Ultimele subiecte
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator |
doctoru' & ovula4weed VS watson & alter ego - [BATTLE INCHEIAT]
+4
Alter-Ego
ovula4weed
WTSN
doctoru'
8 participanți
Pagina 1 din 1
doctoru' & ovula4weed VS watson & alter ego - [BATTLE INCHEIAT]
X-Y-X-Y,eu primu
8 versuri/runda
reply 2 saptamani
vot pă text,argumentat
prima echipa la 3 castiga
8 versuri/runda
reply 2 saptamani
vot pă text,argumentat
prima echipa la 3 castiga
doctoru'- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 944
Data de inscriere : 19/12/2009
Varsta : 33
Localizare : Timisoara
Re: doctoru' & ovula4weed VS watson & alter ego - [BATTLE INCHEIAT]
baietii-s cu tamaie-n gura ca scuipa de mantuiala!ba,presimt runde infecte gen hemoroizii hemoroidului
antrepenori cu fabrica de clabuci,de cand si-o dau la buci,c-o fac ca la auschwitz-fiecare cu sapunu lui
croiesc drumu spre victorie in timp ce ego ne coase maneci la pantaloni,ca avem pula mare gen ASU
cu cartile pe fata lui!e preten cu organu si-o arde ca un hot prins in 28 octombrie:nu da inapoi ceasu
watson ii avantat,da are baruri ce-s ca o capitala ciudata: nu-s complexe!deci pune frana ca TRW
a luat-o-n turneu,da ar mai schimba si el muia ca chirurgii,d-aia are gura parasuta - se deschide RE-PE-DE
in battleu asta suntem piesă,in timp ce voi sunteti ca actorii concediati - n-aveti nici o treabă,
că echipa Y, clar o să vomite doar bălării ,ca doi copii ce-au inteles gresit consumul ierbii, tată.
antrepenori cu fabrica de clabuci,de cand si-o dau la buci,c-o fac ca la auschwitz-fiecare cu sapunu lui
croiesc drumu spre victorie in timp ce ego ne coase maneci la pantaloni,ca avem pula mare gen ASU
cu cartile pe fata lui!e preten cu organu si-o arde ca un hot prins in 28 octombrie:nu da inapoi ceasu
watson ii avantat,da are baruri ce-s ca o capitala ciudata: nu-s complexe!deci pune frana ca TRW
a luat-o-n turneu,da ar mai schimba si el muia ca chirurgii,d-aia are gura parasuta - se deschide RE-PE-DE
in battleu asta suntem piesă,in timp ce voi sunteti ca actorii concediati - n-aveti nici o treabă,
că echipa Y, clar o să vomite doar bălării ,ca doi copii ce-au inteles gresit consumul ierbii, tată.
doctoru'- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 944
Data de inscriere : 19/12/2009
Localizare : Timisoara
dottore, ti-ai schimbat avataru', probabil dupa ce m-ai prins cu ma-ta-n pat
Ideilor le-ai dat curs, teapa! Ca eu le-am dat seminar! Tu nu prea ai invatat.
Nu spui mare lucru, fiecare cu sapunu' lui, ceea ce nu-i neaparat un lucru rau!!
Coaie, la cat de ruginit scrii, esti cel mult piesa de muzeu! Si nu platim bilet, zau.
Am luat-o in turneu, da' stii ca tie ti-o dau ca dentistii: gura mare! Chiar ocean.
As vrea sa pot sa dau timpul inapoi, in sensu' ca nu-mi mai place ceasul man!
O futeam pe gagica'sa lu' ovula in timp ce ovula, d-asta astia nu concep nimic!
Au basini in cap ca cea mai naspa mutatie - parca-s scapati de la Auschwitz, zic!
Ideilor le-ai dat curs, teapa! Ca eu le-am dat seminar! Tu nu prea ai invatat.
Nu spui mare lucru, fiecare cu sapunu' lui, ceea ce nu-i neaparat un lucru rau!!
Coaie, la cat de ruginit scrii, esti cel mult piesa de muzeu! Si nu platim bilet, zau.
Am luat-o in turneu, da' stii ca tie ti-o dau ca dentistii: gura mare! Chiar ocean.
As vrea sa pot sa dau timpul inapoi, in sensu' ca nu-mi mai place ceasul man!
Au basini in cap ca cea mai naspa mutatie - parca-s scapati de la Auschwitz, zic!
WTSN- Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo
Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!
Doctoru si Ovula o epopee ca Ghilgames contra doua surori,Cheeky Girls
Impuls high-class au nevoie de by-pass,pulsul e low ca frecventa la bas
Dam ca Federer As dup As,astia-s in impas ca o fetita pe rosu e un ciclu
Ii lasam in sange e turneu de spart artere sec ca Wembley de vedeti dublu
Taiem cablul de le pica netu e haos,Era Glaciara la cat de criogen dam
Lacrimogen,K.O Jet la amatori ca Fedor nu-i maturam,la centigram ii masuram
N-au nici gramaj,e carnaj,luati o armura,ochelari o cagula,si ca garnitura
Am atata sperma-n pula,ca nici cu gatii matii,nu suporti asa incarcatura
Impuls high-class au nevoie de by-pass,pulsul e low ca frecventa la bas
Ii lasam in sange e turneu de spart artere sec ca Wembley de vedeti dublu
Lacrimogen,K.O Jet la amatori ca Fedor nu-i maturam,la centigram ii masuram
Am atata sperma-n pula,ca nici cu gatii matii,nu suporti asa incarcatura
Ultima editare efectuata de catre ovula4weed in Mier Oct 31, 2012 9:37 am, editata de 1 ori
ovula4weed- Le dau clanta da' le tai si chitanta
Reputatie : 458
Data de inscriere : 06/04/2012
Varsta : 38
Localizare : Lugoj
Ego sare calu' deoarece mereu e peste; astia-s Curve ca BlackBerry,
Veniti unu cate unu la mine fiindca va bat in serii sa luati bataia serii.
Toate pizdele zic ca-s scump - mereu dau blana de zici ca sunt nurca,
Doctoru-i prost: cand i-a zis ovula "hai sa ne caram" l-a luat in carca.
Astia-si scot ochii-ntre ei ca sa nu dea ochii cu mine, crezand ca scapa,
Dumele mele-s scuipate pe limba voastra - la modu' va lasa gura apa.
OVULA fara DOCTOR nu scoate nimic, de-aia el ramane pizda forumului,
Se poate-observa ca doctoru' n-a zis mare lucru fiindca a zis de pula lui.
Veniti unu cate unu la mine fiindca va bat in serii sa luati bataia serii.
Doctoru-i prost: cand i-a zis ovula "hai sa ne caram" l-a luat in carca.
Dumele mele-s scuipate pe limba voastra - la modu' va lasa gura apa.
Se poate-observa ca doctoru' n-a zis mare lucru fiindca a zis de pula lui.
Alter-Ego- Cuvantul zilei pe dex online: BAN
Reputatie : 1880
Data de inscriere : 11/03/2012
Localizare : La paine si la oua. Daca nu ma gasiti la paine, cautati-ma la oua.
doctoru' a scris:
baietii-s cu tamaie-n gura ca scuipa de mantuiala!ba,presimt runde infecte gen hemoroizii hemoroidului
antrepenori cu fabrica de clabuci,de cand si-o dau la buci,c-o fac ca la auschwitz-fiecare cu sapunu lui - 3, multe idei, aglomeratie.
cu cartile pe fata lui!e preten cu organu si-o arde ca un hot prins in 28 octombrie:nu da inapoi ceasu - 4, mai bun
a luat-o-n turneu,da ar mai schimba si el muia ca chirurgii,d-aia are gura parasuta - se deschide RE-PE-DE - 2, nu-mi place.
că echipa Y, clar o să vomite doar bălării ,ca doi copii ce-au inteles gresit consumul ierbii, tată. - 2, finalf fumat asta cu treaba.
Watson a scris:
Ideilor le-ai dat curs, teapa! Ca eu le-am dat seminar! Tu nu prea ai invatat. - 2, agresiv dar punchul e in constructie.
Coaie, la cat de ruginit scrii, esti cel mult piesa de muzeu! Si nu platim bilet, zau. - 4, versul 2 face tot barul.
As vrea sa pot sa dau timpul inapoi, in sensu' ca nu-mi mai place ceasul man! - 2, in lupta cu timpul ca Funk si Afo.
Au basini in cap ca cea mai naspa mutatie - parca-s scapati de la Auschwitz, zic! - 3, mai ok.
ovula4weed a scris:
Impuls high-class au nevoie de by-pass,pulsul e low ca frecventa la bas - 2, multe vorbe-n vant.
Ii lasam in sange e turneu de spart artere sec ca Wembley de vedeti dublu - 4, ok asta.
Lacrimogen,K.O Jet la amatori ca Fedor nu-i maturam,la centigram ii masuram - 2, neterminat.
Am atata sperma-n pula,ca nici cu gatii matii,nu suporti asa incarcatura - 2, MarkOne ar fi mandru ca-l asculta cineva.
Alter-Ego a scris:
Veniti unu cate unu la mine fiindca va bat in serii sa luati bataia serii. - 3, ok
Doctoru-i prost: cand i-a zis ovula "hai sa ne caram" l-a luat in carca. - 4, asa da.
Dumele mele-s scuipate pe limba voastra - la modu' va lasa gura apa. - 5, da da.
Se poate-observa ca doctoru' n-a zis mare lucru fiindca a zis de pula lui. - 5.
AlterEgo in opinia mea, a dat cea mai buna runda. Iar votul meu o sa mearga la AlterEgo si Watson.
I. Doctoru:
antrepenori cu fabrica de clabuci,de cand si-o dau la buci,c-o fac ca la auschwitz-fiecare cu sapunu lui - 5 p - foarte tare inceputul, gen ploaie de lovituri
cu cartile pe fata lui!e preten cu organu si-o arde ca un hot prins in 28 octombrie:nu da inapoi ceasu - 4,5 p - misto si asta
a luat-o-n turneu,da ar mai schimba si el muia ca chirurgii,d-aia are gura parasuta - se deschide RE-PE-DE - 3 p - exclusiv pentru versul al doilea
că echipa Y, clar o să vomite doar bălării ,ca doi copii ce-au inteles gresit consumul ierbii, tată. - 3,5 p - final elegant
+2 puncte - pentru originalitatea dumelor si umorul negru;
-1 punct - pentru metrica.
TOTAL: 17 puncte
II. Watson:
Ideilor le-ai dat curs, teapa! Ca eu le-am dat seminar! Tu nu prea ai invatat. - 3,5 p - pentru versul doi, inceputul cam fumat pe versul 1
Coaie, la cat de ruginit scrii, esti cel mult piesa de muzeu! Si nu platim bilet, zau. - 3 p - riposta slabuta
As vrea sa pot sa dau timpul inapoi, in sensu' ca nu-mi mai place ceasul man! - 2,5p - la fel
Au basini in cap ca cea mai naspa mutatie - parca-s scapati de la Auschwitz, zic! - 3 p - se putea mai bine (Auschwitz e lagar, nu institut de cercetari genetice)
+0 puncte - nu am ce puncta in plus, ai dat relativ slabut fata de alte dati
TOTAL: 12 puncte
III. Ovula4weed:
Impuls high-class au nevoie de by-pass,pulsul e low ca frecventa la bas - 3,5 p - originala abordarea, frumos jocul de cuvinte, dar nu se imperecheaza rima pe masuri
Ii lasam in sange e turneu de spart artere sec ca Wembley de vedeti dublu - 2 p - ai lasat-o mai la relanti
Lacrimogen,K.O Jet la amatori ca Fedor nu-i maturam,la centigram ii masuram - 1 p - nu ai spus mai nimic aici
Am atata sperma-n pula,ca nici cu gatii matii,nu suporti asa incarcatura - 3 p - misto incheierea, insa cam da in auto-drop, faza cu slobozeii putea fi interpretata ca abstinenta
+0 puncte - a fost okay, insa cam lipsit de motivatie, plictisit and shit.
TOTAL: 9,5 puncte
IV. AlterEgo:
Veniti unu cate unu la mine fiindca va bat in serii sa luati bataia serii. - 5 p - misto ambele versuri
Doctoru-i prost: cand i-a zis ovula "hai sa ne caram" l-a luat in carca. - 5 p - m-am cracanat de ras la faza cu caratul, faza meciului
Dumele mele-s scuipate pe limba voastra - la modu' va lasa gura apa. - 3,5 p - aici ai coborat putin stacheta
Se poate-observa ca doctoru' n-a zis mare lucru fiindca a zis de pula lui. - 3,5 p - ai lasat loc de mai mult pentru incheiere
+1 punct - pentru faptul ca nu gasesti la copilul asta 2 strofe sa semene, are umor propriu si surprinde in mod placut de fiecare data. In plus, versurile sunt de o metrica ce tinde spre perfectiune, si mai mult, din punct de vedere matematic, ar putea fi interpretate cu flow cursiv.
TOTAL: 17,5 puncte.
Watson & Alter = 12 + 18 = 30 puncte
Doctoru & Ovula = 17 + 9,5 = 26,5 puncte
Vot echipa Y
antrepenori cu fabrica de clabuci,de cand si-o dau la buci,c-o fac ca la auschwitz-fiecare cu sapunu lui - 5 p - foarte tare inceputul, gen ploaie de lovituri
cu cartile pe fata lui!e preten cu organu si-o arde ca un hot prins in 28 octombrie:nu da inapoi ceasu - 4,5 p - misto si asta
a luat-o-n turneu,da ar mai schimba si el muia ca chirurgii,d-aia are gura parasuta - se deschide RE-PE-DE - 3 p - exclusiv pentru versul al doilea
că echipa Y, clar o să vomite doar bălării ,ca doi copii ce-au inteles gresit consumul ierbii, tată. - 3,5 p - final elegant
+2 puncte - pentru originalitatea dumelor si umorul negru;
-1 punct - pentru metrica.
TOTAL: 17 puncte
II. Watson:
Ideilor le-ai dat curs, teapa! Ca eu le-am dat seminar! Tu nu prea ai invatat. - 3,5 p - pentru versul doi, inceputul cam fumat pe versul 1
Coaie, la cat de ruginit scrii, esti cel mult piesa de muzeu! Si nu platim bilet, zau. - 3 p - riposta slabuta
As vrea sa pot sa dau timpul inapoi, in sensu' ca nu-mi mai place ceasul man! - 2,5p - la fel
Au basini in cap ca cea mai naspa mutatie - parca-s scapati de la Auschwitz, zic! - 3 p - se putea mai bine (Auschwitz e lagar, nu institut de cercetari genetice)
+0 puncte - nu am ce puncta in plus, ai dat relativ slabut fata de alte dati
TOTAL: 12 puncte
III. Ovula4weed:
Impuls high-class au nevoie de by-pass,pulsul e low ca frecventa la bas - 3,5 p - originala abordarea, frumos jocul de cuvinte, dar nu se imperecheaza rima pe masuri
Ii lasam in sange e turneu de spart artere sec ca Wembley de vedeti dublu - 2 p - ai lasat-o mai la relanti
Lacrimogen,K.O Jet la amatori ca Fedor nu-i maturam,la centigram ii masuram - 1 p - nu ai spus mai nimic aici
Am atata sperma-n pula,ca nici cu gatii matii,nu suporti asa incarcatura - 3 p - misto incheierea, insa cam da in auto-drop, faza cu slobozeii putea fi interpretata ca abstinenta
+0 puncte - a fost okay, insa cam lipsit de motivatie, plictisit and shit.
TOTAL: 9,5 puncte
IV. AlterEgo:
Veniti unu cate unu la mine fiindca va bat in serii sa luati bataia serii. - 5 p - misto ambele versuri
Doctoru-i prost: cand i-a zis ovula "hai sa ne caram" l-a luat in carca. - 5 p - m-am cracanat de ras la faza cu caratul, faza meciului
Dumele mele-s scuipate pe limba voastra - la modu' va lasa gura apa. - 3,5 p - aici ai coborat putin stacheta
Se poate-observa ca doctoru' n-a zis mare lucru fiindca a zis de pula lui. - 3,5 p - ai lasat loc de mai mult pentru incheiere
+1 punct - pentru faptul ca nu gasesti la copilul asta 2 strofe sa semene, are umor propriu si surprinde in mod placut de fiecare data. In plus, versurile sunt de o metrica ce tinde spre perfectiune, si mai mult, din punct de vedere matematic, ar putea fi interpretate cu flow cursiv.
TOTAL: 17,5 puncte.
Watson & Alter = 12 + 18 = 30 puncte
Doctoru & Ovula = 17 + 9,5 = 26,5 puncte
Vot echipa Y
Baruh- Le dau clanta da' le tai si chitanta
Reputatie : 378
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 43
Localizare : Tg-Jiu
doctoru' a scris:baietii-s cu tamaie-n gura ca scuipa de mantuiala!ba,presimt runde infecte gen hemoroizii hemoroidului
antrepenori cu fabrica de clabuci,de cand si-o dau la buci,c-o fac ca la auschwitz-fiecare cu sapunu lui 3 bun inceput, dar te-ai lungit prea mult
cu cartile pe fata lui!e preten cu organu si-o arde ca un hot prins in 28 octombrie:nu da inapoi ceasu 4 tare asta, imi place
a luat-o-n turneu,da ar mai schimba si el muia ca chirurgii,d-aia are gura parasuta - se deschide RE-PE-DE 3 imi place ultimul vers
că echipa Y, clar o să vomite doar bălării ,ca doi copii ce-au inteles gresit consumul ierbii, tată. 4 bun finalul
Watson a scris:dottore, ti-ai schimbat avataru', probabil dupa ce m-ai prins cu ma-ta-n pat
Ideilor le-ai dat curs, teapa! Ca eu le-am dat seminar! Tu nu prea ai invatat. 2 nu exista panci
Coaie, la cat de ruginit scrii, esti cel mult piesa de muzeu! Si nu platim bilet, zau. 3.5 merge asta
As vrea sa pot sa dau timpul inapoi, in sensu' ca nu-mi mai place ceasul man! 2 nu-mi place
Au basini in cap ca cea mai naspa mutatie - parca-s scapati de la Auschwitz, zic! 3 merge de final
ovula4weed a scris:Doctoru si Ovula o epopee ca Ghilgames contra doua surori,Cheeky Girls
Impuls high-class au nevoie de by-pass,pulsul e low ca frecventa la bas 2 lipseste atacul, iar rima nu e pe placul meu
Ii lasam in sange e turneu de spart artere sec ca Wembley de vedeti dublu 3 merge, dar parca sunt prea multe idei intr-un singur bar
Lacrimogen,K.O Jet la amatori ca Fedor nu-i maturam,la centigram ii masuram 2 slab
Am atata sperma-n pula,ca nici cu gatii matii,nu suporti asa incarcatura 3 final mai bun
Alter-Ego a scris:Ego sare calu' deoarece mereu e peste; astia-s Curve ca BlackBerry,
Veniti unu cate unu la mine fiindca va bat in serii sa luati bataia serii. 3.5 pt duma cu seara
Doctoru-i prost: cand i-a zis ovula "hai sa ne caram" l-a luat in carca. 5 asa da, prea tare
Dumele mele-s scuipate pe limba voastra - la modu' va lasa gura apa. 4 frumos si asta
Se poate-observa ca doctoru' n-a zis mare lucru fiindca a zis de pula lui. 3 mai slabut asta, dar oricum o runda foarte buna
Echipa X: 14 + 10 = 24
Echipa y: 10.5 + 15.5 = 26
Un battle bun, placut ochiului. Diferenta a facut-o runda lui Alter-Ego, foarte buna.
Vot Watson si Alter-Ego
MagicMan- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 673
Data de inscriere : 26/08/2011
Varsta : 30
Localizare : Campina
Battle incheiat, castigatori Watson & Alter-Ego cu 3-0!
Subiecte similare
» doctoru vs ovula4weed - [BATTLE INCHEIAT]
» doctoru vs watson - [BATTLE INCHEIAT]
» Alter-Ego vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT]
» [Semifinala] - Nihat vs. doctoru' - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: doctoru']
» xtr3mu vs. Doctoru' - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR DOCTORU']
» doctoru vs watson - [BATTLE INCHEIAT]
» Alter-Ego vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT]
» [Semifinala] - Nihat vs. doctoru' - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: doctoru']
» xtr3mu vs. Doctoru' - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR DOCTORU']
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix
» Reclama Gratis aici
Sam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO
» Aero - Shooting Range
Mar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0
» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Vin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed
» DISS MARATHON
Lun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava
» WRONG team
Joi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix
» Freestyle in Bucuresti
Mar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!
» OBEN
Mar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man
» adamantix vs in0c3nt
Sam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix