Battle.FriendHood.Net
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
adevaRAP

Ultimele subiecte
» HAI AFARA LA ZAPADA!!!!
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix

» Reclama Gratis aici
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO

» Aero - Shooting Range
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0

» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptyVin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed

» DISS MARATHON
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptyLun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava

» WRONG team
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptyJoi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix

» Freestyle in Bucuresti
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!

» OBEN
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man

» adamantix vs in0c3nt
bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT]

+2
in0c3nt
aka amir
6 participanți

In jos

bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] Empty bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de aka amir Sam Noi 24, 2012 7:48 pm

X-Y-Y-X
Timp de reply: 3 zile
Bafta!

aka amir
Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai

Reputatie : 912
Data de inscriere : 16/10/2012
Varsta : 26
Localizare : Mangalia

Sus In jos

bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de aka amir Lun Noi 26, 2012 5:32 pm

Iar asta?Credeam ca i-am bagat mintile-n cap dupa KnockOut
Are tupeu,cere revansa,i-o dau un ring dar se ascunde:inca-l caut
Vrei sa arati ce poti,sa te remarci,tu nici de ai fi hartie nu ai fii in top
Sunt pro la CS,ma antrenez pentru pgl,ajuta-ma si tu - fa-mi un bot!
Vrea sa dea artistic in battle-degeaba!Nu e artistic nici cand il las tablou
Cica sa ma feresc de el,asta-i un sfat bun: trebuie sa te feresti de bou
Sunt farmazon , asta nu-o sa dea vreun pback caci vine cu runde de-acasa
E credincios , se roaga mie caci eu sunt YO dar nu-l ascult caci nu-mi pasa!

*YO=alesul lui Dumnezeu

aka amir

Sus In jos

bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: bNd TEASER! vs in0c3nt - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de in0c3nt Lun Noi 26, 2012 7:10 pm

Deci,cand vad prostu asta cum se agita,nu ma ascund!eu defapt ma fac ca ploua
Rimele mele au contur,ale tale scoase din cur,tu inca ma cauti,dar ma cauti 'la oua'
Mucosu' asta mic nu se remarca cu nimic,rimele mele sublime sunt ca un Q7 blindat,
Latra ca un caine,ca-i pro la CS,macar virtual sa fi zmeu daca in realitate esti un ratat
In lumea ta frustrata toata,esti la fel ca cei ce cred ca dau super tare,sunt cei mai buni
Tu un mucos mic,te crezi gangsta,dar si cand o sugi,iti trebuie:Manual de Instructiuni
Te crezi divin,esti defapt ca un vin sec,runda ta e seaca,rimele mele au toapsec,fa-ti singur un favor
'Impusca-te si gata',labagiu fara viitor,n-am nevoie de runda 2,cu runda asta,te bat la scor
in0c3nt
in0c3nt
Le dau clanta da' le tai si chitanta

Reputatie : 280
Data de inscriere : 11/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Caransebes

Sus In jos

Mesaj Scris de in0c3nt Mar Noi 27, 2012 6:37 pm

Tu gamer prost,mai bine nu te prezinti cu runda 2,oricum singur te vei umili
Runda asta 'ti sparge botu,o dau "Biniditat" ca SKizzo,tu o dai ca fetili
Dupa battle,pustiu imi face statuie,ca-i dau la muie-n runda asta,pana o ia pe alte directii
Se apuca de manele cu siguranta,plm,cu fata asta nu poti ridica alte pretentii
Nu fac risipa de insipratie,dar iti dau rachete tari,sunt ca Djokovic,campion la tenis
O sa te bag in abis,adevaru' e,ca lumea te evita cand observa,c-ai in loc de cap un penis
Si pe final,lovitura de gratie,sunt ca Adonis,chiar si ma-ta imi devine fana
Sa nu mai vi cu rime de cacat,in battle-ul asta ti-am aratat,ce-nseamna Poezie Urbana
in0c3nt
in0c3nt

Sus In jos

Mesaj Scris de aka amir Joi Noi 29, 2012 5:48 pm

Te asemeni cu Skizzo - La consumatie de 5 lei primesti la alegere varza sau Skeo
Esti ca o ziarista tupeista-eu o ard gen doctorii:te tratez la palat ca Becali:"SUGE-O"
Cica vrea statuie-nici de-ar fi bec n-ar avea soclu,eu ridic pretenti dar el nu ridica ciocu'
Ai dreptate-nu imi trebuie 2 runde sa te bat caci sterg cu tine pe jos - esti jegos ca mopu'
Djokovic a pierdut ultimele 5 meciuri-la fel si tu, stiu ca esti campion la tenis de buzunar
Sunt canibal,te mananc de viu,crud-obicei tribal!Sau mai bine te ard:fraged ca pe gratar
Sunt ca un vin - cu cat trece timpul eu devin din ce in ce mai bun!Chiar tu ma lauzi
Te consideri favorit in fiecare battle - victoria-i asigurata:Cand compui sigur nu te auzi!

Ceva facut in graba , am uitat de battle...

aka amir

Sus In jos

Mesaj Scris de in0c3nt Lun Dec 03, 2012 10:14 pm

careva vreun vot pe aici? chiar si asa in scarba aruncat la misto:))....daca are chef careva de vot,argumentat daca este timp,daca nu...cateva cuvinte asa tot la misto aruncate:P:)),numai bine!Wink
in0c3nt
in0c3nt

Sus In jos

Mesaj Scris de Khader Lun Dec 03, 2012 11:38 pm

Un vot pe texte.

bNd TEASER! a scris:
Iar asta?Credeam ca i-am bagat mintile-n cap dupa KnockOut
Are tupeu,cere revansa,i-o dau un ring dar se ascunde:inca-l caut 0.5p.
Vrei sa arati ce poti,sa te remarci,tu nici de ai fi hartie nu ai fii in top
Sunt pro la CS,ma antrenez pentru pgl,ajuta-ma si tu - fa-mi un bot! 0.5p.
Cica sa ma feresc de el,asta-i un sfat bun: trebuie sa te feresti de bou 0.5p.
Sunt farmazon , asta nu-o sa dea vreun pback caci vine cu runde de-acasa
E credincios , se roaga mie caci eu sunt YO dar nu-l ascult caci nu-mi pasa! 1p.

in0c3nt a scris:
Rimele mele au contur,ale tale scoase din cur,tu inca ma cauti,dar ma cauti 'la oua' 0.5p.
Mucosu' asta mic nu se remarca cu nimic,rimele mele sublime sunt ca un Q7 blindat,
Latra ca un caine,ca-i pro la CS,macar virtual sa fi zmeu daca in realitate esti un ratat 1p.
In lumea ta frustrata toata,esti la fel ca cei ce cred ca dau super tare,sunt cei mai buni
Tu un mucos mic,te crezi gangsta,dar si cand o sugi,iti trebuie:Manual de Instructiuni 0.5p.
Te crezi divin,esti defapt ca un vin sec,runda ta e seaca,rimele mele au toapsec,fa-ti singur un favor
'Impusca-te si gata',labagiu fara viitor,n-am nevoie de runda 2,cu runda asta,te bat la scor 1p.

in0c3nt a scris:
Tu gamer prost,mai bine nu te prezinti cu runda 2,oricum singur te vei umili
Runda asta 'ti sparge botu,o dau "Biniditat" ca SKizzo,tu o dai ca fetili 1.5p.
Dupa battle,pustiu imi face statuie,ca-i dau la muie-n runda asta,pana o ia pe alte directii
Se apuca de manele cu siguranta,plm,cu fata asta nu poti ridica alte pretentii 1p.
Nu fac risipa de insipratie,dar iti dau rachete tari,sunt ca Djokovic,campion la tenis
O sa te bag in abis,adevaru' e,ca lumea te evita cand observa,c-ai in loc de cap un penis 0.5p.
Si pe final,lovitura de gratie,sunt ca Adonis,chiar si ma-ta imi devine fana
Sa nu mai vi cu rime de cacat,in battle-ul asta ti-am aratat,ce-nseamna Poezie Urbana 0.5p.

bNd TEASER! a scris:
Te asemeni cu Skizzo - La consumatie de 5 lei primesti la alegere varza sau Skeo
Esti ca o ziarista tupeista-eu o ard gen doctorii:te tratez la palat ca Becali:"SUGE-O" 1p.
Cica vrea statuie-nici de-ar fi bec n-ar avea soclu,eu ridic pretenti dar el nu ridica ciocu'
Ai dreptate-nu imi trebuie 2 runde sa te bat caci sterg cu tine pe jos - esti jegos ca mopu' 1p.
Djokovic a pierdut ultimele 5 meciuri-la fel si tu, stiu ca esti campion la tenis de buzunar
Sunt canibal,te mananc de viu,crud-obicei tribal!Sau mai bine te ard:fraged ca pe gratar 0.5p.
Sunt ca un vin - cu cat trece timpul eu devin din ce in ce mai bun!Chiar tu ma lauzi
Te consideri favorit in fiecare battle - victoria-i asigurata:Cand compui sigur nu te auzi! 1p.

bNd TEASER 6p.
in0c3nt 6.5p.

Vot in0c3nt.
Khader
Khader

Reputatie : 262
Data de inscriere : 17/10/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de doctoru' Sam Dec 08, 2012 6:40 pm

n-ati cerut vot pe text...va voi respecta doleanta :p.daca sunt probleme/nelamuriri sunati la relatii cu clientii ..sau ma anuntati si votez pe text.

o sa aleg barurile care mi s-au parut cele mai bune iar la final vedem care are mai multe.in caz de egalitate castiga ala cu baru cel mai tare.

BND , R I:
bNd TEASER! a scris:
asta e singuru slab.restu fiind foarte slabe.continuare nu o copiez ca e aiureala fara sens

inocent, R I:
in0c3nt a scris:
sa zicem ca iau versu asta pt atitudine

inacent, R II:
in0c3nt a scris:
...
Runda asta 'ti sparge botu,o dau "Biniditat" ca SKizzo,tu o dai ca fetili
...
Se apuca de manele cu siguranta,plm,cu fata asta nu poti ridica alte pretentii
aici avem 2 jumatati de bar Smile)

BND, R II:
bNd TEASER! a scris:Te asemeni cu Skizzo - La consumatie de 5 lei primesti la alegere varza sau Skeo
Esti ca o ziarista tupeista-eu o ard gen doctorii:te tratez la palat ca Becali:"SUGE-O"
Ai dreptate-nu imi trebuie 2 runde sa te bat caci sterg cu tine pe jos - esti jegos ca mopu'
doua baruri ok spre bune.

daca e sa dau 0.5p pt juma de vers si 1p pt un bar avem :
BND: 2,5 p
inocent: 1,5 p

vot BND..
batlle slab.si daca era egalitate , tot bnd as fi votat.ce scrie el aduce mai mult a battle.parere proprie.
doctoru'
doctoru'

Reputatie : 944
Data de inscriere : 19/12/2009
Varsta : 33
Localizare : Timisoara

Sus In jos

Mesaj Scris de WTSN Dum Dec 09, 2012 11:47 am

Un battle slabut. Votez cu in0c3nt pentru ca a avut niste bar-uri mai ok ca adversarul sau.
WTSN
WTSN
Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo

Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!

Sus In jos

Mesaj Scris de Iahim Loig Lun Dec 10, 2012 9:12 pm

Mi-a furat votu' baru' asta:
Rimele mele au contur,ale tale scoase din cur,tu inca ma cauti,dar ma cauti 'la oua'

VOT INOCENT, daca vreti sa-l mai argumentez, o s-o fac.
Iahim Loig
Iahim Loig
Asta nu scrie cu mainile, scrie cu coaie!

Reputatie : 1442
Data de inscriere : 02/04/2011
Localizare : Isaralac

http://mikegiol.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de WTSN Lun Dec 10, 2012 9:16 pm

Battle incheiat, castigator in0c3nt cu 3-1!
WTSN
WTSN
Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo

Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!

Sus In jos

Mesaj Scris de in0c3nt Lun Dec 10, 2012 9:30 pm

Va multumesc ptr voturi,Bafta!
in0c3nt
in0c3nt

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum