Battle.FriendHood.Net
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
adevaRAP

Ultimele subiecte
» HAI AFARA LA ZAPADA!!!!
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix

» Reclama Gratis aici
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO

» Aero - Shooting Range
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0

» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptyVin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed

» DISS MARATHON
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptyLun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava

» WRONG team
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptyJoi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix

» Freestyle in Bucuresti
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!

» OBEN
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man

» adamantix vs in0c3nt
Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT]

+3
GeSStapo
mobbstarr
Black Jon
7 participanți

In jos

Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] Empty Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Black Jon Sam Iul 06, 2013 10:53 pm

8 versuri
timp de replay - 2-3 zile
primul la 3 voturi
sistemul xyxy, eu x

Bafta Mobb !!

Primul battle, nimic de zis, doar de scris, vis de vis sau vis-a-vis
Ma asez cum trebuie ca la tetris, si lovesc cu dosul palmei(backhand) ca la tenis
Ma duc ca Dica, intru in viteza, cand gagica-ta vrea pula - calica
Tu iti alinti madularu' , cum isi alinta Sisu fosta resedinta - Mititica
Fumez mult, in jur 2 pachete de tigari pe zi , dar nimic bun
Dar nici daca ai fi Marlboro rosu lung, n-ai fi tu tun
Ca un boxeur romana, sute de punch-uri, Leu, Doroftei, Bute
Esti din Constanta, si daca tu ai pula mare, atunci eu ma pula munte
Black Jon
Black Jon
Dupa profil tu esti doar un alt copil

Reputatie : 35
Data de inscriere : 25/06/2013
Varsta : 29
Localizare : Bucale

Sus In jos

Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] Empty reply

Mesaj Scris de mobbstarr Dum Iul 07, 2013 10:47 pm

"Primu' battle,nimic de zis",bă, grăiești adevărat!
În opt versuri, 2 dume dar și alea de căcat.
Marlboro? Io-s Lucky Strike, te lovesc puternic ca Mike
Sunt mai bun în scris și la mic, priceput ca Reynolds pe bike
Tu îți dai punch-uri singur: "Fumez mult, dar nimic bun"
Nici nu mi-am dat runda și deja am câștigat battle-u', ești nebun?
Vorbești despre penis, îmi pari invidios, așa, umpic
Te-au castrat cumva părinții tăi atunci când erai mic?
mobbstarr
mobbstarr

Reputatie : 83
Data de inscriere : 01/07/2013
Varsta : 26
Localizare : Constanța

Sus In jos

Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Black Jon Lun Iul 08, 2013 4:06 pm

Vad ca te aprinzi rapid, ca un sinucigas ce a turnat pe el benzina
Sunt darnic de felul meu, iti dau un chibrit aprins - sa se faca lumina
Bine spus, sunt nebun ! in genul chakre, karme, energie, retine
Ochiul mintii-l deschid, sa vad prin tine, si esti asa gol ca vad foarte bine
Esti o puta, mai ai mult de mancat, esti slab, te indop cu rime
Imi place ca in battle-ul asta n-ai facut nimic, doar ai citat din mine
Ai sau n-ai brigada, pleci pe targa, 's animal de prada, si suni la Garda
Ca la cata bataie ti-ai luat in battle-ul asta, pana si marea se face neagra
Black Jon
Black Jon

Reputatie : 35
Data de inscriere : 25/06/2013
Varsta : 29
Localizare : Bucale

Sus In jos

Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: Black Jon vs Mobbstarr - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de mobbstarr Mier Iul 10, 2013 12:00 am

Ai texte cu contexte care nu se verifică, nu "te distrug cu rugăciune",te distrug prin lirică,
Runda mea e satirică,pe când a ta e onirică și mai plină de minciuni decât o poveste biblică.
Decât să mă îndopi tu cu rime, mai bine devin anorexic, că suferi de dislexie și ești atât de sărac în lexic,
Nu mă aprind ca sensi, dar tu te-agiți ca Pepsi, eu fac ravagii, distrug vieți ca heroina în Mexic.
Ți-ai pus numele Black Jon să compensezi pentru piela ta albă? Te-ai gândit "cu cât e mai mult negru, cu atât sunt mai bun rapăr?"
Nu sunt genu' să sune la gardă, n-am nevoie,că pot să mă apăr. Pe de altă parte, tu doar dai și fugi, la fel ca un graffer.
Animal de pradă? Te vânez ca Țiriac. Tu,netcee? Ori ești nebun, ori ești beat criță. Ești mai degrabă actriță - Corina Chiriac
Tu o arzi visător ca Tommy, eu sunt realist ca Balzac, visele se spulberă și când o să termin cu tine o să-ncepi să iei Prozac
mobbstarr
mobbstarr

Sus In jos

Mesaj Scris de GeSStapo Mier Iul 10, 2013 1:02 am

Primul battle, nimic de zis, doar de scris, vis de vis sau vis-a-vis a scris:Ma asez cum trebuie ca la tetris, si lovesc cu dosul palmei(backhand) ca la tenis - 2p Neah .
Tu iti alinti madularu' , cum isi alinta Sisu fosta resedinta - Mititica - 2p Calică-Mititica , rima vesela .
Dar nici daca ai fi Marlboro rosu lung, n-ai fi tu tun - 1.5 Dafuq did I just read ?!
Esti din Constanta, si daca tu ai pula mare, atunci eu ma pula munte - 2p Luati-l si pe X ca el le are cu genul asta de concursuri . Smile)

mobbstarr a scris:"Primu' battle,nimic de zis",bă, grăiești adevărat!
În opt versuri, 2 dume dar și alea de căcat. - 2p O atitudine care-mi place dar...
Sunt mai bun în scris și la mic, priceput ca Reynolds pe bike - 2p Same .
Nici nu mi-am dat runda și deja am câștigat battle-u', ești nebun? - 2.5 Sub mediocru .
Te-au castrat cumva părinții tăi atunci când erai mic? - 1p Un pic* , cacatul ala de cuvant nu exista .

Black Jon a scris:Vad ca te aprinzi rapid, ca un sinucigas ce a turnat pe el benzina
Sunt darnic de felul meu, iti dau un chibrit aprins - sa se faca lumina - 1.5p "Am sa va arat un numar magic, Daca imi pot permite, Am nevoie de unu din voi, Benzina si multe chibrite" Smile
Ochiul mintii-l deschid, sa vad prin tine, si esti asa gol ca vad foarte bine - 1.5 Bravo Superman !
Imi place ca in battle-ul asta n-ai facut nimic, doar ai citat din mine - 1.5p Si ce zicea ?
Ca la cata bataie ti-ai luat in battle-ul asta, pana si marea se face neagra - 3p Imi place V2

mobbstarr a scris:Ai texte cu contexte care nu se verifică, nu "te distrug cu rugăciune",te distrug prin lirică,
Runda mea e satirică,pe când a ta e onirică și mai plină de minciuni decât o poveste biblică. - 2p DAFUQ ?!
Decât să mă îndopi tu cu rime, mai bine devin anorexic, că suferi de dislexie și ești atât de sărac în lexic,
Nu mă aprind ca sensi, dar tu te-agiți ca Pepsi, eu fac ravagii, distrug vieți ca heroina în Mexic.  - 2p Scrii un poem ?
Ți-ai pus numele Black Jon să compensezi pentru piela ta albă? Te-ai gândit "cu cât e mai mult negru, cu atât sunt mai bun rapăr?"
Nu sunt genu' să sune la gardă, n-am nevoie,că pot să mă apăr. Pe de altă parte, tu doar dai și fugi, la fel ca un graffer. 1.5 Neah...
Animal de pradă? Te vânez ca Țiriac. Tu,netcee? Ori ești nebun, ori ești beat criță. Ești mai degrabă actriță - Corina Chiriac
Tu o arzi visător ca Tommy, eu sunt realist ca Balzac, visele se spulberă și când o să termin cu tine o să-ncepi să iei Prozac - 2p Daca i le da si gratis e bine .

--------------------------------------

Bj - 7.5+7.5 = 15
Mobbstarr - 7.5 + 7.5 = 15

Sutimea o sa se duca la Ion Negru , mi-a placut chestia cu marea .
Mob , renunta la versurile astea kilometrice , m-au obosit , ai scris mult si prost si fara rost . Fi scrut si la obiect .

Vot Black Jon .
GeSStapo
GeSStapo
Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai

Reputatie : 600
Data de inscriere : 26/12/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de MarianS Mier Iul 10, 2013 1:12 am

BJ Smile)
MarianS
MarianS
Titan din Dristor pe Calea Victoriei

Reputatie : 2088
Data de inscriere : 29/10/2009
Varsta : 34

http://www.2milioane.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de doctoru' Joi Iul 11, 2013 10:56 pm

JON: 10
Black Jon a scris:

Ma asez cum trebuie ca la tetris, si lovesc cu dosul palmei(backhand) ca la tenis -2p salbut inceput
Tu iti alinti madularu' , cum isi alinta Sisu fosta resedinta - Mititica - 3,5.ba,nu-i rau formulat asta,imi place.ma raportez si la battleu asta cand zic asta Very Happy.
Dar nici daca ai fi Marlboro rosu lung, n-ai fi tu tun - 1,5p.nimic aici.primu ai vrut sa fie ceva pregatitor,da pe al doilea ai stricat'o
Esti din Constanta, si daca tu ai pula mare, atunci eu ma pula munte 3p.imi place versu 2.sau mai bine zis,comparatia de final

mobbstarr: 7,5
mobbstarr a scris:"Primu' battle,nimic de zis",bă, grăiești adevărat!
În opt versuri, 2 dume dar și alea de căcat.  - 2P.
Sunt mai bun în scris și la mic, priceput ca Reynolds pe bike - ceva comparatii si eventual atitudine,da foarte slab.2p
Nici nu mi-am dat runda și deja am câștigat battle-u', ești nebun? 1.5p.ba ej' nebun !?nu-i bine asa Smile)
Te-au castrat cumva părinții tăi atunci când erai mic? - sa zicemmmmmmmmmm.astea-s 2p trase de par

JON: 9
Black Jon a scris:Vad ca te aprinzi rapid, ca un sinucigas ce a turnat pe el benzina
Sunt darnic de felul meu, iti dau un chibrit aprins - sa se faca lumina - nu-i fraer de inceput.2,5p
Ochiul mintii-l deschid, sa vad prin tine, si esti asa gol ca vad foarte bine - 2p.slabut aici
Imi place ca in battle-ul asta n-ai facut nimic, doar ai citat din mine - 1,5p.si mai slab
Ca la cata bataie ti-ai luat in battle-ul asta, pana si marea se face neagra - final,destul de bun as zice.te-ai jucat putin cu cuvintele pe primu vers si ai incheiat aproape ok.3p

mobbstarr: 11.5
mobbstarr a scris:Ai texte cu contexte care nu se verifică, nu "te distrug cu rugăciune",te distrug prin lirică,
Runda mea e satirică,pe când a ta e onirică și mai plină de minciuni decât o poveste biblică.  - buna,buna comparatia din final.3p
Nu mă aprind ca sensi, dar tu te-agiți ca Pepsi, eu fac ravagii, distrug vieți ca heroina în Mexic. - 3,5.bunn asa.parca nu esti tu de pe prima runda Very Happy
Nu sunt genu' să sune la gardă, n-am nevoie,că pot să mă apăr. Pe de altă parte, tu doar dai și fugi, la fel ca un graffer. - 2p.slabut aici.primu vers e tare incurcat
Tu o arzi visător ca Tommy, eu sunt realist ca Balzac, visele se spulberă și când o să termin cu tine o să-ncepi să iei Prozac - e bun si asta.da foarte lung.e greoi de citit.mai taie din ele.3p

scoru e egal la 19,insa votul meu merge la Jon.Black Jon. de ce?e simplu,pentru constanta(culmea,nu?).doua runde constante,cu dume bune si slabe.in schimb mobbstarr,chiar daca a avut cea mai buna runda din battle,a dat o prima runda foarte , foarte slaba.eu ma si mir ce diferente e intre runde.si plus ca runda doi,care ii cea mai buna,are o masura mult prea mare.cum ti-am zis la un moment dat incearca sa mai tai din ele,ca-s greu de citit.si pana ajungi la finalu barului uiti ce ai citit la inceput,gen.de data asta nu ti-am scazut pentru lungimea versurilor,am punctat doar versu in sine.insa data viitoare nu o sa o mai fac Very Happy.baftalo
doctoru'
doctoru'

Reputatie : 944
Data de inscriere : 19/12/2009
Varsta : 33
Localizare : Timisoara

Sus In jos

Mesaj Scris de mobbstarr Joi Iul 11, 2013 11:12 pm

Multumesc de vot! Ai votat foarte corect!

Tin sa precizez ca prima runda am scris-o in 10 minute,eram entuziasmat si nerabdator s-o dau, cea de-a doua in aproximativ 2-3 ore, in zile diferite. Ma bucur ca s-a vazut diferenta si sunt destul de multumit, stiu ca am fortat rau de tot cu lungimea insa deja scrisesem toata runda si mi-a placut ce am scris, n-am vrut sa renunt la ideile cu care am inceput.

Scuze ca am intervenit cu postari in timpul votarii dar am simtit ca trebuia sa spun asta.  Smile Felicitari Black Jon, a fost peste mine per total!
mobbstarr
mobbstarr

Sus In jos

Mesaj Scris de scriitor Vin Iul 19, 2013 3:29 am

Black Jon a scris:8 versuri
timp de replay - 2-3 zile
primul la 3 voturi
sistemul xyxy, eu x

Bafta Mobb !!

Ma asez cum trebuie ca la tetris, si lovesc cu dosul palmei(backhand) ca la tenis
2 - asta cu 'ma asez cum trebuie ca la tetris' e ok, dar lipseste punch-ul
Tu iti alinti madularu' , cum isi alinta Sisu fosta resedinta - Mititica
1.5 - dau 0.5 pentru ca ai incercat duma cu sisu - mititica, dar duma asta a mai dat-o si ozn cu 'pula - puscarie - mititica'
Dar nici daca ai fi Marlboro rosu lung, n-ai fi tu tun
2 - ok, incercare de duma, dar n-ai liantul. trebuia sa te legi si de 'tun', sa-i zici ceva gen 'nu esti greu ca o ghiulea' si apoi sa combini cu 'tun'
Esti din Constanta, si daca tu ai pula mare, atunci eu ma pula munte
1 - slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab. toata lumea stie omonimul 'mare', toti au dat dumele astea

Mobstarr - 
 "Primu' battle,nimic de zis",bă, grăiești adevărat! 
În opt versuri, 2 dume dar și alea de căcat. 
2.5 - atitudine superioara si bine intors primul vers
Sunt mai bun în scris și la mic, priceput ca Reynolds pe bike 
1.5 - incercare de intoarcere cu marlboro, dar in rest pisat
Nici nu mi-am dat runda și deja am câștigat battle-u', ești nebun? 
1.5 - incerci sa pari superior, dar degeaba
Te-au castrat cumva părinții tăi atunci când erai mic?
1 -  asa nu

Sunt darnic de felul meu, iti dau un chibrit aprins - sa se faca lumina
1.5 - s-a mai dat, dar parca incerci s-o inovezi
Ochiul mintii-l deschid, sa vad prin tine, si esti asa gol ca vad foarte bine
2 - pare tare
Imi place ca in battle-ul asta n-ai facut nimic, doar ai citat din mine
1 - nu
Ca la cata bataie ti-ai luat in battle-ul asta, pana si marea se face neagra
2 - mhh... poate

Mobstarr:
 Ai texte cu contexte care nu se verifică, nu "te distrug cu rugăciune",te distrug prin lirică, 
Runda mea e satirică,pe când a ta e onirică și mai plină de minciuni decât o poveste biblică. 
1 - nimic
Nu mă aprind ca sensi, dar tu te-agiți ca Pepsi, eu fac ravagii, distrug vieți ca heroina în Mexic. 
1 - "Specii, rupem strazile ca amfetamina-n State"
Nu sunt genu' să sune la gardă, n-am nevoie,că pot să mă apăr. Pe de altă parte, tu doar dai și fugi, la fel ca un graffer. 
1.5 - primul vers e ok
Tu o arzi visător ca Tommy, eu sunt realist ca Balzac, visele se spulberă și când o să termin cu tine o să-ncepi să iei Prozac
2 - atitudine oke

Black Jon - 6.5 + 6.5 = 13
mobstarr - 6.5 + 5.5 = 12

As vrea sa subliniez faptul ca Black Jon a avut idei bune, dar fumate. Mai citeste battle-uri ca sa vezi ce s-a mai dat. Ai potential.
Mobstarr, mai scrie!

VOT BLACK JON

scriitor

Reputatie : 785
Data de inscriere : 09/03/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de Static Vin Iul 19, 2013 6:08 pm

Battle incheiat, castigator Black Jon cu 3-0!
Static
Static
Admin

Reputatie : 5788
Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 36
Localizare : Din Bv pana-n ma-ta

http://www.madoareinpula.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum