Battle.FriendHood.Net
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
adevaRAP

Ultimele subiecte
» HAI AFARA LA ZAPADA!!!!
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix

» Reclama Gratis aici
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO

» Aero - Shooting Range
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0

» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptyVin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed

» DISS MARATHON
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptyLun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava

» WRONG team
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptyJoi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix

» Freestyle in Bucuresti
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!

» OBEN
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man

» adamantix vs in0c3nt
Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT]

+2
Nihat
Ra'ra
6 participanți

In jos

Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] Empty Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Ra'ra Sam Feb 05, 2011 5:47 pm

xyyx, eu x, 10 versuri
primu din 3, la 3-0 ko, reply 5 zile
voteaza cine se considera capabil sa voteze,
revin cu runda mai tarziu sau cel tarziu maine.
Ra'ra
Ra'ra
tot ce-i bun tre sa dispara, ca geaca lu prophetu

Reputatie : 1052
Data de inscriere : 14/01/2011
Varsta : 31
Localizare : Dincolo

Sus In jos

Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Ra'ra Sam Feb 05, 2011 5:57 pm

iti fac vant din battle, tu reply? incearca, da din evantai
rimezi sec, am fluturas rimele ti le tai, flutur asi, tu n-ai
mana buna, coace-ti dume-o luna, sau lasa, zici ca-i pasa proasta
zici ca bucata mea e naspa? s-ar putea sa-ti iei bucata-n coasta
degetu pe tasta, exact ca-n skit-u lu spike, tu n-ai flow
sanse sa castige asta? 100%, evident doar prin no show
ii plac banutii, degeaba-i zic lay low, motto-u lui: "vreau ling-ou"
eu fac dusuri cu nevasta-sa, zice "let's fuck, then wash&go"
luNI HATeri, ieri skateri, azi fotbal, iau in picioare ce-apuc
te scot la un suc, iesim toti in familie, zi-i lu ma-ta c-o pup
Ra'ra
Ra'ra

Sus In jos

Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: Ra'ra vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Nihat Mier Feb 09, 2011 10:03 am

Mori din prima zi ca un fluture, liric vorbind sunt greu, chiar zeu
Tu nu ma misti din loc, esti praf cu vantul tau, un cacat de alizeu
Coc dume in cateva secunde, faina boromir e de mana a doua, categoric
Pase de geniu ca Xavi, bucata ta nu e naspa, e tare... hai coaie eram ironic
Te indoiesti de flow-ul meu, pana il intalnesti si incepi sa te lovesti, o belesti
Pana incepi sa plesnesti, ai runda trasa de par si de la o vreme incepi sa chelesti
Pot sa spun fara sa presupun gresit, ca esti un cocalar basit, si daca incep sa adun
Vad ca neuronii tai n-au nimic in comun, te vad alb la fata, desi n-ai auzit de sapun
Incercare patetica sa-mi atace numele, ra ra, semeni parca cu una lady gaga pe refren
Esti stangaci in jocu' asta ca Jeffren, trag in tine profesional, ca studiou' lu benzen
Nihat
Nihat
Daca limita e cerul, eu-s deja cu capu'n nori

Reputatie : 3516
Data de inscriere : 02/11/2009
Varsta : 30
Localizare : Bucurăști

Sus In jos

Mesaj Scris de Nihat Sam Feb 12, 2011 3:07 pm

Fac atmosfera ca o trupa-n voga, pot spune ca te arunc in aer
Impart punch-uri ca pe-un fly-er, jos chilotu', ia-ma de fraier!
Adica de peleu, ca o curva faci 8-uri pe-un leu, acum pe 10 versuri
De cand te futi in cur si porti dresuri, studiezi diferite tipuri de mersuri
Iti place cracanat, da-ti dau lirica de te-ndoaie ca pe cea mai proasta foaie
Esti eunuc, dar cand suntem in aceeasi incapere, te sufoc cu patru coaie
Te dai zeu ca Ra, dar esti pa-pa la podea, belesti pula la Soare cand apar
Am dat cu adversari mai buni, dar tu nu esti langa ei, lipsa ca la inventar
Si nu dau pe tine o lira ceva gen Orfeu, ca trec inot in stil fluture Styxu,
Cand manuiesc pixu' si mestec stixu', iti pica fatza ca MJ sau ca Sfinxu'
Nihat
Nihat

Sus In jos

Mesaj Scris de Ra'ra Sam Feb 12, 2011 4:53 pm

tu pase de geniu? ca Banel pe Bernabeu, nu-s zeu, da-s leu, exact ca Ben Arfa
prostu de 2 runde se chinuie sa zica ceva, da sa mor, io nu-nteleg decat: cra-cra!
zici ca-s red bull, il fac p-asta sa-si ia zboru, ii jumulesc tot stolu, asta-i sigur
esti de tot cacatu, sa traduc: "si mestec stixu" aici vrea sa spuna ca si-o roade singur
faci atmosfera ca trupa lu Moga, doar daca face ma-sa cozonaci vede si asta coca
se oftica bulangiu ca eu fac 8-uri pe un leu, in timp ce el o suge grav, evident pe moca
battle cu tine, n-am ce sa-nvat, sunt stejar colosal, tu, niciun cacat, juma' de bat
te umilesc, iti iau demnitatea ca-s hot, m-am razgandit, esti un cacat, cu tot cu mot
esti in jungla ba peleu, cand treci pe lang-ai mei se-aude: "ce mers de curva are prada"
esti antipatic ca garda, vrei sa treci styx-u? mars in pula mea, c-abia treci strada!
Ra'ra
Ra'ra

Sus In jos

Mesaj Scris de Ra'ra Sam Feb 12, 2011 4:56 pm

se poate vota, as prefera si un vot pe text, da' ma multumesc si doar daca sunt argumentate voturile.
nihat, o placere, ne mai auzim.
Ra'ra
Ra'ra

Sus In jos

Mesaj Scris de Nihat Sam Feb 12, 2011 5:13 pm

La fel Ra'ra. Bafta si sanatate !
Nihat
Nihat

Sus In jos

Mesaj Scris de date Dum Feb 13, 2011 2:13 pm

de la 1 la 5 , in functie de criterii metafizice

rimezi sec, am fluturas rimele ti le tai, flutur asi, tu n-ai - 2. interne + joc de cuvinte pe primul ,al doilea e sub primul. ideea cu "fluturas" e vulnerabila , iar cea cu "rimezi sec" nu mi se pare buna s-o dai ca atac ,ci mai degraba ca aparare ,daca nu ca punchback. adica , nici macar nu i-ai vazut runda inca , de unde stii ca rimeaza sec a priori?
zici ca bucata mea e naspa? s-ar putea sa-ti iei bucata-n coasta - 3. interne + joc de cuvinte + umor pe versul 2. e chestie de subiectivitate ,dar parerea mea e ca e bine sa continui rima pe urmatorul bar si nu toata ideea.
sanse sa castige asta? 100%, evident doar prin no show - 2. nu vad atacul in primul , iar pe al doilea l-am mai auzit 100%
eu fac dusuri cu nevasta-sa, zice "let's fuck, then wash&go" - 1. ideile astea ar fi putut fi exprimate mai bine ,parerea mea , puteai sa te legi de "wash&go" fara a recurge la rima in romana/rima in engleza. nu ma intelege gresit, eu zic ca foarte bine daca stii engleza ,dar prea multe englezisme lasa impresia ca nu te descurci in romana si fortezi pt rima.
te scot la un suc, iesim toti in familie, zi-i lu ma-ta c-o pup - 4.am ras. simplu ,dar bun de final, desi schemeria cu numele mi se pare de decor.

Tu nu ma misti din loc, esti praf cu vantul tau, un cacat de alizeu - 2. ok ,dar le-ai intors doar cu atitudine,internele-s cam fortate. mi se pare buna ideea cu "nu ma misti din loc" ,dar parerea mea e ca puteau fi mai prelucrate tematic , nu doar tehnic.
Coc dume in cateva secunde, faina boromir de mana a doua, categoric
Pase de geniu ca Xavi, bucata ta nu e naspa, e tare... hai coaie eram ironic - 3. pt versul doi , primul e prea simplist.
Te indoiesti de flow-ul meu, pana il intalnesti si incepi sa te lovesti, o belesti
Pana incepi sa plesnesti, ai runda trasa de par si de la o vreme incepi sa chelesti - 2. idem. citeste si tu! versul doi loveste ,primul nu spune nimic.
Pot sa spun fara sa presupun gresit, ca esti un cocalar basit, si daca incep sa adun
Vad ca neuronii tai n-au nimic in comun, te vad alb la fata, desi n-ai auzit de sapun - 3. destul de. umor grosolan la 'cocalar basit'(simplu,da' la obiect) , de asemenea faza cu "adun-n-au nimic in comun" e f smechera pt urechile mele matematiciene!
Incercare patetica sa-mi atace numele, ra ra, semeni parca cu una lady gaga pe refren
Esti stangaci in jocu' asta ca Jeffren, trag in tine profesional, ca studiou' lu benzen - 2.spune prea putine pt cat de lung este. prima si ultima idee sunt bune ,ce e intre e de umplutura - cine e lady gaga?

Impart punch-uri ca pe-un fly-er, jos chilotu', ia-ma de fraier! - 2. ok "ia-ma de fraier" ,dar celelalte-s intre 'asa si asa' si 'aiurea'. se pot extrage niste sensuri in super defavoarea ta din faptul ca "imparti punchuri ca pe un flyer" .
De cand te futi in cur si porti dresuri, studiezi diferite tipuri de mersuri- 1. nu-mi place ,e prea simplist
Esti eunuc, dar cand suntem in aceeasi incapere, te sufoc cu patru coaie - 2. mai mult pt al doilea ,desi e played out a while ago. plus ca as putea sa sa te intreb, care e diferenta intre o "foaie proasta" si o "foaie inteligenta"?
Am dat cu adversari mai buni, dar tu nu esti langa ei, lipsa ca la inventar - 4.personale + umor pe ambele ,al doilea e exprimat cam pe dos ,salveaza umorul.
Cand manuiesc pixu' si mestec stixu', iti pica fatza ca MJ sau ca Sfinxu' - 3.tare de tot ideea cu Orfeu , restul sunt cam de umplutura, nu-mi place "inot in stil fluture..."! ti-am mai zis de treaba asta!

prostu de 2 runde se chinuie sa zica ceva, da sa mor, io nu-nteleg decat: cra-cra! - 2. primul are intensitate ,ai intors bine si ma asteptam la ceva exploziv pe versul doi , insa ... n-a fost sa fie ,ideea cu "cra-cra" e data la nimereala si nu mi se pare ca se aplica in cazul asta.
zici ca-s red bull, il fac p-asta sa-si ia zboru, ii jumulesc tot stolu, asta-i sigur
esti de tot cacatu, sa traduc: "si mestec stixu" aici vrea sa spuna ca si-o roade singur - 3. lol! intors si mai bine!
faci atmosfera ca trupa lu Moga, doar daca face ma-sa cozonaci vede si asta coca
se oftica bulangiu ca eu fac 8-uri pe un leu, in timp ce el o suge grav, evident pe moca - 2. e super ideea cu cozonaci-coca ,dar nu se potriveste aici! intelegi ce vreau sa spun? trebuie sa dai chestii care au legatura cu adversarul - cel putin cand intorci!!! - parerea mea. al doilea vers nu e genul meu , mie-mi plac fetele!
battle cu tine, n-am ce sa-nvat, sunt stejar colosal, tu, niciun cacat, juma' de bat
te umilesc, iti iau demnitatea ca-s hot, m-am razgandit, esti un cacat, cu tot cu mot - 4. foarte consistent! si interne si wordplay si umor si atitudine!
esti in jungla ba peleu, cand treci pe lang-ai mei se-aude: "ce mers de curva are prada"
esti antipatic ca garda, vrei sa treci styx-u? mars in pula mea, c-abia treci strada! - 2. lung,cu pb, dar nu-mi place ca ideile n-au legatura intre ele.

-

Ra'ra: (2+3+2+1+4) + (2+3+2+4+2) = 12 + 13 = 25
Nihat: (2+3+2+3+2) + (2+1+2+4+3) = 12 + 12 = 24

-

Concluzii:

Ra'ra a incercat unele chestii pe prima runda care i-au iesit mai bine pe a doua runda. In mare mi se pare buna constructia , parerea mea e ca ar trebui sa legi ideile mai bine intre ele si sa nu te lasi condus de rima , pentru ca risti sa pierzi sensul sau sa fii constrans de idei slabe. Nu prea mi-a placut nici sketchul in engleza , in schimb ai avut vreo cateva idei la care chiar am ras ("te scot la un suc" , "m-am razgandit: esti cacat cu mot"), de asemenea imi plac rimele astea din 2in2 (in terminologia lui cifre) gen "am FLUTURAS , rimele ti le TAI , FLUTUR ASI , tu N-AI" - desi ideea ,cel putin asta ,poate fi atacata, suna bine.

Nihat a fost mai constant , insa a avut prea multa umplutura. Pe un bar in care ai 4 cuvinte care rimeaza ("multies" sau "interne" sau cum vrei) , dai 1 idee tare si apoi 3 slabe. Macar daca le-ai fi cuplat pe alea tari pe vreo 2-3 baruri , luai note mai mari, asa esti tras in jos in medie! De ex: ideea cu Orfeu - f buna , restul cu - styxu , pixu' , stixu , sfinxu - sunt comparatii care nu lovesc. De asemenea ,ar mai fi de remarcat niste personale bunicele ,insa principala ta problema as zice a fost faptul ca ai folosit prea mult spatiu sa intorci cu tot cu interne, sa tii totul inchegat , atat pe prima ,cat si pe a doua. Nu intotdeauna mai mult cheag face o branza buna. Si asta se vede si la metrica rundei I , parerea mea.

Per total: doua stiluri diferite, desi asemanatoare, in medie strans ,dar ca impresie Ra'ra castiga.

Daca doriti a-l accepta, dupa umila mea parere ,

Vot Ra'ra

Bafta la amandoi!

date
Vorbim despre belele folosind belle-arte

Reputatie : 130
Data de inscriere : 09/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MarianS Lun Feb 14, 2011 11:56 pm

rimezi sec, am fluturas rimele ti le tai, flutur asi, tu n-ai - 2p, se putea si mai bine
zici ca bucata mea e naspa? s-ar putea sa-ti iei bucata-n coasta - 2p, jocuri de cuvinte ok, nimic deosebit
sanse sa castige asta? 100%, evident doar prin no show - 1p, nimic convingator
eu fac dusuri cu nevasta-sa, zice "let's fuck, then wash&go" - 2p , destul de haios
te scot la un suc, iesim toti in familie, zi-i lu ma-ta c-o pup - 2p, daca iti formulai altfel ideile, iti dadeam 3 puncte, luNi HAteri..wtf!?

Tu nu ma misti din loc, esti praf cu vantul tau, un cacat de alizeu - 3 inceput bun
Coc dume in cateva secunde, faina boromir de mana a doua, categoric
Pase de geniu ca Xavi, bucata ta nu e naspa, e tare... hai coaie eram ironic - 1p, nu e pe gustu meu
Pana incepi sa plesnesti, ai runda trasa de par si de la o vreme incepi sa chelesti - 2p, mi-a placut finalul versului 2
Vad ca neuronii tai n-au nimic in comun, te vad alb la fata, desi n-ai auzit de sapun - 1p astea cu sapunu, cu plm, nu-mi plac
Esti stangaci in jocu' asta ca Jeffren, trag in tine profesional, ca studiou' lu benzen - 3p, foarte bun finalul, la fel ca si inceputul

Impart punch-uri ca pe-un fly-er, jos chilotu', ia-ma de fraier! - 2p , mi se par cam fortate rimele
De cand te futi in cur si porti dresuri, studiezi diferite tipuri de mersuri- 2p simplu si la obiect
Esti eunuc, dar cand suntem in aceeasi incapere, te sufoc cu patru coaie - 1p , neahh asa nu
Am dat cu adversari mai buni, dar tu nu esti langa ei, lipsa ca la inventar - 3p, 1 bar bun, cel mai bun de pana acum la tine
Cand manuiesc pixu' si mestec stixu', iti pica fatza ca MJ sau ca Sfinxu' - 2p, mancami-ai stixu!

prostu de 2 runde se chinuie sa zica ceva, da sa mor, io nu-nteleg decat: cra-cra! - 2p, asta e ceva gen, sa te scuteasca sa raspunzi la fiecare punch in parte
esti de tot cacatu, sa traduc: "si mestec stixu" aici vrea sa spuna ca si-o roade singur - 3p, foarte bine, intors ca la carte
se oftica bulangiu ca eu fac 8-uri pe un leu, in timp ce el o suge grav, evident pe moca - 2p, ti-as fi dat 3 daca nu acceptai ca faci 8uri Smile)
te umilesc, iti iau demnitatea ca-s hot, m-am razgandit, esti un cacat, cu tot cu mot - 3p, bun, bine! imi plac cei cu atitudine de superioritate in battle
esti antipatic ca garda, vrei sa treci styx-u? mars in pula mea, c-abia treci strada! - 3p, final foarte bune, cu interne cu haz cu punch cu tot

-

notele sunt de la 1 la 3
Ra'ra: 22
Nihat: 20

Battle foarte strans, destul de bun, promitator pt ambii
Vot Ra'ra
MarianS
MarianS
Titan din Dristor pe Calea Victoriei

Reputatie : 2088
Data de inscriere : 29/10/2009
Varsta : 34

http://www.2milioane.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de date Mar Feb 15, 2011 1:45 am

schumy , iti dau o bomboana cand se termina! Smile

date
Vorbim despre belele folosind belle-arte

Reputatie : 130
Data de inscriere : 09/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DopeRapper Mar Feb 22, 2011 1:13 am

ra

prostu de 2 runde se chinuie sa zica ceva - pacat ca finalul de vers e slab

esti de tot cacatu, sa traduc: "si mestec stixu" aici vrea sa spuna ca si-o roade singur

........doar daca face ma-sa cozonaci vede si asta coca Laughing

nihat

Pana incepi sa plesnesti, ai runda trasa de par si de la o vreme incepi sa chelesti

ca o curva faci 8-uri pe-un leu, acum pe 10 versuri
De cand te futi in cur si porti dresuri, studiezi diferite tipuri de mersuri Laughing

cam astea's cele mai bune punch'uri, in rest se putea mai bine Smile

vot ra

Ultima editare efectuata de catre DopeRapper in Mar Feb 22, 2011 11:31 am, editata de 1 ori
DopeRapper
DopeRapper
Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai

Reputatie : 702
Data de inscriere : 03/12/2009
Varsta : 36
Localizare : oberoesterreich

Sus In jos

Mesaj Scris de Static Mar Feb 22, 2011 8:35 am

Battle incheiat, castigator Ra'ra prin KO!
Static
Static
Admin

Reputatie : 5788
Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 36
Localizare : Din Bv pana-n ma-ta

http://www.madoareinpula.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum