Ultimele subiecte
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator |
Phlegm Man vs. Static - [BATTLE INCHEIAT]
5 participanți
Pagina 1 din 1
Phlegm Man vs. Static - [BATTLE INCHEIAT]
8 versuri
10 zile
xyyx - eu x
primul la 3
10 zile
xyyx - eu x
primul la 3
Ultima editare efectuata de catre Phlegm Man in Vin Mai 18, 2012 8:37 pm, editata de 1 ori
Phlegm Man- Sunt carnivor, musc din tine, mestec si scuip rime!
Reputatie : 974
Data de inscriere : 10/05/2011
Varsta : 32
Localizare : Earth
Re: Phlegm Man vs. Static - [BATTLE INCHEIAT]
Imi curat teava pustii, un nou netcee imi va pupa glontul
Sa ma atace? Neah, slabe sanse, mai bine-si tine clontul
Cum sa treaca cu dume proaste cand eu reprezint vama
A pus botul i-am si dat, asta mereu se identifica cu dama
Vrea sa ma toarne ca un ochelarist, ii torn sange cu cana
Rimezi ca din Ghana, cuib de molii sub brat, la pula blana
E plina de jeg vana, mai spala-te ca o dacie ca deja puti
In rap calitatea tinde spre zero, deci clar nu suntem multi.
Vrajeala, prajeala...
Sa ma atace? Neah, slabe sanse, mai bine-si tine clontul
A pus botul i-am si dat, asta mereu se identifica cu dama
Rimezi ca din Ghana, cuib de molii sub brat, la pula blana
In rap calitatea tinde spre zero, deci clar nu suntem multi.
Vrajeala, prajeala...
Iti dau palme ca la fripta, pleci cum ai venit. Eventual un pic invinetit
Am cam unu optzeci, dar tot se vede de departe ca-s marele favorit
Te ard gen Troia, o dai in paranoia, c-am un flow de mi se spune regele
Phlegm Man: un ciung ce tot incearca sa-si numere dumele pe degete
Sunt un elev pus pe scandal: te bat la orice ora. Hai, zi-mi pe privat
"Fa topicul sondaj, sa te pot vota si eu, fara sa ma fac de cacat"
Dau dume peste dume ca-n Parlamentul Rusiei, iti dau de te omor, ma
Astept vot pe text. In timp ce ROB, la cum scrie...asteapta vot pe ciorna
A fost prost inspirat cand si-a dat runda. Ca atunci cand si-a ales alt nume
Subiect de glume, cica reprezinta vama...doar fiindca-i limitat in dume
Pe bune, cand ai zis ca-ti schimbi nick-ul, vezi si tu ca n-ai gandit-o bine
Sau ti-ai zis: "ba, e ok, oricum nimeni de-aici nu da o flegma pe mine"
Dau eu, cu tine de pamant, sa-l schimbi iar din 'omul-scuipat' in 'omul-sapa'
Vorbesti de arme...esti constient ca runda ta a fost, cel mult, pistol cu apa?
Asa ca ti-am futut o bataie, ca intreruperea unui meci de MMA
E clara treaba, da? Ai dat ca pula si de-asta te-am taxat, ca CNA
Am cam unu optzeci, dar tot se vede de departe ca-s marele favorit
Phlegm Man: un ciung ce tot incearca sa-si numere dumele pe degete
"Fa topicul sondaj, sa te pot vota si eu, fara sa ma fac de cacat"
Astept vot pe text. In timp ce ROB, la cum scrie...asteapta vot pe ciorna
Subiect de glume, cica reprezinta vama...doar fiindca-i limitat in dume
Sau ti-ai zis: "ba, e ok, oricum nimeni de-aici nu da o flegma pe mine"
Vorbesti de arme...esti constient ca runda ta a fost, cel mult, pistol cu apa?
E clara treaba, da? Ai dat ca pula si de-asta te-am taxat, ca CNA
O ard profesionist in logistica, fac gramezi de netcee-ii - Holocaust contemporan
Tu te-agiti la microfon zi de zi, dar nici urechelnita de-ai fi nu mi-ai intra-n timpan
De departe marele favorit? Ma uit spre munti, coaie, tu esti curcea de pe Bucegi?
Rime pe burta goala, duma iti chioraie, ketchup pe coala, man, cum sa te renegi?
Pizda-i diagnosticata, fata-n colturi si pleoapele lasate, e clar, Sindromul Turner
Manca-mi-ai nick-u', cand iti fut o flegma-n muie o sa zici c-a trecut Road Runner
Si nu glumesc, e grav, periculos, cand vine furtuna de rime crapa peretii in studio
Tu crestin in lupta ca Cedry2k, zic sa lasi punch-u', fa-ti cruci in texte si pe audio.
Hai bafta!
Tu te-agiti la microfon zi de zi, dar nici urechelnita de-ai fi nu mi-ai intra-n timpan
De departe marele favorit? Ma uit spre munti, coaie, tu esti curcea de pe Bucegi?
Rime pe burta goala, duma iti chioraie, ketchup pe coala, man, cum sa te renegi?
Pizda-i diagnosticata, fata-n colturi si pleoapele lasate, e clar, Sindromul Turner
Manca-mi-ai nick-u', cand iti fut o flegma-n muie o sa zici c-a trecut Road Runner
Si nu glumesc, e grav, periculos, cand vine furtuna de rime crapa peretii in studio
Tu crestin in lupta ca Cedry2k, zic sa lasi punch-u', fa-ti cruci in texte si pe audio.
Hai bafta!
Phlegm Man:9
Sa ma atace? Neah, slabe sanse, mai bine-si tine clontul -2 asa o fi, dar atacul tau unde e?
A pus botul i-am si dat, asta mereu se identifica cu dama -2 imi pare rau dar e slab si asta, adica versurile suna bine, dar lipseste atacul
Rimezi ca din Ghana, cuib de molii sub brat, la pula blana -2 la fel, nu pot sa apreciez decat internele de pe versul 2
In rap calitatea tinde spre zero, deci clar nu suntem multi. -3 sa zicem, dar e slab. pe final versurile trebuie sa rupa, ultimul bar ramane de obicei mai mult in atentia cititorului.
Static:12+13
Am cam unu optzeci, dar tot se vede de departe ca-s marele favorit -3 merge de inceput
Phlegm Man: un ciung ce tot incearca sa-si numere dumele pe degete - 2 am prins schema de pe primul, paranoia-flow-regele, dar versul doi e fumat
"Fa topicul sondaj, sa te pot vota si eu, fara sa ma fac de cacat" -4 asta mai merge, primul bun: elv-ora, al doilea cu umor, atitudine buna
Astept vot pe text. In timp ce ROB, la cum scrie...asteapta vot pe ciorna -3 doar ok de final
Subiect de glume, cica reprezinta vama...doar fiindca-i limitat in dume -3 p-back dar nu imi place asa mult
Sau ti-ai zis: "ba, e ok, oricum nimeni de-aici nu da o flegma pe mine" -3 personal dar se putea mai bine
Vorbesti de arme...esti constient ca runda ta a fost, cel mult, pistol cu apa? -4 atitudine buna
E clara treaba, da? Ai dat ca pula si de-asta te-am taxat, ca CNA -3 merge
Phlegm Man:11
O ard profesionist in logistica, fac gramezi de netcee-ii - Holocaust contemporan
Tu te-agiti la microfon zi de zi, dar nici urechelnita de-ai fi nu mi-ai intra-n timpan -4 ba, asa da, primul vers slabut, dar al doilea e bun, e de battle, ai un personal pe el si umor, mi-a placut asta
Rime pe burta goala, duma iti chioraie, ketchup pe coala, man, cum sa te renegi? -2 asa nu
Manca-mi-ai nick-u', cand iti fut o flegma-n muie o sa zici c-a trecut Road Runner -3 sa zicem ca mai merge
Tu crestin in lupta ca Cedry2k, zic sa lasi punch-u', fa-ti cruci in texte si pe audio. -2 nu=mi place
Phlegm Man:9+11=20
Static:12+13=25
Battle doar ok sincer sa fiu.
ROB scrii din ce in ce mai frumos man, dar din pacate inca nu esti aproape de battle.
Versurile curg bine, te descurci si cu internele dar iti lipsesc atacurile, iti lipsesc personalele, iti lipseste umorul, iti lipsesc jocurile de cuvinte etc. Mai studiaza la capitolele astea.
Static, ai dat bine, suficient cat sa castigi ceea ce ai si facut.
Vot Static!
Bafta!
Sa ma atace? Neah, slabe sanse, mai bine-si tine clontul -2 asa o fi, dar atacul tau unde e?
A pus botul i-am si dat, asta mereu se identifica cu dama -2 imi pare rau dar e slab si asta, adica versurile suna bine, dar lipseste atacul
Rimezi ca din Ghana, cuib de molii sub brat, la pula blana -2 la fel, nu pot sa apreciez decat internele de pe versul 2
In rap calitatea tinde spre zero, deci clar nu suntem multi. -3 sa zicem, dar e slab. pe final versurile trebuie sa rupa, ultimul bar ramane de obicei mai mult in atentia cititorului.
Static:12+13
Am cam unu optzeci, dar tot se vede de departe ca-s marele favorit -3 merge de inceput
Phlegm Man: un ciung ce tot incearca sa-si numere dumele pe degete - 2 am prins schema de pe primul, paranoia-flow-regele, dar versul doi e fumat
"Fa topicul sondaj, sa te pot vota si eu, fara sa ma fac de cacat" -4 asta mai merge, primul bun: elv-ora, al doilea cu umor, atitudine buna
Astept vot pe text. In timp ce ROB, la cum scrie...asteapta vot pe ciorna -3 doar ok de final
Subiect de glume, cica reprezinta vama...doar fiindca-i limitat in dume -3 p-back dar nu imi place asa mult
Sau ti-ai zis: "ba, e ok, oricum nimeni de-aici nu da o flegma pe mine" -3 personal dar se putea mai bine
Vorbesti de arme...esti constient ca runda ta a fost, cel mult, pistol cu apa? -4 atitudine buna
E clara treaba, da? Ai dat ca pula si de-asta te-am taxat, ca CNA -3 merge
Phlegm Man:11
Tu te-agiti la microfon zi de zi, dar nici urechelnita de-ai fi nu mi-ai intra-n timpan -4 ba, asa da, primul vers slabut, dar al doilea e bun, e de battle, ai un personal pe el si umor, mi-a placut asta
Rime pe burta goala, duma iti chioraie, ketchup pe coala, man, cum sa te renegi? -2 asa nu
Manca-mi-ai nick-u', cand iti fut o flegma-n muie o sa zici c-a trecut Road Runner -3 sa zicem ca mai merge
Tu crestin in lupta ca Cedry2k, zic sa lasi punch-u', fa-ti cruci in texte si pe audio. -2 nu=mi place
Phlegm Man:9+11=20
Static:12+13=25
Battle doar ok sincer sa fiu.
ROB scrii din ce in ce mai frumos man, dar din pacate inca nu esti aproape de battle.
Versurile curg bine, te descurci si cu internele dar iti lipsesc atacurile, iti lipsesc personalele, iti lipseste umorul, iti lipsesc jocurile de cuvinte etc. Mai studiaza la capitolele astea.
Static, ai dat bine, suficient cat sa castigi ceea ce ai si facut.
Vot Static!
Bafta!
phlegm man:10
static:13,5 x 2
phlegm man:12,5
iar ca si concluzie, -s de acord cu dust.de multe ori phlegm o arde mai mult freestyle gen,decat battle.cum a fost spre exemplu ultimu bar...nimic n'ai avut pe el,slab de tot.dar de scris , scrii bine .fii mai dur cand te iei de adversar ,plm.static,probabil era un cui mai ruginit ala in care ti'ai pus tastatura..ca n'ai fost stralucit nici tu .
vot static
Phlegm Man a scris:Imi curat teava pustii, un nou netcee imi va pupa glontul
Sa ma atace? Neah, slabe sanse, mai bine-si tine clontul - 2,5 nimic interesant aici
A pus botul i-am si dat, asta mereu se identifica cu dama - slaabb 2p
Rimezi ca din Ghana, cuib de molii sub brat, la pula blana - putin umor pe v2,dar slab..2.5
In rap calitatea tinde spre zero, deci clar nu suntem multi. - imi place al doilea..subtil asa .da' nu'i de ajuns 3p
static:13,5 x 2
Static a scris:Iti dau palme ca la fripta, pleci cum ai venit. Eventual un pic invinetit
Am cam unu optzeci, dar tot se vede de departe ca-s marele favorit - mai moale,ca la inceputuri .3p
Phlegm Man: un ciung ce tot incearca sa-si numere dumele pe degete - 3.5p.imi place primu
"Fa topicul sondaj, sa te pot vota si eu, fara sa ma fac de cacat" - asa da.ceva nou 4p
Astept vot pe text. In timp ce ROB, la cum scrie...asteapta vot pe ciorna - 3p v2.pe primu nimic
Subiect de glume, cica reprezinta vama...doar fiindca-i limitat in dume - bun,bun 3,5
Sau ti-ai zis: "ba, e ok, oricum nimeni de-aici nu da o flegma pe mine" - bun personalu 3p.desi ma asteptam la un altu mai cu umor asa
Vorbesti de arme...esti constient ca runda ta a fost, cel mult, pistol cu apa? - 3p.dai de pamant - sapa...plm,e ok da nu'mi place cum suna acolo omu scuipat/omu sapa.ma zgarie pe retina
E clara treaba, da? Ai dat ca pula si de-asta te-am taxat, ca CNA - si asa se incheie 4p
phlegm man:12,5
Phlegm Man a scris:O ard profesionist in logistica, fac gramezi de netcee-ii - Holocaust contemporan
Tu te-agiti la microfon zi de zi, dar nici urechelnita de-ai fi nu mi-ai intra-n timpan - primu mai de incalzire asa..speram sa lovesti mai tare pe v2.oricum bun 3.5p
Rime pe burta goala, duma iti chioraie, ketchup pe coala, man, cum sa te renegi? - aici invers,imi place primu...al doilea chiar n'ai zis nimic. 3p.a fost mai bun al doilea vers din primu bar decat primu vers din al doilea.d'aia n'ai acelasi punctaj
Manca-mi-ai nick-u', cand iti fut o flegma-n muie o sa zici c-a trecut Road Runner - 4p asta mi'a placut ).asa mai vii d'acas
Tu crestin in lupta ca Cedry2k, zic sa lasi punch-u', fa-ti cruci in texte si pe audio. - pff...bun penultimu bar,slab ultimu. 2p..nu am pe ce sa iti dau mai mult
iar ca si concluzie, -s de acord cu dust.de multe ori phlegm o arde mai mult freestyle gen,decat battle.cum a fost spre exemplu ultimu bar...nimic n'ai avut pe el,slab de tot.dar de scris , scrii bine .fii mai dur cand te iei de adversar ,plm.static,probabil era un cui mai ruginit ala in care ti'ai pus tastatura..ca n'ai fost stralucit nici tu .
vot static
doctoru'- Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai
Reputatie : 944
Data de inscriere : 19/12/2009
Varsta : 33
Localizare : Timisoara
Phlegm Man a scris:
Sa ma atace? Neah, slabe sanse, mai bine-si tine clontul - 2, slabut.
A pus botul i-am si dat, asta mereu se identifica cu dama - 3, bun primul vers, continuarea lasa de dorit
Rimezi ca din Ghana, cuib de molii sub brat, la pula blana - 4, bun, curge frumos, daca scriai si un "Static" unde era cazu, era smecher.
In rap calitatea tinde spre zero, deci clar nu suntem multi. - 3, slab..
Static a scris:
Am cam unu optzeci, dar tot se vede de departe ca-s marele favorit - 4, bun inceput
Phlegm Man: un ciung ce tot incearca sa-si numere dumele pe degete - 5, maxim caterinca.
"Fa topicul sondaj, sa te pot vota si eu, fara sa ma fac de cacat" - 3, nu-mi place
Astept vot pe text. In timp ce ROB, la cum scrie...asteapta vot pe ciorna - 4, bun al 2-lea vers.
Subiect de glume, cica reprezinta vama...doar fiindca-i limitat in dume - 4, bine intors.
Sau ti-ai zis: "ba, e ok, oricum nimeni de-aici nu da o flegma pe mine" - 5, buun personal
Vorbesti de arme...esti constient ca runda ta a fost, cel mult, pistol cu apa? - 4, nu ma incanta prea mult primul vers
E clara treaba, da? Ai dat ca pula si de-asta te-am taxat, ca CNA - 4, bun si finalul
Phlegm Man a scris:
Tu te-agiti la microfon zi de zi, dar nici urechelnita de-ai fi nu mi-ai intra-n timpan - 4, bun.
Rime pe burta goala, duma iti chioraie, ketchup pe coala, man, cum sa te renegi? - 3, ai dezoltat multe idei si nu ai finalizat niciuna.
Manca-mi-ai nick-u', cand iti fut o flegma-n muie o sa zici c-a trecut Road Runner - 3.
Tu crestin in lupta ca Cedry2k, zic sa lasi punch-u', fa-ti cruci in texte si pe audio. - 4, mai bine putin
Hai bafta!
ROB, te-ai prins prea tarziu ca cu o runda ca prima, nu mai exista nicio sansa cu Static. Marea greseala pe care o facem / am facut-o toti, e sa dam o prima runda cu metrica ok, iar pe a doua sa ingrasam porcul, nu iese nimic, ba din contra, isi dau seama toti ca te-a facut..
Static, ceva dume smechere, mult peste ce a dat ROB.
Nu mai stau sa socotesc, n-ar mai avea rost.
Vot Static.
Subiecte similare
» [Semifinala] - Static vs Nihat - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR STATIC]
» [FINALA] - xtr3mu vs Static - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR STATIC]
» [FINALA] - Static vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: STATIC]
» Static vs. Boka - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR:STATIC]
» DecE vs Static - [BATTLE INCHEATI, CASTIGATOR: STATIC]
» [FINALA] - xtr3mu vs Static - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR STATIC]
» [FINALA] - Static vs. Nihat - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR: STATIC]
» Static vs. Boka - [BATTLE INCHEIAT, CASTIGATOR:STATIC]
» DecE vs Static - [BATTLE INCHEATI, CASTIGATOR: STATIC]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix
» Reclama Gratis aici
Sam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO
» Aero - Shooting Range
Mar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0
» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Vin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed
» DISS MARATHON
Lun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava
» WRONG team
Joi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix
» Freestyle in Bucuresti
Mar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!
» OBEN
Mar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man
» adamantix vs in0c3nt
Sam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix