumeasca ecoului, ca mi-am adus aminte de existenta lui 3p. tare, imi place atitudinea
N-are rost, oricum n-ai avea sanse nici de ti-as imprumuta rime 2p. nu, slab si a mai fost data.
Bag record la racord de rime, tu nu ai da ca mine nici cu rimeaza.org 2p. nu prea...
Iti dau, nu te obosi sa imi raspunzi,da o fuga la cimitir sa iti cauti loc 2p. e ok dar nu de final. asa si-asa.
Alter-Ego a scris:
N-am nevoie de rimeaza.org sa dau cu tine... de pamant - pana vezi steleverzi.com. 4p. frumos, asa imi place.
Mo e-asa de prost incat cand a vrut sa-mi intoarca punchurile a pus monitoru' invers. 4p. asa ma, imi place. primu' vers in special curge fin.
In capu' tau e The Strumfs cand ai pitici pe creier... fiindca ai circumvolutiunile pitice. 3p. asta-i cam trasa de par.
Cand tu vii in battle pudic: iti arestezi mana cand te masturbezi ca o bagi la "mititica". 4p. hahaha
Si din battle-ul asta o sa ies cu coada intre picioare... doar ca intre ale prietenei tale. 3p. bun din nou
Nu cred ca mai are rost sa adun, vot Alter-Ego, cu runda a doua s-a scos.
WTSN- Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo
Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!
Battle incheiat, castigator Alter-Ego cu 3-0.
WTSN- Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo
Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!
Subiecte similare
» Alter-Ego vs OZN - [BATTLE INCHEIAT]
» Big Rip vs. Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT]
» Alter-Ego vs. Ra'ra - [BATTLE INCHEIAT]
» Alter-Ego vs. M.e.M - [BATTLE INCHEIAT]
» Smythe vs. Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT]
» Big Rip vs. Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT]
» Alter-Ego vs. Ra'ra - [BATTLE INCHEIAT]
» Alter-Ego vs. M.e.M - [BATTLE INCHEIAT]
» Smythe vs. Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix
» Reclama Gratis aici
Sam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO
» Aero - Shooting Range
Mar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0
» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Vin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed
» DISS MARATHON
Lun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava
» WRONG team
Joi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix
» Freestyle in Bucuresti
Mar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!
» OBEN
Mar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man
» adamantix vs in0c3nt
Sam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix