Ultimele subiecte
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator |
Matrix vs Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT]
+3
musca
Alter-Ego
Matrix
7 participanți
Pagina 1 din 1
Matrix vs Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT]
xyyx - dau primul
8 versuri
timp de reply 10 zile
primul la 3 voturi castiga (3-0 KO)
O sa dau strofa in week-end. Bafta!
8 versuri
timp de reply 10 zile
primul la 3 voturi castiga (3-0 KO)
O sa dau strofa in week-end. Bafta!
Ultima editare efectuata de catre Matrix in Lun Sept 17, 2012 9:48 pm, editata de 1 ori
Matrix- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 741
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Re: Matrix vs Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT]
Asta nu mai vine cu nimic c-are bar-urile goale ca-n Manchester intr-o zi de derby
Nu se pupa cu nimic ca abstinentii si cu rap-ul se bate cap in cap ca cerbii...
Vine intreg, da-l trimit la plimbare pe bucati ca p-un chinez in valiza pe Dambovita,
Ca la cat torturez sclavu' poti spune ca gaseste-n mine un Despot ca Vita.
Il scot la produs chiar de-i deja curva, mai scot pe el un voucher la cat e de rabla,
Mareste muschiu' altora, laba, e la sala de fitness de gay pe post de capra,
Si la cat e de rupt intre fese se caca cand bese si asta-si da chiar prea multe basini,
Ia mary sa se dea mereu verde, brad, si e lipicios din alte motive, nu ca-i plin de rasini.
Nu se pupa cu nimic ca abstinentii si cu rap-ul se bate cap in cap ca cerbii...
Vine intreg, da-l trimit la plimbare pe bucati ca p-un chinez in valiza pe Dambovita,
Il scot la produs chiar de-i deja curva, mai scot pe el un voucher la cat e de rabla,
Mareste muschiu' altora, laba, e la sala de fitness de gay pe post de capra,
Si la cat e de rupt intre fese se caca cand bese si asta-si da chiar prea multe basini,
Ia mary sa se dea mereu verde, brad, si e lipicios din alte motive, nu ca-i plin de rasini.
Zici c-am baruri goale, ale tale-s pline de prostie. El doar ca icre va fi cel mai bun din (c)rap,
Tu zici că-s rablă da' dumele tale-s pe butuci. Şi-a zis că-s CAPRA, el este IED, că eu-l FAC.
Tu, despot? Doar cand zic că "te bat cât de des_pot". Tu - efect special furat - din alte filme,
Eu când mă băşesc mă cac? Bine, dar să ai grijă, în general, fiindcă eu mă cac numai pe tine.
Tu te sperii de proria-ţi umbră, îţi arăt EFECTUL UMBREI în timp ce te prostesc ca televizoru',
Şi ai impresia că-s SAMURAI - simţi în tine KATANA ca la un threesome cu No Mo' şi menthoru.
Te-ai născut în Zadar ca Modrić, eşti ultim ca un punct. Pula mea-i ca un fular: îţi vine pe gât.
Îţi zic doar atât: eşti la pământ fix ca-n cimitir că în battle nu zici nimic, d'aia taci mormânt.
Tu zici că-s rablă da' dumele tale-s pe butuci. Şi-a zis că-s CAPRA, el este IED, că eu-l FAC.
Tu, despot? Doar cand zic că "te bat cât de des_pot". Tu - efect special furat - din alte filme,
Eu când mă băşesc mă cac? Bine, dar să ai grijă, în general, fiindcă eu mă cac numai pe tine.
Tu te sperii de proria-ţi umbră, îţi arăt EFECTUL UMBREI în timp ce te prostesc ca televizoru',
Şi ai impresia că-s SAMURAI - simţi în tine KATANA ca la un threesome cu No Mo' şi menthoru.
Te-ai născut în Zadar ca Modrić, eşti ultim ca un punct. Pula mea-i ca un fular: îţi vine pe gât.
Îţi zic doar atât: eşti la pământ fix ca-n cimitir că în battle nu zici nimic, d'aia taci mormânt.
Alter-Ego- Cuvantul zilei pe dex online: BAN
Reputatie : 1880
Data de inscriere : 11/03/2012
Localizare : La paine si la oua. Daca nu ma gasiti la paine, cautati-ma la oua.
Matrix e handicapat, da' zice ca merge ca pe roate, deci eu-l descentrez,
Ca el rimeaza ca o pula, de-aia cand il iau la palme zici ca ma masturbez.
E ca Mititelu' - fara "U", deci se-apuca de literatura franceza - Marcel Proust,
Asta la felatie se da fasonat, atunci cand ii dau pula zice "de prost gust".
Asta-i un sarac - pentru un pahar de Becks le face-o laba la toti din DNA
O am asa de lunga ca mereu cand mi-o suge ii merge la inima - pula mea.
Runda lui PUTE, o compar cu cel mai naspa stand-up comedy - un SCAUN.
Asta are plombe scumpe, eu-s ca la Rosia Montana si imi bag pula in aur.
Cand e vorba de MA-TA eu imi bag pula in cratima cam ca haterii lui Krem,
La cat esti de copac runda ta o sa fie fix o laba - frectie la picior de lemn.
E ca Mititelu' - fara "U", deci se-apuca de literatura franceza - Marcel Proust,
La cat esti de copac runda ta o sa fie fix o laba - frectie la picior de lemn.
Are dume de pescarie, d-aia-i tot dau carasu' la frecat si oua la lins, si nu icre,
Chiar de-si recita strofele pe vinil, nu ma-ntrece, ca-i "frana" pe disc ca la bicle.
De rasu' curcilor plouate, ca n-a satisfacut vreo pasarica, pula lui ca fularu'... de tare,
Pula mea, hard, "picior" de lemn, castoru' asta trece la frecat si "ros", ca atare...
Le face din poignet, ca doar cu pula altuia-n palma da scurt, punch dupa punch,
Iar daca n-ati prins imaginea tot ce scrie e o laba de calitate proasta, canci...
Da-n Zadar, da-i place Pula ca Innei, d-aia o data per bar "e cu aia-n gura", si cand,
In cimitir pe pamant, Alter la doi metrii sub zacand, tac cand pis cruce si mormant.
Il pocnesc in cusca si-l las in sange ca pe biftek tartar zici ca-s luptator de U.F.C.,
Ii dau "bila" de bare, nu sofer RATB, ci old-school, gen Ronaldinho - Barca F.C.
LE: Am observat ca ai dat 10 bucati pe runda 2, asa ca am dat si eu 10 ca sa fie egal... Pe viitor, sa fii mai atent la nr de versuri. Acum, rog sa se voteze asa cum au fost date strofele, ca pacat de versuri, daca tot au fost scrise. Bafta, Alter-Ego!
Chiar de-si recita strofele pe vinil, nu ma-ntrece, ca-i "frana" pe disc ca la bicle.
De rasu' curcilor plouate, ca n-a satisfacut vreo pasarica, pula lui ca fularu'... de tare,
Pula mea, hard, "picior" de lemn, castoru' asta trece la frecat si "ros", ca atare...
Iar daca n-ati prins imaginea tot ce scrie e o laba de calitate proasta, canci...
Da-n Zadar, da-i place Pula ca Innei, d-aia o data per bar "e cu aia-n gura", si cand,
In cimitir pe pamant, Alter la doi metrii sub zacand, tac cand pis cruce si mormant.
Il pocnesc in cusca si-l las in sange ca pe biftek tartar zici ca-s luptator de U.F.C.,
Ii dau "bila" de bare, nu sofer RATB, ci old-school, gen Ronaldinho - Barca F.C.
LE: Am observat ca ai dat 10 bucati pe runda 2, asa ca am dat si eu 10 ca sa fie egal... Pe viitor, sa fii mai atent la nr de versuri. Acum, rog sa se voteze asa cum au fost date strofele, ca pacat de versuri, daca tot au fost scrise. Bafta, Alter-Ego!
Asta nu mai vine cu nimic c-are bar-urile goale ca-n Manchester intr-o zi de derby
Nu se pupa cu nimic ca abstinentii si cu rap-ul se bate cap in cap ca cerbii...- 3 misto comparatiile astea
-2 nu stiu de ce ,dar nu-mi place...
Mareste muschiu' altr]ora, laba, e la sala de fitness de gay pe post de capra,
- 4 tare rau asta
Ia mary sa se dea mereu verde, brad, si e lipicios din alte motive, nu ca-i plin de rasini. -2 e cam puerila asta
Zici c-am baruri goale, ale tale-s pline de prostie. El doar ca icre va fi cel mai bun din (c)rap,
Tu zici că-s rablă da' dumele tale-s pe butuci. Şi-a zis că-s CAPRA, el este IED, că eu-l FAC.-2 slab raspuns, se putea mai bine
Eu când mă băşesc mă cac? Bine, dar să ai grijă, în general, fiindcă eu mă cac numai pe tine. -3 slabut rau al 2 vers primul e tare
Şi ai impresia că-s SAMURAI - simţi în tine KATANA ca la un threesome cu No Mo' şi menthoru. -1 nasol
Îţi zic doar atât: eşti la pământ fix ca-n cimitir că în battle nu zici nimic, d'aia taci mormânt. -4 din primul vers imi place doar faza cu punctul al 2-lea e smecher, comparatia cu fularul e saturata ti-o face si unu' care-i curge scuipat din gura.
AL 2-lea vers e tare
3 sa zicem
3 nu wow dar merge
imi place 3
- 2 al 2-lea vers, primul e slabut
La cat esti de copac runda ta o sa fie fix o laba - frectie la picior de lemn. 2 nu-mi prea place
Are dume de pescarie, d-aia-i tot dau carasu' la frecat si oua la lins, si nu icre,
Chiar de-si recita strofele pe vinil, nu ma-ntrece, ca-i "frana" pe disc ca la bicle. 3 imi place asta
Pula mea, hard, "picior" de lemn, castoru' asta trece la frecat si "ros", ca atare... frumos raspuns 4 ))
Iar daca n-ati prins imaginea tot ce scrie e o laba de calitate proasta, canci..
. da smecher 3
In cimitir pe pamant, Alter la doi metrii sub zacand, tac cand pis cruce si mormant. 2 ce-i asta ma )
Ii dau "bila" de bare, nu sofer RATB, ci old-school, gen Ronaldinho - Barca F.C. -2 prea mult sport intr-un singur bar, si prea multa lauda fara sa spui ceva interesant
REZULTAT:
alter ego 23
matrix 25
Vot matrix, destul de echilibrat dupa parerea mea
musca- Dupa profil tu esti doar un alt copil
Reputatie : 49
Data de inscriere : 19/09/2012
Varsta : 34
Ba, gata! Alter-ego e decizia daca accepti sau nu votu' lui musca... Rog un moderator sa curete topicul asta de ce-i in plus... Asteptam voturi si de la altii.
Gata, sefu!
@ Alter-Ego - hotaraste-te daca accepti sau nu votul lui musca. Chestia e ca tu trebuie sa-ti asumi riscul ca cel care voteaza n-o sa prinda toate dumele.
@ Alter-Ego - hotaraste-te daca accepti sau nu votul lui musca. Chestia e ca tu trebuie sa-ti asumi riscul ca cel care voteaza n-o sa prinda toate dumele.
Bine, ma, accept votu' lu' musca.
(Daca era Becks in locu' tau, Static, sotto nu zicea asa! Aduceti-l pe Becks!)
(Daca era Becks in locu' tau, Static, sotto nu zicea asa! Aduceti-l pe Becks!)
Matrix a scris:Asta nu mai vine cu nimic c-are bar-urile goale ca-n Manchester intr-o zi de derby
Nu se pupa cu nimic ca abstinentii si cu rap-ul se bate cap in cap ca cerbii... 2p. nimixpecial
Ca la cat torturez sclavu' poti spune ca gaseste-n mine un Despot ca Vita. 3p.
Mareste muschiu' altora, laba, e la sala de fitness de gay pe post de capra, 4p. primu' vers caterinca
Ia mary sa se dea mereu verde, brad, si e lipicios din alte motive, nu ca-i plin de rasini. 3p.
Alter-Ego a scris:
Tu zici că-s rablă da' dumele tale-s pe butuci. Şi-a zis că-s CAPRA, el este IED, că eu-l FAC. 2p. slab. primu' vers mi se pare stupid.
Eu când mă băşesc mă cac? Bine, dar să ai grijă, în general, fiindcă eu mă cac numai pe tine. 3p. pe al doilea vers, dar nu spui mare lucru ca bebelusii.
Şi ai impresia că-s SAMURAI - simţi în tine KATANA ca la un threesome cu No Mo' şi menthoru. 3p. bun asa. al doilea vers e tare, dar primul mi se pare de umplutura.
Îţi zic doar atât: eşti la pământ fix ca-n cimitir că în battle nu zici nimic, d'aia taci mormânt. 2p. cam facila duma
Ca el rimeaza ca o pula, de-aia cand il iau la palme zici ca ma masturbez. 4p. hahahaha
Asta la felatie se da fasonat, atunci cand ii dau pula zice "de prost gust". 3p.
O am asa de lunga ca mereu cand mi-o suge ii merge la inima - pula mea. 2p. ce-i asta coaie?
Asta are plombe scumpe, eu-s ca la Rosia Montana si imi bag pula in aur. 2p. slab
La cat esti de copac runda ta o sa fie fix o laba - frectie la picior de lemn 3p. merge, dar... ce tot ai cu laba? Din 18 versuri, cred ca de 15 ori ai facut referire la laba.
Matrix a scris:
Chiar de-si recita strofele pe vinil, nu ma-ntrece, ca-i "frana" pe disc ca la bicle. 3p. frumos, imi place ideea.
Pula mea, hard, "picior" de lemn, castoru' asta trece la frecat si "ros", ca atare... 2p. slab
Iar daca n-ati prins imaginea tot ce scrie e o laba de calitate proasta, canci... 2p. primu' vers parea ceva ok
In cimitir pe pamant, Alter la doi metrii sub zacand, tac cand pis cruce si mormant. 2p, nu, nu. nu.
Ii dau "bila" de bare, nu sofer RATB, ci old-school, gen Ronaldinho - Barca F.C. 2p. n-am inteles ideea si nici nu-mi place.
Matrix: 12p + 11p = 23p.
Alter-Ego: 10p + 14p = 24p.
Un battle slabut, doua idei mai rasarite am citit. Votez cu Alter-Ego pentru al doilea vers din a doua runda.
WTSN- Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo
Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Varsta : 33
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!
[quote="Watson"]
matrix = 13 + 15
alter ego = 13.5 + 15
presupunand ca am calculat bine,votu meu merge la alter ego.diferenta mica la punctaj,dar,pe alocuri, un mare plus pt caterinca lu' ego
Matrix a scris:Asta nu mai vine cu nimic c-are bar-urile goale ca-n Manchester intr-o zi de derby
Nu se pupa cu nimic ca abstinentii si cu rap-ul se bate cap in cap ca cerbii... => imi place un vers jumate de aici.finalu cu cerbii e cam facil.oricum 3p
Ca la cat torturez sclavu' poti spune ca gaseste-n mine un Despot ca Vita. => frumos 4 p
Mareste muschiu' altora, laba, e la sala de fitness de gay pe post de capra, => iti cam plac tie erbivorele .3.5p pt primu vers in special
Ia mary sa se dea mereu verde, brad, si e lipicios din alte motive, nu ca-i plin de rasini. 2,5.slab final
Alter-Ego a scris:
Tu zici că-s rablă da' dumele tale-s pe butuci. Şi-a zis că-s CAPRA, el este IED, că eu-l FAC. => 4p caterinca
Eu când mă băşesc mă cac? Bine, dar să ai grijă, în general, fiindcă eu mă cac numai pe tine. => 3p , bun primu PB
Şi ai impresia că-s SAMURAI - simţi în tine KATANA ca la un threesome cu No Mo' şi menthoru. => 4p.era de 5 ,da nu imi place primu vers
Îţi zic doar atât: eşti la pământ fix ca-n cimitir că în battle nu zici nimic, d'aia taci mormânt. => 2.5p
Ca el rimeaza ca o pula, de-aia cand il iau la palme zici ca ma masturbez. => 3.5 bun
Asta la felatie se da fasonat, atunci cand ii dau pula zice "de prost gust". => 3.5
O am asa de lunga ca mereu cand mi-o suge ii merge la inima - pula mea. => 2.5 slab ca becksu cu lamaie
Asta are plombe scumpe, eu-s ca la Rosia Montana si imi bag pula in aur. => 3,5 frumos al doilea
La cat esti de copac runda ta o sa fie fix o laba - frectie la picior de lemn => fumate chestii pe v2.2p
Matrix a scris:
Chiar de-si recita strofele pe vinil, nu ma-ntrece, ca-i "frana" pe disc ca la bicle. => sa zicem 3p
Pula mea, hard, "picior" de lemn, castoru' asta trece la frecat si "ros", ca atare... => 3p ,bun primu vers.mergea altfel continuat cred..
Iar daca n-ati prins imaginea tot ce scrie e o laba de calitate proasta, canci... => 2.5 slab.sunteti obositori cu atata laba
In cimitir pe pamant, Alter la doi metrii sub zacand, tac cand pis cruce si mormant. => 3,5 asta-i ceva mai rasarit.destul de slaba runda
Ii dau "bila" de bare, nu sofer RATB, ci old-school, gen Ronaldinho - Barca F.C. . => 3p
matrix = 13 + 15
alter ego = 13.5 + 15
presupunand ca am calculat bine,votu meu merge la alter ego.diferenta mica la punctaj,dar,pe alocuri, un mare plus pt caterinca lu' ego
doctoru'- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 944
Data de inscriere : 19/12/2009
Varsta : 33
Localizare : Timisoara
Matrix R1 :
Nu se pupa cu nimic ca abstinentii si cu rap-ul se bate cap in cap ca cerbii... - 3p primul vers e ok, pe al doilea l-ai cam stricat cu finalul
Ca la cat torturez sclavu' poti spune ca gaseste-n mine un Despot ca Vita. - 2p slabut, nu-mi place.
Mareste muschiu' altora, laba, e la sala de fitness de gay pe post de capra, - 3p scade mult din punctaj inceputul ambelor versuri, continuarea e buna.
Ia mary sa se dea mereu verde, brad, si e lipicios din alte motive, nu ca-i plin de rasini. - 4p haha, bar-ul asta e caterinca.
Alter-Ego R1 :
Tu zici că-s rablă da' dumele tale-s pe butuci. Şi-a zis că-s CAPRA, el este IED, că eu-l FAC. - 3p te-ai cam complicat pe alocuri.
Eu când mă băşesc mă cac? Bine, dar să ai grijă, în general, fiindcă eu mă cac numai pe tine. - 2,5p sunt satul de dumele cu Despot si al doilea vers e cam slabut, lipseste atacul.
Şi ai impresia că-s SAMURAI - simţi în tine KATANA ca la un threesome cu No Mo' şi menthoru. - 3,5p da, ceva mai interesant. Ai combinat bine dumele in bar-ul asta.
Îţi zic doar atât: eşti la pământ fix ca-n cimitir că în battle nu zici nimic, d'aia taci mormânt. - 4p ai terminat-o bine. Imi place asta cu esti "ultim ca un punct."
Alter-Ego R2 :
Ca el rimeaza ca o pula, de-aia cand il iau la palme zici ca ma masturbez. - 3p e ok, dar nu misca.
Asta la felatie se da fasonat, atunci cand ii dau pula zice "de prost gust". - 4p haha, asta e tare, mai ales primul vers.
O am asa de lunga ca mereu cand mi-o suge ii merge la inima - pula mea. - 3,5p bun si bar-ul asta, imi place.
Asta are plombe scumpe, eu-s ca la Rosia Montana si imi bag pula in aur. - 3p duma e acceptabila, dar ai cam exagerat cu bagatul pulii in runda asta.
La cat esti de copac runda ta o sa fie fix o laba - frectie la picior de lemn. - 3p sa zicem...
Matrix R2 :
Chiar de-si recita strofele pe vinil, nu ma-ntrece, ca-i "frana" pe disc ca la bicle. - 3p mi-a smuls un zambet versul al doilea, dar e cam slabut.
Pula mea, hard, "picior" de lemn, castoru' asta trece la frecat si "ros", ca atare... - 3,5p fata de cel de sus, bar-ul asta e mai ofensiv.
Iar daca n-ati prins imaginea tot ce scrie e o laba de calitate proasta, canci... - 2,5p neah...
In cimitir pe pamant, Alter la doi metrii sub zacand, tac cand pis cruce si mormant. - 2,5p e cam fumat totul de p-aici.
Ii dau "bila" de bare, nu sofer RATB, ci old-school, gen Ronaldinho - Barca F.C. - 2,5p ai incheiat prost.
A fost un battle slabut. Si-au facut prezenta cateva dume bune, dar foarte putine.
VOT Alter-Ego!
Nu se pupa cu nimic ca abstinentii si cu rap-ul se bate cap in cap ca cerbii... - 3p primul vers e ok, pe al doilea l-ai cam stricat cu finalul
Ca la cat torturez sclavu' poti spune ca gaseste-n mine un Despot ca Vita. - 2p slabut, nu-mi place.
Mareste muschiu' altora, laba, e la sala de fitness de gay pe post de capra, - 3p scade mult din punctaj inceputul ambelor versuri, continuarea e buna.
Ia mary sa se dea mereu verde, brad, si e lipicios din alte motive, nu ca-i plin de rasini. - 4p haha, bar-ul asta e caterinca.
Alter-Ego R1 :
Tu zici că-s rablă da' dumele tale-s pe butuci. Şi-a zis că-s CAPRA, el este IED, că eu-l FAC. - 3p te-ai cam complicat pe alocuri.
Eu când mă băşesc mă cac? Bine, dar să ai grijă, în general, fiindcă eu mă cac numai pe tine. - 2,5p sunt satul de dumele cu Despot si al doilea vers e cam slabut, lipseste atacul.
Şi ai impresia că-s SAMURAI - simţi în tine KATANA ca la un threesome cu No Mo' şi menthoru. - 3,5p da, ceva mai interesant. Ai combinat bine dumele in bar-ul asta.
Îţi zic doar atât: eşti la pământ fix ca-n cimitir că în battle nu zici nimic, d'aia taci mormânt. - 4p ai terminat-o bine. Imi place asta cu esti "ultim ca un punct."
Alter-Ego R2 :
Ca el rimeaza ca o pula, de-aia cand il iau la palme zici ca ma masturbez. - 3p e ok, dar nu misca.
Asta la felatie se da fasonat, atunci cand ii dau pula zice "de prost gust". - 4p haha, asta e tare, mai ales primul vers.
O am asa de lunga ca mereu cand mi-o suge ii merge la inima - pula mea. - 3,5p bun si bar-ul asta, imi place.
Asta are plombe scumpe, eu-s ca la Rosia Montana si imi bag pula in aur. - 3p duma e acceptabila, dar ai cam exagerat cu bagatul pulii in runda asta.
La cat esti de copac runda ta o sa fie fix o laba - frectie la picior de lemn. - 3p sa zicem...
Matrix R2 :
Chiar de-si recita strofele pe vinil, nu ma-ntrece, ca-i "frana" pe disc ca la bicle. - 3p mi-a smuls un zambet versul al doilea, dar e cam slabut.
Pula mea, hard, "picior" de lemn, castoru' asta trece la frecat si "ros", ca atare... - 3,5p fata de cel de sus, bar-ul asta e mai ofensiv.
Iar daca n-ati prins imaginea tot ce scrie e o laba de calitate proasta, canci... - 2,5p neah...
In cimitir pe pamant, Alter la doi metrii sub zacand, tac cand pis cruce si mormant. - 2,5p e cam fumat totul de p-aici.
Ii dau "bila" de bare, nu sofer RATB, ci old-school, gen Ronaldinho - Barca F.C. - 2,5p ai incheiat prost.
A fost un battle slabut. Si-au facut prezenta cateva dume bune, dar foarte putine.
VOT Alter-Ego!
Phlegm Man- Sunt carnivor, musc din tine, mestec si scuip rime!
Reputatie : 974
Data de inscriere : 10/05/2011
Varsta : 32
Localizare : Earth
Subiecte similare
» Alter-Ego vs. Matrix - [FINALA MICA, BATTLE INCHEIAT CASTIGATOR ALTER-EGO]
» Matrix vs Alter-Ego - [BATTLE ESUAT]
» Alter-Ego vs sniker - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: Alter-Ego]
» Baruh vs. Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: Alter-Ego]
» OZN vs. Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: Alter-Ego]
» Matrix vs Alter-Ego - [BATTLE ESUAT]
» Alter-Ego vs sniker - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: Alter-Ego]
» Baruh vs. Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: Alter-Ego]
» OZN vs. Alter-Ego - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: Alter-Ego]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix
» Reclama Gratis aici
Sam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO
» Aero - Shooting Range
Mar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0
» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Vin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed
» DISS MARATHON
Lun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava
» WRONG team
Joi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix
» Freestyle in Bucuresti
Mar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!
» OBEN
Mar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man
» adamantix vs in0c3nt
Sam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix