Battle.FriendHood.Net
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
adevaRAP

Ultimele subiecte
» HAI AFARA LA ZAPADA!!!!
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix

» Reclama Gratis aici
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO

» Aero - Shooting Range
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0

» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptyVin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed

» DISS MARATHON
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptyLun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava

» WRONG team
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptyJoi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix

» Freestyle in Bucuresti
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!

» OBEN
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man

» adamantix vs in0c3nt
eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT]

+3
OZN
Matrix
Mo'
7 participanți

In jos

eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] Empty eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Mo' Mier Mar 30, 2011 3:36 pm

xyyx (eu x) - 8 randuri - 2 zile reply
Mo'
Mo'
Le dau clanta da' le tai si chitanta

Reputatie : 571
Data de inscriere : 23/05/2010
Varsta : 32
Localizare : i

Sus In jos

eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Mo' Mier Mar 30, 2011 5:55 pm

Matrix - cocalar ca Neo, o tarfa ca Cleo, da' singuru' lucru in comun cu Egiptu e ca esti tot praf
Te fac MAT ca ai intrat la risc in ring la RIX, are grija omu' sa-ti graveze-n paranteze asta ca epitaf
Ti-am facut prezentarea, te-am facut pilaf, cu vorbe marunte ca orezu', te-am lovit scurt in pula, ca chinezu'
Scurt in creier ca elefantu esti, dupa ce gat cu tine, pana si Gigi Becali o sa stie baru asta cum stie crezu
Vezi tu, daca nu iti scot ochii, fac stop pe piept sa fii cu ochii pe mine,fi numai retine, acum te rog retine
Ca nu-s nebun, incerc sa-ti scriu de bine, da scriu pana nu mai stiu de mine, pana imi vine, si-mi bag pula-n tine
Oricum tu stii bine, ca asta nu a fost cum trebuie, adica cu inaltime pe Richter, cum dau de obicei, deci stai calm
Asta nu-i amical, de parca am fii stat la bere, vezi ca scuip foc, e vina ta ca in manele, mi-ai dat sa beau napalm
Mo'
Mo'

Sus In jos

eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: eMCeeMo vs. Matrix - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Matrix Joi Mar 31, 2011 12:17 am

Ti-am dat sa bei napalm din pula, dupa ce-ai facut o muie
Caterinca nu'e, c-asta mai are putin si-mi ridica statuie.
Nimeni nu'e cu ochii pe tine, chiar nu prezenti importanta
Esti zdreanta, ca cel mai prost gigi nu dai cu substanta.
Bun! nu esti nebun, esti doar prost si lovesti scurt in scut
Esti prost crescut, malformatule, te dobor ca SCUD.
La ce-am scris , iti sparg ochelarii, iti proiectez in ochi cioburi
Orbecaiesti suparat c-ai fi castigat daca se punctau autodrop-uri.

Ai tai cara jerbe: "nu te vom uita niciodata" si ma-ta plange
Dupa ce Alesu' te-nfrange in lupta-n care lasi doar urme de sange.
Ai uitat d-unde ai plecat ai inceput irelevant, ai terminat aberant
Mi-e clar ca esti nebeligerant, dorind s-ai ca mine memorie de elefant.
Nu esti la-naltime, esti scund ca Moga, te fac instant ca pe Mocca
Vii cu dume furate din desene animate. Mo' du-te dracu' cu F.O.C.A.!
Bah, tu dai mai naspa decat ar da Hi-q cu toata "Gashk", zici c-ai scleroza
Vii cu vorbe marunte, sensibile, mimoza si le mai asezi si-n proza.

Matrix
Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai

Reputatie : 741
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Mo' Joi Mar 31, 2011 3:07 am

Nu sunt zdreanta, sunt un zeu, ai mei imi cara jertfe, iti cara tie si-alor tai pumni in teste, varsa sange
Sunt peste cand vine vorba de substante, si in acelasi timp pesthe - Ma-ta-i concediata, a cui mama plange?
Tu nu esti Alesul ca ai loat pilula verde, clar nu-i a buna, ca se vede pe tine ca vrei sa fi mare scula
Poate ca dau eu dume din desene, dar tu ai rasfolit dexu , te-ai facut de ras, ca-n bancurile cu Bula
Si imi dau autodrop, da imi dau ceva mai bun decat punchurile tale, si te trag in jos cu mine - kamikaze
Da inainte de asta ma pis pe tine si-ti dau foc, te sting si-ti dau focuri iar, ca am neamuri la compania de gaze
Tu esti unu din domni aia versati, dar esti maxim un varsat ca vantu', eu complex vexat ca Vexx
Incerci sa versezi, cand tre' sa rimezi, te scuip in ochi sa vezi cultura, superioara tie sau oricarui dex

Mo'
Mo'

Sus In jos

Mesaj Scris de OZN Dum Apr 03, 2011 12:33 pm

Mo, ai inceput promitator, dar apoi ai dat-o in bara.
"dupa ce gat cu tine; fi numai retine" nu inteleg logica.
Plus ca ideea cu ochii si pietu e fumata de ceva vreme, multe cuvinte care nu spun nimic, in afara de barul ala cu MAT si RIX.

Matrix, 2 runde scurte, la obiect, si tari, poate puteai aranja si mai bine ideile, dar ai dat exact cat trebuia.

Mo, nu stiu ce ai "loat" dar aici nu-i batatura santierului din simeria, eu tin minte ca erai in stare sa faci un punch, nu doar vorbe goale.

Vot Matrix.
OZN
OZN
Zile negre, zi-le naspa

Reputatie : 9864
Data de inscriere : 28/10/2009
Localizare : Area 51

http://www.battle.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Iahim Loig Dum Apr 03, 2011 2:03 pm

Imi place cum a inceput Mo dar continuarea cam lasa de dorit...vorbe goale si cuvinte puse unde nu trebuia.
Si Matrix tare comparatia "scund ca MOga" si faza cu personajele din desene!

Vot Matrix!
Iahim Loig
Iahim Loig
Asta nu scrie cu mainile, scrie cu coaie!

Reputatie : 1442
Data de inscriere : 02/04/2011
Varsta : 26
Localizare : Isaralac

http://mikegiol.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Mo' Dum Apr 03, 2011 4:03 pm

e cam greu dupa o pauza asa de lunga, o sa mai dau battleuri si mi-ar placea sa am ocazia si la o revansa cu matrix.
Mo'
Mo'

Sus In jos

Mesaj Scris de Matrix Mar Apr 05, 2011 3:34 pm

sigur. cand te simti in forta si vrei revansa da-mi un mesaj. sau cine stie?!? nu s-a incheiat votarea... am doar 2 voturi.

Matrix
Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai

Reputatie : 741
Data de inscriere : 18/02/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Mo' Mar Apr 05, 2011 6:09 pm

oricum castigi, fie vorba intre noi nici eu nu m-as vota Smile)
Mo'
Mo'

Sus In jos

Mesaj Scris de Old Skull Mar Apr 05, 2011 6:28 pm

Vot Matrix.
Old Skull
Old Skull
Dupa profil tu esti doar un alt copil

Reputatie : 38
Data de inscriere : 05/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de OZN Mar Apr 05, 2011 6:31 pm

Old Skull a scris:Vot Matrix.

Trebuie sa aduci si argumente, ar fi prea frumos sa fie adevarat.
OZN
OZN
Zile negre, zi-le naspa

Sus In jos

Mesaj Scris de Dust Mar Apr 05, 2011 8:13 pm

MO:
In prima runda nu prea am vazut nimic interesant,primul bar ce ar merita remarcat cat de cat, sau o parte din el.Ai incercat tu cateva combinatii gen Matrix-Neo, Egipt-Cleo-praf dar se putea si mai bine.Ai grija si la cum suna ceea ce dai, la exprimare, la sens, la gramatica, la ortografie etc .Am remarcat vre 2 cacofonii gen "ca Cleo" si "ca chinezu".
De asemenea in al 3-lea bar, versul unu ai scris "fi numai retine", iar in ultimul bar ai scris "am fii stat la bere".Corect era invers.Nici eu n-am priceput ce-ai vrut sa zici aici "gat cu tine".Gat era cu sensul de "termin" probabil?
Runda se cam incheie apoteotic cu un autodrop micut "mi-ai dat sa beau napalm".

Matrix:

Ai dat 2 runde bune,tehnice,mi-au placut.Scurt si concis desi ai dat impresia ca nu prea te-ai stresat in battle-ul asta, ai dat cat sa-ti asiguri victoria. Ce mi-a placut in mod deosebit:

"La ce-am scris , iti sparg ochelarii, iti proiectez in ochi cioburi
Orbecaiesti suparat c-ai fi castigat daca se punctau autodrop-uri."-al doilea vers, atac bun

"Bun! nu esti nebun, esti doar prost si lovesti scurt in scut
Esti prost crescut, malformatule, te dobor ca SCUD."-al doilea vers

"Nu esti la-naltime, esti scund ca Moga, te fac instant ca pe Mocca
Vii cu dume furate din desene animate. Mo' du-te dracu' cu F.O.C.A.!"-amuzant Laughing

Bah, tu dai mai naspa decat ar da Hi-q cu toata "Gashk", zici c-ai scleroza
Vii cu vorbe marunte, sensibile, mimoza si le mai asezi si-n proza.-tot al doilea vers, ai remarcat bine

MO:

O cam iei de la capat si in runda asta.
Versul 2 primul bar,combinatia "peste-peste" e super/mega/ultra folosita si oricum nu era nevoie ca a doua oara sa scrii "pesthe",puteai sa bolduiesti daca vroiai sa te asiguri ca nu trece neobservata.
Barul 4 "complex vexat ca Vexx"-esti "vexat"? si daca esti suparat/ofuscat/jignit ce daca?am inteles ce ai incercat sa faci "vexat-Vexx" dar cand dai chestii de genul ai grija si la sens, nu numai la cum suna si cum "arata".Si incearca sa dai versuri mai scurte, concentreaza-te pe una/doua idei per bar si dezvolta-le pe alea bine, nu mai incerca sa ingramadesti cat mai multe pe sistem poate te alegi cu ceva.Totusi nu dam battle in proza. Matrix a dat runde de cate 15-20 de silabe per vers, iar tu cred ca ai aproape dublu.
Ce-as putea sa remarc de la tine pozitiv este faptul ca ai incercat sa dai tehnic,dar nu este de ajuns.In rest vorbe goale, nu prea ai zis nimic concret.

Vot clar Matrix.

Bafta la amandoi!
Dust
Dust
Nu mint, e AdevaRAP!!!

Reputatie : 4103
Data de inscriere : 23/11/2009
Varsta : 39
Localizare : BzB

http://miscare.haipa.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Ra'ra Mar Apr 05, 2011 8:42 pm

ai uitat sa specifici cate voturi
Ra'ra
Ra'ra
tot ce-i bun tre sa dispara, ca geaca lu prophetu

Reputatie : 1052
Data de inscriere : 14/01/2011
Varsta : 31
Localizare : Dincolo

Sus In jos

Mesaj Scris de OZN Mier Apr 06, 2011 8:33 am

Merge pe sistemul clasic. Cel mai bun din 5.

Battle incheiat, castigator Matrix cu 3-0 (KO)
OZN
OZN
Zile negre, zi-le naspa

Sus In jos

Mesaj Scris de Old Skull Joi Apr 07, 2011 2:33 pm

Da OZN ai dreptate mam repezit sa votez fara sa citesc ca trebuie si argumentat, o sa respect regula pe viitor, oricum nu retrag votu.
Old Skull
Old Skull
Dupa profil tu esti doar un alt copil

Reputatie : 38
Data de inscriere : 05/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de OZN Joi Apr 07, 2011 3:24 pm

OZN a scris:Battle incheiat, castigator Matrix cu 3-0 (KO)
OZN
OZN
Zile negre, zi-le naspa

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum