Ultimele subiecte
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator |
hanno vs Matrix - [BATTLE INCHEIAT]
+3
scriitor
Matrix
hanno
7 participanți
Pagina 1 din 1
hanno vs Matrix - [BATTLE INCHEIAT]
doua runde dupa sistemul
x
y
y
x
eu dau primul
dam strofe de 8 versuri
timp de reply 5 zile
x
y
y
x
eu dau primul
dam strofe de 8 versuri
timp de reply 5 zile
hanno- Dupa profil tu esti doar un alt copil
Reputatie : 98
Data de inscriere : 07/10/2011
Re: hanno vs Matrix - [BATTLE INCHEIAT]
postez pana duminica
Postez diseara ca-s pe teren acum
Matrix se dezbraca de secrete, povesteste cum a fost violat, asa face el sex oral
Te dau jos de pe tron ca-mi vine sa ma pis, voiai coroana? am un aranjament floral
Din flori ca la plafar, te dai netcee, dar nu prea esti in elementul tau, din pacate
Ca bi-boy poate, dar acum te dai la sor-ta sa zici si tu ca le-ai incercat pe toate
Deloc popular, cu tot cu Hora-n casti, membru in partida romilor...la modul sexual
Carnatule, prajit cu legale, dumele tale-s pe toate drumurile, ca iluminatul stradal
Te fac sa ai si tu flow nazal ca al lui doc, cu muci la nas si cu bale ca Tottenham
Slabeste-ma ca un graham, te-am lasat de caruta, doar stiai si tu la ce te-nham
Te dau jos de pe tron ca-mi vine sa ma pis, voiai coroana? am un aranjament floral
Din flori ca la plafar, te dai netcee, dar nu prea esti in elementul tau, din pacate
Ca bi-boy poate, dar acum te dai la sor-ta sa zici si tu ca le-ai incercat pe toate
Deloc popular, cu tot cu Hora-n casti, membru in partida romilor...la modul sexual
Carnatule, prajit cu legale, dumele tale-s pe toate drumurile, ca iluminatul stradal
Te fac sa ai si tu flow nazal ca al lui doc, cu muci la nas si cu bale ca Tottenham
I-a luat atat sa posteze ca, vorba lui, era pe teren... ca vaca,
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa.
Cred ca esti ciung, punch-uri n-ai nici unul, iti dau una ca tunul,
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul.
De tot felu de mizerii faci cumul, aspirator, la cat tragi de praf,
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'.
Te las paf, perplex, ca-ti trag cinci punch-uri pe secunda per plex,
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex.
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa.
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul.
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'.
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex.
Ultima editare efectuata de catre Matrix in Sam Mar 16, 2013 6:30 pm, editata de 1 ori
Matrix- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 741
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Cand ma vede cateaua de ma-ta, direct sare pe mine de zici ca-s Alan si Kepa,
Scot noutati ca Audi tu vii cu 'ruginaturi' vechi ,Dacia, ca pe vremuri Bidepa,
Nu intrec masura ca tine, zece silabe, menage a trois la tine-i sex la doua labe,
Dumele mele pe toate drumurile ca le recita baietii, ale tale legume... tarabe,
La atacuri o mai dai cu stangu-n dreptu ca Torres, te execut rapid ca Rusescu,
Nu te mira, iei clanta ca o usa sparta, deci nu ridica sprancene mari ca Albulescu.
Saracule, vezi cu... lupa mancarea, ca pe luna stai pe cinci lei, ca Enescu,
Te fac 'sageata' si nu Piele, c-o arzi cu " 'Pic' la sol", ti-o furi grav ca Penescu.
Nu intrec masura ca tine, zece silabe, menage a trois la tine-i sex la doua labe,
Nu te mira, iei clanta ca o usa sparta, deci nu ridica sprancene mari ca Albulescu.
Te fac 'sageata' si nu Piele, c-o arzi cu " 'Pic' la sol", ti-o furi grav ca Penescu.
Tu reprezinti matricea nula, n-ai nici coloana vertebrala, de-aia iti dau eu trei linii... la palma
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma
Sunt sageata-Marius Niculae, si tot tu ai mai multe goluri, n-ai cunostinte nici ca persoane
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane
Asta cu-n scop pervers, ai zero punch-uri per vers, nu poti fi si Alan si Kepa, dar ai incercat ca Re'vers
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness
Ai sarit peste cal ca un jocheu stangaci, baietii se dau in vant dupa dumele tale ca-s facute cu curul
Te pitesti in Arges, nu mai ai nici un 'pic' de reputatie, am fost prea greu ca pentru Rusescu returul
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma
Sunt sageata-Marius Niculae, si tot tu ai mai multe goluri, n-ai cunostinte nici ca persoane
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane
Asta cu-n scop pervers, ai zero punch-uri per vers, nu poti fi si Alan si Kepa, dar ai incercat ca Re'vers
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness
Ai sarit peste cal ca un jocheu stangaci, baietii se dau in vant dupa dumele tale ca-s facute cu curul
Te pitesti in Arges, nu mai ai nici un 'pic' de reputatie, am fost prea greu ca pentru Rusescu returul
hanno:
Matrix se dezbraca de secrete, povesteste cum a fost violat, asa face el sex oral
Te dau jos de pe tron ca-mi vine sa ma pis, voiai coroana? am un aranjament floral - 2.5 - primele dume seamana cu niste dume, dar aia cu aranjament floral-coroana e fumata
Ca bi-boy poate, dar acum te dai la sor-ta sa zici si tu ca le-ai incercat pe toate - 3.25 - bine facut ca un culturist
Carnatule, prajit cu legale, dumele tale-s pe toate drumurile, ca iluminatul stradal - 2.5 - incerci ceva, ai talent, dar nu ai forta aia in lovitura care-ar trebui sa fie la battle
Slabeste-ma ca un graham, te-am lasat de caruta, doar stiai si tu la ce te-nham - 2.25 - vezi balacareala anului trecut dintre watson si alter-ego
Matrix:
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa. - 2.5 - schimba placa, e prea simplu. la asta cu "sunt pe teren" ma gandeam ca-i zici ca e la produs sau ceva de genu'
Cred ca e esti ciung, punch-uri n-ai nici unul, iti dau una ca tunul,
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul. - 2.5 - fumate dumele cu aron-pun, dar parca e ceva nou
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'. - 2 - ce vrea sa fie asta?
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex. - 3.5 - asta da! tehnica si loveste... la propriu
Scot noutati ca Audi tu vii cu 'ruginaturi' vechi ,Dacia, ca pe vremuri Bidepa, - 2.5 - iar nu-mi place
Dumele mele pe toate drumurile ca le recita baietii, ale tale legume... tarabe, - 3.25 - e mai buna, dar suna urat "legume... tarabe"
Nu te mira, iei clanta ca o usa sparta, deci nu ridica sprancene mari ca Albulescu. - 3 - tentativa si-atat. nu e ceea ce caut
Te fac 'sageata' si nu Piele, c-o arzi cu " 'Pic' la sol", ti-o furi grav ca Penescu. - 3.25 - suna mai bine putin
hanno:
Tu reprezinti matricea nula, n-ai nici coloana vertebrala, de-aia iti dau eu trei linii... la palma
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma - 3 - intri cu un suflu bun
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane - 4 - i-ai dat de dulce
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness - 3.5 - putin fumata, dar ai mai bagat niste tutun in foita
Te pitesti in Arges, nu mai ai nici un 'pic' de reputatie, am fost prea greu ca pentru Rusescu returul - 3 - incheiat ok, calm.
HANNO: 10.5 + 13.5 = 24
MATRIX: 10.5 + 13 = 23.5
La limita hanno, dar bravo lui! A doua runda mai buna la amandoi.
VOT HANNO!
Te dau jos de pe tron ca-mi vine sa ma pis, voiai coroana? am un aranjament floral - 2.5 - primele dume seamana cu niste dume, dar aia cu aranjament floral-coroana e fumata
Ca bi-boy poate, dar acum te dai la sor-ta sa zici si tu ca le-ai incercat pe toate - 3.25 - bine facut ca un culturist
Carnatule, prajit cu legale, dumele tale-s pe toate drumurile, ca iluminatul stradal - 2.5 - incerci ceva, ai talent, dar nu ai forta aia in lovitura care-ar trebui sa fie la battle
Slabeste-ma ca un graham, te-am lasat de caruta, doar stiai si tu la ce te-nham - 2.25 - vezi balacareala anului trecut dintre watson si alter-ego
Matrix:
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa. - 2.5 - schimba placa, e prea simplu. la asta cu "sunt pe teren" ma gandeam ca-i zici ca e la produs sau ceva de genu'
Cred ca e esti ciung, punch-uri n-ai nici unul, iti dau una ca tunul,
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul. - 2.5 - fumate dumele cu aron-pun, dar parca e ceva nou
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'. - 2 - ce vrea sa fie asta?
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex. - 3.5 - asta da! tehnica si loveste... la propriu
Scot noutati ca Audi tu vii cu 'ruginaturi' vechi ,Dacia, ca pe vremuri Bidepa, - 2.5 - iar nu-mi place
Dumele mele pe toate drumurile ca le recita baietii, ale tale legume... tarabe, - 3.25 - e mai buna, dar suna urat "legume... tarabe"
Nu te mira, iei clanta ca o usa sparta, deci nu ridica sprancene mari ca Albulescu. - 3 - tentativa si-atat. nu e ceea ce caut
Te fac 'sageata' si nu Piele, c-o arzi cu " 'Pic' la sol", ti-o furi grav ca Penescu. - 3.25 - suna mai bine putin
hanno:
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma - 3 - intri cu un suflu bun
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane - 4 - i-ai dat de dulce
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness - 3.5 - putin fumata, dar ai mai bagat niste tutun in foita
Te pitesti in Arges, nu mai ai nici un 'pic' de reputatie, am fost prea greu ca pentru Rusescu returul - 3 - incheiat ok, calm.
HANNO: 10.5 + 13.5 = 24
MATRIX: 10.5 + 13 = 23.5
La limita hanno, dar bravo lui! A doua runda mai buna la amandoi.
VOT HANNO!
scriitor- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 785
Data de inscriere : 09/03/2013
stiam eu ca am uitat ceva.primul la 3 voturi castiga? esti de-acord sa stabilim acum regula asta, Matrix?oricum, eu credam ca regula asta se aplica peste tot si nu mai trebuie specificata...
hanno a scris:Matrix se dezbraca de secrete, povesteste cum a fost violat, asa face el sex oral
Te dau jos de pe tron ca-mi vine sa ma pis, voiai coroana? am un aranjament floral 2. Nimic special inafara de coroana-aranjament floral.
Ca bi-boy poate, dar acum te dai la sor-ta sa zici si tu ca le-ai incercat pe toate 2,5. Cotizez drept personal v2. element-B-Boy e fumata
Carnatule, prajit cu legale, dumele tale-s pe toate drumurile, ca iluminatul stradal 3,5 Bun de tot v1, pacat ca pe v2 n-ai continuat la fel.
Slabeste-ma ca un graham, te-am lasat de caruta, doar stiai si tu la ce te-nham [b 2,5. Am mai vazut dume Bale-Tottenham[/b]
Matrix a scris:I-a luat atat sa posteze ca, vorba lui, era pe teren... ca vaca,
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa. 2,5. Ok, sa zicem... prea subtire ca sa fie luat ca P-back ala cu "hora".
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul. 2,5. Am mai vazut o duma pe forum cu Aron Pumnul
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'. 2. Nimic de "admirat".
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex. 4. FLOOOW si tare duma cu accentu'.
Matrix a scris:Cand ma vede cateaua de ma-ta, direct sare pe mine de zici ca-s Alan si Kepa,
Scot noutati ca Audi tu vii cu 'ruginaturi' vechi ,Dacia, ca pe vremuri Bidepa, 2. Nimic interesant..
3. Imi place v1.
Nu te mira, iei clanta ca o usa sparta, deci nu ridica sprancene mari ca Albulescu. 3. Destul de ok, chit ca joi nu s-a intamplat asa.
Te fac 'sageata' si nu Piele, c-o arzi cu " 'Pic' la sol", ti-o furi grav ca Penescu. 3,5 Bun de final.
hanno a scris:Tu reprezinti matricea nula, n-ai nici coloana vertebrala, de-aia iti dau eu trei linii... la palma
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma 2. Nimic special...
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane 3,5. Buuun asta!
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness 2,5 Ai incercat ceva tehnic, da' n-a prea lovit..
Te pitesti in Arges, nu mai ai nici un 'pic' de reputatie, am fost prea greu ca pentru Rusescu returul 4. Da, cel mai bun bar din battle. Tare duma Pitesti-Argesti-PIC
Hanno : 10,5 + 12 = 22,5
Matrix : 11 + 11,5 = 22,5
Mda, egalitate... Nasol. Nu prea vad un castigator. Ce ziceti ca cel care primeste 2 voturi, sa il castige automat si p-asta?
Hanno, e ok primul la 3 voturi.
Iahim, alege cumva un castigator sau ia-o de la capat cu votarea poate la o alta citire gasesti un plus la cineva. Ideea e sa alegi cumva castigatoru' votului.
Iahim, alege cumva un castigator sau ia-o de la capat cu votarea poate la o alta citire gasesti un plus la cineva. Ideea e sa alegi cumva castigatoru' votului.
ms pentru vot.cred ca o sa incep sa pun bold-uiri, am impresia ca sunt 2 dume de care nu te-ai prins..o sa spun la sfarsit despre ce e vorba ca sa nu influentez votarea mai departe
Ok, daca tot trebe' sa dau un castigator...
Tehnic nu pot sa dau, ati dat bine amandoi, m-a luat un pic prin surprindere Hanno, n-am mai citit reun battle d-al lui, parca. Nu-mi dau seama unde n-am punctat corespunzator, ma rog..
Deci, o sa-l penalizez pe hanno pentru metrica de penalty...extrem de greu de citit..
Deci, scoru' final e :
Hanno : 10,5 + 12 - 0,1 = 22,4|
Matrix : 11 + 11,5 = 22,5 | => VOT MATRIX
Tehnic nu pot sa dau, ati dat bine amandoi, m-a luat un pic prin surprindere Hanno, n-am mai citit reun battle d-al lui, parca. Nu-mi dau seama unde n-am punctat corespunzator, ma rog..
Deci, o sa-l penalizez pe hanno pentru metrica de penalty...extrem de greu de citit..
Deci, scoru' final e :
Hanno : 10,5 + 12 - 0,1 = 22,4|
Matrix : 11 + 11,5 = 22,5 | => VOT MATRIX
hanno a scris:Matrix se dezbraca de secrete, povesteste cum a fost violat, asa face el sex oral
Te dau jos de pe tron ca-mi vine sa ma pis, voiai coroana? am un aranjament floral 2 slab inceput
Ca bi-boy poate, dar acum te dai la sor-ta sa zici si tu ca le-ai incercat pe toate 2 ai incercat niste jocuri de cuvinte, dar n-au iesit
Carnatule, prajit cu legale, dumele tale-s pe toate drumurile, ca iluminatul stradal 3 primul vers rupe, dar finalul..
Slabeste-ma ca un graham, te-am lasat de caruta, doar stiai si tu la ce te-nham 2 dume fumate
Matrix a scris:I-a luat atat sa posteze ca, vorba lui, era pe teren... ca vaca,
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa. 2 nereusit pb
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul. 2.5 fumata duma asta
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'. 2.5 buna ideea, pacat ca nu a iesit cum trebuia
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex. 4 asta e Matrix pe care-l stiu
Matrix a scris:Cand ma vede cateaua de ma-ta, direct sare pe mine de zici ca-s Alan si Kepa,
Scot noutati ca Audi tu vii cu 'ruginaturi' vechi ,Dacia, ca pe vremuri Bidepa, 2 iar o ideea noua, dar nu se leaga
Dumele mele pe toate drumurile ca le recita baietii, ale tale legume... tarabe, 3 suna putin ciudat
Nu te mira, iei clanta ca o usa sparta, deci nu ridica sprancene mari ca Albulescu. 3 merge
Te fac 'sageata' si nu Piele, c-o arzi cu " 'Pic' la sol", ti-o furi grav ca Penescu. 3.5 bun si finalul
hanno a scris:Tu reprezinti matricea nula, n-ai nici coloana vertebrala, de-aia iti dau eu trei linii... la palma
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma 3 atitudine buna
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane 3.5 ai inceput bine runda asta
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness 2.5 buna ideea, dar nu a iesit cum trebuia
Te pitesti in Arges, nu mai ai nici un 'pic' de reputatie, am fost prea greu ca pentru Rusescu returul 4 barul asta are de toate, asa trebuie incheiat un battle
hanno 9 + 13 = 22
Matrix 11 + 11.5 = 22.5
Un battle destul de bun. Matrix, tu ai dat mult sub ce poti, iar hanno daca si prima runda era de nivelul celei de-a doua, castigai fara emotii.
Vot Matrix
MagicMan- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 673
Data de inscriere : 26/08/2011
Varsta : 30
Localizare : Campina
hanno
prima runda e foarte precara, chiar proasta la cum ai legat ideile, a 2-a merge
iti dau 2 puncte de consolare pentru ea
pentru jocu' ala de cuvinte din bucata 2 iti dau 3 puncte
boring )) 2 puncte
asta e misto 4
matrix
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa. 3
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul.3 misto asta cu aron pumnul
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'.4.5 )))
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex. 3
matrix
varza, doar te-ai gandit la ce a zis doc si ai adaptat, nimic original 2
Dumele mele pe toate drumurile ca le recita baietii, ale tale legume... tarabe,2
parca am vazut pe undeva duma asta intr-o forma mult mai buna, boring din nou 2
2 pentru aia cu usa...
merge asta de un 3.5 mi-a placut
hanno
u reprezinti matricea nula, n-ai nici coloana vertebrala, de-aia iti dau eu trei linii... la palma 2
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma 2
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane. L-ai facut altruist aici =)))) 2 puncte
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness misto asta 3
Ai sarit peste cal ca un jocheu stangaci, baietii se dau in vant dupa dumele tale ca-s facute cu curul. Adica au gusturi de cacat? misto atunci 4 puncte
hanno 24
matrix 25
felicitari matrix
prima runda e foarte precara, chiar proasta la cum ai legat ideile, a 2-a merge
iti dau 2 puncte de consolare pentru ea
pentru jocu' ala de cuvinte din bucata 2 iti dau 3 puncte
boring )) 2 puncte
asta e misto 4
matrix
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa. 3
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul.3 misto asta cu aron pumnul
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'.4.5 )))
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex. 3
matrix
varza, doar te-ai gandit la ce a zis doc si ai adaptat, nimic original 2
Dumele mele pe toate drumurile ca le recita baietii, ale tale legume... tarabe,2
parca am vazut pe undeva duma asta intr-o forma mult mai buna, boring din nou 2
2 pentru aia cu usa...
merge asta de un 3.5 mi-a placut
hanno
u reprezinti matricea nula, n-ai nici coloana vertebrala, de-aia iti dau eu trei linii... la palma 2
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma 2
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane. L-ai facut altruist aici =)))) 2 puncte
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness misto asta 3
Ai sarit peste cal ca un jocheu stangaci, baietii se dau in vant dupa dumele tale ca-s facute cu curul. Adica au gusturi de cacat? misto atunci 4 puncte
hanno 24
matrix 25
felicitari matrix
SictiR- Vorbim despre belele folosind belle-arte
Reputatie : 149
Data de inscriere : 21/10/2012
mi se pare cel putin ciudat modul tau de punctare..
si nu il faceam altruist, il faceam pedofil, dar te-ai grabit tu sa crezi ca ai inteles totul dupa primul vers...era si un joc de cuvinte dur-pumni(de bomboane)...
ma mai gandesc daca anulez votul tau, apoi o sa repostez rundele cu bolduirile de rigoare..as vrea sa dea si Static un vot sau o parere si cine mai e greu pe aici..
si nu il faceam altruist, il faceam pedofil, dar te-ai grabit tu sa crezi ca ai inteles totul dupa primul vers...era si un joc de cuvinte dur-pumni(de bomboane)...
ma mai gandesc daca anulez votul tau, apoi o sa repostez rundele cu bolduirile de rigoare..as vrea sa dea si Static un vot sau o parere si cine mai e greu pe aici..
Omule bun stiu ca are mai multe sensuri, chiar asa de complicat de inteles crezi ca ai scris tu acolo? doar ca un sens il favorizeaza pe el, deci e un joc de cuvinte transparent. Si nu mi-o baga pe asta cu pedofilul, ca ai lasat treaba aia deschisa la interpretare. In concluzie trebuia s-o limitezi doar la dublu inteles cu ajutorul contextului. Poti sa anulezi ce vrei tu, aia oricum e la mintea cocosului.
SictiR- Vorbim despre belele folosind belle-arte
Reputatie : 149
Data de inscriere : 21/10/2012
hanno: 13.5
Te dau jos de pe tron ca-mi vine sa ma pis, voiai coroana? am un aranjament floral - 3 merge de inceput, primul e cam pueril, al doilea ok
Ca bi-boy poate, dar acum te dai la sor-ta sa zici si tu ca le-ai incercat pe toate - 2.5 mi-a furat un zambet al doilea vers dar cam atat
Carnatule, prajit cu legale, dumele tale-s pe toate drumurile, ca iluminatul stradal - 4 bunicel asa, mi-a placut aia cu partida romilor dar si versul 2 merge
Slabeste-ma ca un graham, te-am lasat de caruta, doar stiai si tu la ce te-nham - 4 am impresia ca nu loveste suficient de tare, desi barul e bun cap-coada
Matrix: 14.5
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa. - 2.5 n-ai inceput grozav
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul. - 3.5 ciung-punch sa zicem, dar asta cu Aron Pumnul mi se pare fortata
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'. - 4 doua versuri 'reciclate' sa zic, s-au mai vazut ideile dar le-ai dat un pic altfel...punctam, punctam
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex. - 4.5 suna bine, agresiv, imi place
Matrix: 15
Scot noutati ca Audi tu vii cu 'ruginaturi' vechi ,Dacia, ca pe vremuri Bidepa, - 4 ) asa, asa
Dumele mele pe toate drumurile ca le recita baietii, ale tale legume... tarabe, - 3.5 hmm
Nu te mira, iei clanta ca o usa sparta, deci nu ridica sprancene mari ca Albulescu. - 3.5 nu-s cine stie ce dume, plus ca mereu cand aud de Albulescu ma gandesc la un vers de-al lui Ryu, in fine
Te fac 'sageata' si nu Piele, c-o arzi cu " 'Pic' la sol", ti-o furi grav ca Penescu. - 4 aia cu "stai pe 5 lei" cred ca puteai s-o transformi intr-o idee mai smechera dar e ok si-asa
hanno: 15
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma - 4.5 smechere ambele
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane - 3.5 intors ok asta cu pumnul dar nu-i cine stie ce punch, primul vers merge
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness - 3.5 asta cu 2 in 1, 3 in 1 e fumata, primul vers nu mi-a placut, in schimb tare asta cu 'se vede de la o posta'
Te pitesti in Arges, nu mai ai nici un 'pic' de reputatie, am fost prea greu ca pentru Rusescu returul - 3.5 pacat ca n-a rupt finalul
hanno: 13.5 + 15 = 28.5
Matrix: 14.5 + 15 = 29.5
Diferenta mica, facuta de prima runda a lui hanno care n-a fost stralucita. Celelalte 3 au fost destul de tari, battle peste medie.
Vot Matrix!
Te dau jos de pe tron ca-mi vine sa ma pis, voiai coroana? am un aranjament floral - 3 merge de inceput, primul e cam pueril, al doilea ok
Ca bi-boy poate, dar acum te dai la sor-ta sa zici si tu ca le-ai incercat pe toate - 2.5 mi-a furat un zambet al doilea vers dar cam atat
Carnatule, prajit cu legale, dumele tale-s pe toate drumurile, ca iluminatul stradal - 4 bunicel asa, mi-a placut aia cu partida romilor dar si versul 2 merge
Slabeste-ma ca un graham, te-am lasat de caruta, doar stiai si tu la ce te-nham - 4 am impresia ca nu loveste suficient de tare, desi barul e bun cap-coada
Matrix: 14.5
Ai doar hora si manea-n minte, iti zbor capu' sa schimb placa. - 2.5 n-ai inceput grozav
Te-ngrop sub mormantu' lui Aron, ti-am bagat in fata Pumnul. - 3.5 ciung-punch sa zicem, dar asta cu Aron Pumnul mi se pare fortata
N-ai fi de admirat nici lipit de Erps pe perete sub forma de graff'. - 4 doua versuri 'reciclate' sa zic, s-au mai vazut ideile dar le-ai dat un pic altfel...punctam, punctam
Te remodelez c-un flex si te mai si-ndoi ca pe accentu' circumflex. - 4.5 suna bine, agresiv, imi place
Matrix: 15
Scot noutati ca Audi tu vii cu 'ruginaturi' vechi ,Dacia, ca pe vremuri Bidepa, - 4 ) asa, asa
Dumele mele pe toate drumurile ca le recita baietii, ale tale legume... tarabe, - 3.5 hmm
Nu te mira, iei clanta ca o usa sparta, deci nu ridica sprancene mari ca Albulescu. - 3.5 nu-s cine stie ce dume, plus ca mereu cand aud de Albulescu ma gandesc la un vers de-al lui Ryu, in fine
Te fac 'sageata' si nu Piele, c-o arzi cu " 'Pic' la sol", ti-o furi grav ca Penescu. - 4 aia cu "stai pe 5 lei" cred ca puteai s-o transformi intr-o idee mai smechera dar e ok si-asa
hanno: 15
Nu-ti mai da aere, victoria ti-am suflat-o deja, dar runda asta nici la ecuator nu poate fi calma - 4.5 smechere ambele
Esti mai praf decat covoarele persane, bai durule, tu cel mult dai la copii pumni...de bomboane - 3.5 intors ok asta cu pumnul dar nu-i cine stie ce punch, primul vers merge
Ma-ta e curva, se vede de la o posta, tu faci menage a trois doi in unu' ca pliculetul de ness - 3.5 asta cu 2 in 1, 3 in 1 e fumata, primul vers nu mi-a placut, in schimb tare asta cu 'se vede de la o posta'
Te pitesti in Arges, nu mai ai nici un 'pic' de reputatie, am fost prea greu ca pentru Rusescu returul - 3.5 pacat ca n-a rupt finalul
hanno: 13.5 + 15 = 28.5
Matrix: 14.5 + 15 = 29.5
Diferenta mica, facuta de prima runda a lui hanno care n-a fost stralucita. Celelalte 3 au fost destul de tari, battle peste medie.
Vot Matrix!
Subiecte similare
» Matrix vs Hanno - [BATTLE INCHEIAT]
» hanno vs Watson - [BATTLE INCHEIAT]
» hanno vs za_uan - [BATTLE INCHEIAT]
» hanno vs Dust - [BATTLE INCHEIAT]
» Matrix vs ROB - [BATTLE INCHEIAT]
» hanno vs Watson - [BATTLE INCHEIAT]
» hanno vs za_uan - [BATTLE INCHEIAT]
» hanno vs Dust - [BATTLE INCHEIAT]
» Matrix vs ROB - [BATTLE INCHEIAT]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix
» Reclama Gratis aici
Sam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO
» Aero - Shooting Range
Mar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0
» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Vin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed
» DISS MARATHON
Lun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava
» WRONG team
Joi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix
» Freestyle in Bucuresti
Mar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!
» OBEN
Mar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man
» adamantix vs in0c3nt
Sam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix