Ultimele subiecte
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator |
hatedman95 vs Harap - [BATTLE INCHEIAT]
5 participanți
Pagina 1 din 1
Re: hatedman95 vs Harap - [BATTLE INCHEIAT]
Daca eram in locul tau,imi alegeam alt pseudonim,
Faceam in pula mea,ceva un sinonim,un acronim,un antonim,un acronim
Tu ai numai tovarasi din aia,ciudati,ciuti,de aia esti alb,
Esti mai sters si decat ninsoarea de-afara,nici macar dalb,
Puti a flow sters de tiparele vremii si inca cauti sa faci pe dracu'n patru
Numai sa ajungi si tu la nivelul meu,al lu' Nimeni Altu',
Nu ma dau mare cunoscator de rima,de ritm,de rap,
Da' daca eram in locul tau,puneam mike-ul si-mi schimbam numele de "Harap" in "Ciorap pe cap"
Faceam in pula mea,ceva un sinonim,un acronim,un antonim,un acronim
Esti mai sters si decat ninsoarea de-afara,nici macar dalb,
Numai sa ajungi si tu la nivelul meu,al lu' Nimeni Altu',
Da' daca eram in locul tau,puneam mike-ul si-mi schimbam numele de "Harap" in "Ciorap pe cap"
Ultima editare efectuata de catre hatedman95 in Joi Dec 20, 2012 11:15 pm, editata de 1 ori (Motiv : Am gresit o chestie,am scris "nivelul tau,al meu,al lu' Nimeni Altu'",am modificat acum.)
Harap,nume de geniu,da battle cu unu care de frica a si-a uitat numele de scena
Ai trezit un monstru din barlog,fi pregatit sa tipi ca un gladiator intr-o arena
Hatedman,o arzi,ca Marin Preda,cel mai urat dintre pamanteni,tre sa o citesti obligatoriu
Te ocolesc femeile pe strada mai rau decat masinile in sensul giratoriu
Port ciorapi pe cap si te umplu de gloante mai rau decat bubitele la scarlatina
Ramai cu gura cascata mai rau decat mata cand o ia pestele la un control de rutina
Acum de frica incerci sa te ascunzi in casa,ca un copil molestat,fugi in dulap
Cand te intreaba protectia copilului,le spui „Fugiti,fugiti,ca vine Harap”
Ai trezit un monstru din barlog,fi pregatit sa tipi ca un gladiator intr-o arena
Hatedman,o arzi,ca Marin Preda,cel mai urat dintre pamanteni,tre sa o citesti obligatoriu
Te ocolesc femeile pe strada mai rau decat masinile in sensul giratoriu
Ramai cu gura cascata mai rau decat mata cand o ia pestele la un control de rutina
Cand te intreaba protectia copilului,le spui „Fugiti,fugiti,ca vine Harap”
Ultima editare efectuata de catre Harap in Mar Dec 25, 2012 9:17 pm, editata de 1 ori (Motiv : Am boldat urat)
Harap- Dupa profil tu esti doar un alt copil
Reputatie : 86
Data de inscriere : 28/06/2011
Localizare : La a 2a pe stanga
Harap e nume de muci in ceai,n-ai nici macar un farmec
Eu cand fac o rima,nu ma autointitulez monstru,ci amestec,
Dau rima mai tare decat mucii tai peste literatura,
M-or ocoli femeile,da' pe mine,ma-ta ma vrea fara anvergura,
Nici o boala nu ma atinge,nici macar SIDA sau HIV,
Resping gloantele,le dau copiilor tai,numai muie interactiv,
Tu vorbesti bai puta,patru perechi de chiloti in varf de pula,
Nici cand dai la laba,n-ai miscarea aia de sus-jos bai,Bula...
Eu cand fac o rima,nu ma autointitulez monstru,ci amestec,
M-or ocoli femeile,da' pe mine,ma-ta ma vrea fara anvergura,
Resping gloantele,le dau copiilor tai,numai muie interactiv,
Nici cand dai la laba,n-ai miscarea aia de sus-jos bai,Bula...
Chemam monstrul din grota,sa dea a doua runda pentru un wannabe emcee
Nu te-ar crede lumea nici daca ai sta la metrou cantand rap pentru 10 mii
Nu cred ca mai are rost sa ma iau de tine,deja stii ca la emceeing sunt al tau nas
In locu tau n-as vorbi de mame,stiind ca mata e mai ieftina decat produsele se-has(Second-Hand)
Hatedman isi ia bataie subit,stiind ca sunt seful lui incepe si impacheteaza in graba
Ca dupa punchu asta se formeaza o rana deschisa care-l ustura cat o runda intreaga
Hatedman,nici nu stiu de ce ai cont pe friendhood,dupa primu battle l-as fi sters
Dar cred ca il pastrezi ca sa-mi citesti versurile ca sunt smechere ca Stress
Nu te-ar crede lumea nici daca ai sta la metrou cantand rap pentru 10 mii
Nu cred ca mai are rost sa ma iau de tine,deja stii ca la emceeing sunt al tau nas
In locu tau n-as vorbi de mame,stiind ca mata e mai ieftina decat produsele se-has(Second-Hand)
Hatedman isi ia bataie subit,stiind ca sunt seful lui incepe si impacheteaza in graba
Ca dupa punchu asta se formeaza o rana deschisa care-l ustura cat o runda intreaga
Hatedman,nici nu stiu de ce ai cont pe friendhood,dupa primu battle l-as fi sters
Dar cred ca il pastrezi ca sa-mi citesti versurile ca sunt smechere ca Stress
Harap- Dupa profil tu esti doar un alt copil
Reputatie : 86
Data de inscriere : 28/06/2011
Localizare : La a 2a pe stanga
hatedman95:0
Faceam in pula mea,ceva un sinonim,un acronim,un antonim,un acronim - 0 nici un pic de atac si mai si repeti "acronim"
Esti mai sters si decat ninsoarea de-afara,nici macar dalb,- 1 pentru incercarea de personal, dar cu mare indulgenta, te si contrazici: in primul zici ca-i alb, in al doilea zici ca nu e dalb (dalb inseamna tot alb sa stii)
Numai sa ajungi si tu la nivelul meu,al lu' Nimeni Altu', -0 =))))
Da' daca eram in locul tau,puneam mike-ul si-mi schimbam numele de "Harap" in "Ciorap pe cap"-0 absolut nimic
Ai un punct, pe care ti-l tai pentru editarea rundei.
Harap:2
Ai trezit un monstru din barlog,fi pregatit sa tipi ca un gladiator intr-o arena - 0 si atacu' unde-i, doarme?
Te ocolesc femeile pe strada mai rau decat masinile in sensul giratoriu -2 ceva mai bun, desi dezordonat si brut dat
Ramai cu gura cascata mai rau decat mata cand o ia pestele la un control de rutina -1 sa zicem, dar renunta la gansterisme ca pica naspa
Cand te intreaba protectia copilului,le spui „Fugiti,fugiti,ca vine Harap” -o ai stricat-o pe final
La fel, pentru editarea rundei iti tai un punct.
Eu cand fac o rima,nu ma autointitulez monstru,ci amestec, -0 nici macar nu prea rimeaza, chiar daca se termina ambele cuvinte cu aceleasi litere
M-or ocoli femeile,da' pe mine,ma-ta ma vrea fara anvergura, -0 aaa? N-am inteles nimic, ce treaba are "anvergura" acolo?
Resping gloantele,le dau copiilor tai,numai muie interactiv, -0 nimic nici aici
Nici cand dai la laba,n-ai miscarea aia de sus-jos bai,Bula...-0 wow i-ai spart capul cu atacul asta
Nu te-ar crede lumea nici daca ai sta la metrou cantand rap pentru 10 mii -0 nimic
In locu tau n-as vorbi de mame,stiind ca mata e mai ieftina decat produsele se-has(Second-Hand)-1 cu mare indulgenta
Ca dupa punchu asta se formeaza o rana deschisa care-l ustura cat o runda intreaga -0 nu-mi place
Dar cred ca il pastrezi ca sa-mi citesti versurile ca sunt smechere ca Stress-1 pentru un pic de atitudine
Battle mai slab ca asta n-am mai citit de multaaaaaaaaa vreme. Ambii, puneti mana si cititi academia aia si celelalte topicuri, ce dati acum n-are legatura cu battleul.
Vot Harap!
Faceam in pula mea,ceva un sinonim,un acronim,un antonim,un acronim - 0 nici un pic de atac si mai si repeti "acronim"
Esti mai sters si decat ninsoarea de-afara,nici macar dalb,- 1 pentru incercarea de personal, dar cu mare indulgenta, te si contrazici: in primul zici ca-i alb, in al doilea zici ca nu e dalb (dalb inseamna tot alb sa stii)
Numai sa ajungi si tu la nivelul meu,al lu' Nimeni Altu', -0 =))))
Da' daca eram in locul tau,puneam mike-ul si-mi schimbam numele de "Harap" in "Ciorap pe cap"-0 absolut nimic
Ai un punct, pe care ti-l tai pentru editarea rundei.
Ai trezit un monstru din barlog,fi pregatit sa tipi ca un gladiator intr-o arena - 0 si atacu' unde-i, doarme?
Te ocolesc femeile pe strada mai rau decat masinile in sensul giratoriu -2 ceva mai bun, desi dezordonat si brut dat
Ramai cu gura cascata mai rau decat mata cand o ia pestele la un control de rutina -1 sa zicem, dar renunta la gansterisme ca pica naspa
Cand te intreaba protectia copilului,le spui „Fugiti,fugiti,ca vine Harap” -o ai stricat-o pe final
La fel, pentru editarea rundei iti tai un punct.
Eu cand fac o rima,nu ma autointitulez monstru,ci amestec, -0 nici macar nu prea rimeaza, chiar daca se termina ambele cuvinte cu aceleasi litere
M-or ocoli femeile,da' pe mine,ma-ta ma vrea fara anvergura, -0 aaa? N-am inteles nimic, ce treaba are "anvergura" acolo?
Resping gloantele,le dau copiilor tai,numai muie interactiv, -0 nimic nici aici
Nici cand dai la laba,n-ai miscarea aia de sus-jos bai,Bula...-0 wow i-ai spart capul cu atacul asta
Nu te-ar crede lumea nici daca ai sta la metrou cantand rap pentru 10 mii -0 nimic
In locu tau n-as vorbi de mame,stiind ca mata e mai ieftina decat produsele se-has(Second-Hand)-1 cu mare indulgenta
Ca dupa punchu asta se formeaza o rana deschisa care-l ustura cat o runda intreaga -0 nu-mi place
Dar cred ca il pastrezi ca sa-mi citesti versurile ca sunt smechere ca Stress-1 pentru un pic de atitudine
Battle mai slab ca asta n-am mai citit de multaaaaaaaaa vreme. Ambii, puneti mana si cititi academia aia si celelalte topicuri, ce dati acum n-are legatura cu battleul.
Vot Harap!
Faceam in pula mea,ceva un sinonim,un acronim,un antonim,un acronim - Dafuq ?! =)) Mai bine dadeai ceva cu Anonim = 0
Esti mai sters si decat ninsoarea de-afara,nici macar dalb, - No sense = 0
Numai sa ajungi si tu la nivelul meu,al lu' Nimeni Altu', ( Nimeni Altu' - Raperi falsi ) = 0,5
Da' daca eram in locul tau,puneam mike-ul si-mi schimbam numele de "Harap" in "Ciorap pe cap" - Ai ucis al 2-lea vers.. = 0
.................................................................................
Ai trezit un monstru din barlog,fi pregatit sa tipi ca un gladiator intr-o arena - Parerea mea e ca al 2-lea putea fi un prim vers pregatitor si sa lovesti subit in al 2-lea... = 0,5
Te ocolesc femeile pe strada mai rau decat masinile in sensul giratoriu - Nu fac legatura dintre ele dar imi place chestia cu sensul giratoriu = 1.5
Ramai cu gura cascata mai rau decat mata cand o ia pestele la un control de rutina - Mergea ceva foarte frumos de la chestia cu "ciorap pe cap" . oricum = 0
Cand te intreaba protectia copilului,le spui „Fugiti,fugiti,ca vine Harap” - 0,5
.........................................................................................................
Eu cand fac o rima,nu ma autointitulez monstru,ci amestec, - Nu inteleg nimic....metamorfoza ciudata = 0
M-or ocoli femeile,da' pe mine,ma-ta ma vrea fara anvergura, = Liric transparent = 0
Resping gloantele,le dau copiilor tai,numai muie interactiv, = 0
Nici cand dai la laba,n-ai miscarea aia de sus-jos bai,Bula... - Fuck that shit ! =)) = 0
.............................................................................................................
Nu te-ar crede lumea nici daca ai sta la metrou cantand rap pentru 10 mii - Din nou n-are legatura... = 0
In locu tau n-as vorbi de mame,stiind ca mata e mai ieftina decat produsele se-has(Second-Hand) = 0,5
Ca dupa punchu asta se formeaza o rana deschisa care-l ustura cat o runda intreaga = 0
Dar cred ca il pastrezi ca sa-mi citesti versurile ca sunt smechere ca Stress - 1
......................................................................................
Hatedman - 0.5....
Harap - 4
Votu' meu este pentru Harap cel dalb si nici macar alb .
Faceam in pula mea,ceva un sinonim,un acronim,un antonim,un acronim - Dafuq ?! =)) Mai bine dadeai ceva cu Anonim = 0
Esti mai sters si decat ninsoarea de-afara,nici macar dalb, - No sense = 0
Numai sa ajungi si tu la nivelul meu,al lu' Nimeni Altu', ( Nimeni Altu' - Raperi falsi ) = 0,5
Da' daca eram in locul tau,puneam mike-ul si-mi schimbam numele de "Harap" in "Ciorap pe cap" - Ai ucis al 2-lea vers.. = 0
.................................................................................
Ai trezit un monstru din barlog,fi pregatit sa tipi ca un gladiator intr-o arena - Parerea mea e ca al 2-lea putea fi un prim vers pregatitor si sa lovesti subit in al 2-lea... = 0,5
Te ocolesc femeile pe strada mai rau decat masinile in sensul giratoriu - Nu fac legatura dintre ele dar imi place chestia cu sensul giratoriu = 1.5
Ramai cu gura cascata mai rau decat mata cand o ia pestele la un control de rutina - Mergea ceva foarte frumos de la chestia cu "ciorap pe cap" . oricum = 0
Cand te intreaba protectia copilului,le spui „Fugiti,fugiti,ca vine Harap” - 0,5
.........................................................................................................
Eu cand fac o rima,nu ma autointitulez monstru,ci amestec, - Nu inteleg nimic....metamorfoza ciudata = 0
M-or ocoli femeile,da' pe mine,ma-ta ma vrea fara anvergura, = Liric transparent = 0
Resping gloantele,le dau copiilor tai,numai muie interactiv, = 0
Nici cand dai la laba,n-ai miscarea aia de sus-jos bai,Bula... - Fuck that shit ! =)) = 0
.............................................................................................................
Nu te-ar crede lumea nici daca ai sta la metrou cantand rap pentru 10 mii - Din nou n-are legatura... = 0
In locu tau n-as vorbi de mame,stiind ca mata e mai ieftina decat produsele se-has(Second-Hand) = 0,5
Ca dupa punchu asta se formeaza o rana deschisa care-l ustura cat o runda intreaga = 0
Dar cred ca il pastrezi ca sa-mi citesti versurile ca sunt smechere ca Stress - 1
......................................................................................
Hatedman - 0.5....
Harap - 4
Votu' meu este pentru Harap cel dalb si nici macar alb .
GeSStapo- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 600
Data de inscriere : 26/12/2012
Ba da-o in pula mea nu am mai ras de mult asa la un battle
Ma rog, vot harap ca a avut macar habar de metrica, a avut niste idei ok, precum asta:
"Te ocolesc femeile pe strada mai rau decat masinile in sensul giratoriu"
hatedman a fost comic, dar doar pentru ca a dat foarte slab... alea cu hivu si sida si ma rog, mai multe au fost ciresiliiii de pe tort.
Nihat- Daca limita e cerul, eu-s deja cu capu'n nori
Reputatie : 3516
Data de inscriere : 02/11/2009
Varsta : 30
Localizare : Bucurăști
Battle incheiat, castigator Harap 3-0. Data viitoare specificati numarul de voturi.
Nihat- Daca limita e cerul, eu-s deja cu capu'n nori
Reputatie : 3516
Data de inscriere : 02/11/2009
Varsta : 30
Localizare : Bucurăști
Subiecte similare
» hatedman95 vs oVi - [BATTLE INCHEIAT]
» Otrava vs HatedMan95 - [BATTLE INCHEIAT]
» Breazu vs hatedman95 - [BATTLE INCHEIAT]
» Hatedman95 vs BadGabe - [BATTLE INCHEIAT]
» Alter-Ego vs hatedman95 - [BATTLE INCHEIAT]
» Otrava vs HatedMan95 - [BATTLE INCHEIAT]
» Breazu vs hatedman95 - [BATTLE INCHEIAT]
» Hatedman95 vs BadGabe - [BATTLE INCHEIAT]
» Alter-Ego vs hatedman95 - [BATTLE INCHEIAT]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix
» Reclama Gratis aici
Sam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO
» Aero - Shooting Range
Mar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0
» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Vin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed
» DISS MARATHON
Lun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava
» WRONG team
Joi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix
» Freestyle in Bucuresti
Mar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!
» OBEN
Mar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man
» adamantix vs in0c3nt
Sam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix