Battle.FriendHood.Net
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
adevaRAP

Ultimele subiecte
» HAI AFARA LA ZAPADA!!!!
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptySam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix

» Reclama Gratis aici
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptySam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO

» Aero - Shooting Range
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptyMar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0

» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptyVin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed

» DISS MARATHON
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptyLun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava

» WRONG team
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptyJoi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix

» Freestyle in Bucuresti
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptyMar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!

» OBEN
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptyMar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man

» adamantix vs in0c3nt
Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 EmptySam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT]

+6
CreativeEgo
in0c3nt
big rip
Alter-Ego
Baruh
WTSN
10 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 Empty Re: Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de in0c3nt Sam Dec 01, 2012 5:28 pm

Watson:23,5p
Baruh:22p
plm,nu mai stiu sa numar,complicat ptr mine:))))),oricum diferenta mica si mi-a placut battle-ul,chiar bun
in0c3nt
in0c3nt
Le dau clanta da' le tai si chitanta

Reputatie : 280
Data de inscriere : 11/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Caransebes

Sus In jos

Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT] - Pagina 2 Empty Re: Watson vs. Baruh - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Phlegm Man Dum Dec 02, 2012 3:10 pm

Watson R1:
Lu' Baruh ii suflu usor victoria, ca-i muci. Si racit cobza il fac si toti vor sa
il vada pe Watson cum ia la pula toata Avangarda si da cu ei de pereti - amorsa - 2,5p ceva umor pe ultima parte a versului 2.
Asta vrea sa faca valuri, da' e ca un dus-gang la bulau, face numai spume-spume
Da' n-are nicio compozitie, substanta, fiindca singurul lui bar e ala de la nume - 2,5p hmm, ceva incercare de personal, dar nu prea loveste.
Esti in pana de idei si n-ai cric mental. Eu sunt in pana...fiindca scriu poezii
Watson e crema fina ca Nutella, Baruh nu-i pe felie, cel mult firimituri de netsii - 2p nu-mi place cum curge bar-u' asta, doar rimeaza ultimele cuvinte si cam atat.
Baruh n-ar fi greu pe track sau battle nici daca l-ar hali pe Boka si Eyekon sa-i ajunga
Iti spun cat se poate de sincer. Coaie, victoria-i mai departe de tine ca locu' de munca - 3,5p haha, bar-u' asta a fost smecherie. Smile)

Baruh R1:
Lu’ Baruh îi sufli in pulă să simți gustul Victoriei , ca David, de curios dacă e suficient de spice,
Stai chill, să nu răsufli că te ard la esofag ca chili, c-am dani în arte culinare, zi-mi The Chef ca Ais. - 2,5p sunt ceva dume prin bar-u' asta, dar nu prea loveste. E mai mult o prezentare.
Mă vezi, zici ”Gisăs Craist!”, eu îți răspund în vers că-s invers, te trec apele de zici ca faci condens;
Pervers, te corectez din mers: "Watson ia pula la toată Avangarda",pentru ca versul tău să aibă sens. - 2,5p ceva umor pe finalul primului vers.
Esti de cacao ca Nutella, în pană, cică, fiindcă scrii poezii. Nu-i de mirare că parcă scrii cu curu',
Fii în stilou de vrei sa vii cu ceva nou, rectu' pe post de muză, la bulău nu-i scuză dacă faci pe duru'. - 3,5p ai intors-o bine aici.
Dacă izbânda nu-i departe, reține, băiete, înseamnă că n-ai muncit suficient, eu însă fac naveta;
Nu-mi duce numele trupei în deșert, că-ți fut crucea mă-tii, te pârlesc de pene și, ca desert, îți sparg rozeta. - 3p e bun finalul, dar nu indeajuns.

Baruh R2:
Tremuri din toate’ncheieturile, dai vina pe-o răceală, scrii prost, bat-o vina de pană si de cerneală;
Am mai văzut boscheți ca tine, care după ce și-o fură’și spală păcatu’ zicând c-au dat-o la vrăjeală. - 2,5p ai dat-o bine in primu' vers, dar ai continuat cam prost.
Îmi omor timpul omorând netceez solo, vă scot pe rând din casă, soro, poți să-mi zici big brother,
Am să comit un gest vulgar, poți să mă acuzi de incest, că ți-o dau în pizdă de ai să-ți zici Watdother. - 2,5p slabut, nu ma misca.
De neoprit ca mareea te tai ca diareea, dacă n-ai prins ideea, te dau de gol ca de virginitate acneea
Ascuns gol sub un mare_şal ca Antonescu,cu PeNeLe frânte ca Crin‚ cu păsărica pârlită ca Andreea; - 4p bun bar-u' asta, mi-a placut ce ai combinat pe aici.
Aflând că vin, te găsesc galben la față ca ureea, trăgând cu dinții de pielea pulii, cu patimă și suspin,
Să-ți rupi himenu-n chin; mă-nchin iar tu-mi explici că nu vrei sa se afle la autopsie c-ai murit virgin. - 3,5p ai incheiat destul de bine. Smile

Watson R2:
Nu-mi zice de păsărici, că te jumulesc cu totu' de pene, pițigoiu ăsta tot bagă da' nu-i iese.
Îi dau cu_vânt lui Baruh, doar o bășină de MC. El scuipă la mic în sensu' ca-s flegme de piese. - 3,5p hai c-ai inceput-o bine.
Chit c-ai 10 ani peste mine, tot ești cu 10 clase sub! Ești doar un alt repăr de căcat, ca Nimeni Altu
Te zgudui din temelie c-am mai multe replici ca un cutremur în timpu' unei piese de teatru - 3,5p imi place versu' al doilea.
Lu' Baruh i-o dau pe cocoașă, că_mila nu-i punctu' meu forte, d-aia zdrobesc scursuri
La cât de plicticos scrie ăsta, e clar de ce mă ia somnu' ca pe Antonescu în discursuri! - 3,5p da, bun punch pe v2, si aia cu camila e tare.
Watson scrie Real - galactic. Ăsta nu prea face spectacol și când o să piardă se va întreba de ce
Dacă e să compăram nivelul dumelor, Baruh face parte din Avangarda... iar eu din C.T.C! - 2,5p nu prea rupe asta, totusi rupe replica lu' Boka. Smile)

Un battle accesibil, au existat punch-uri bune si de o parte si de alta.

Watson : 10,5p + 13p = 23,5p
Baruh : 11,5p + 12,5 = 24p

VOT Baruh!
Phlegm Man
Phlegm Man
Sunt carnivor, musc din tine, mestec si scuip rime!

Reputatie : 974
Data de inscriere : 10/05/2011
Varsta : 32
Localizare : Earth

Sus In jos

Mesaj Scris de OZN Dum Dec 02, 2012 5:19 pm

Battle incheiat, castigator Watson cu 3-1.
OZN
OZN
Zile negre, zi-le naspa

Reputatie : 9864
Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 32
Localizare : Area 51

http://www.battle.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum