Battle.FriendHood.Net
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Parteneri
adevaRAP

Ultimele subiecte
» HAI AFARA LA ZAPADA!!!!
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Aug 28, 2021 3:05 pm Scris de Matrix

» Reclama Gratis aici
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Sept 19, 2020 7:38 pm Scris de ARENA SNOK RO

» Aero - Shooting Range
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iul 16, 2019 10:12 pm Scris de aero_aer0

» [Se Voteaza] - aka amir VS MarianS
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptyVin Dec 21, 2018 6:04 am Scris de ovula4weed

» DISS MARATHON
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptyLun Noi 26, 2018 3:02 pm Scris de Otrava

» WRONG team
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptyJoi Aug 16, 2018 12:03 am Scris de adamantix

» Freestyle in Bucuresti
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Iun 05, 2018 11:25 am Scris de INFECT!

» OBEN
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptyMar Mai 22, 2018 11:18 am Scris de Phlegm Man

» adamantix vs in0c3nt
Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] EmptySam Mai 12, 2018 2:47 am Scris de adamantix

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT]

+3
Alter-Ego
WTSN
Phlegm Man
7 participanți

In jos

Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] Empty Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Phlegm Man Joi Noi 29, 2012 10:40 pm

Ordine : XYYX - eu x, tu y
Versuri : 8 linii
Timp de reply : 1 saptamana
primul la 3 (3-0 KO)

Bafta!
Phlegm Man
Phlegm Man
Sunt carnivor, musc din tine, mestec si scuip rime!

Reputatie : 974
Data de inscriere : 10/05/2011
Varsta : 32
Localizare : Earth

Sus In jos

Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de Phlegm Man Vin Noi 30, 2012 12:08 am

Ti-o dau la fix ca Swiss, PM extirpa NC-ii c-o guma si-un pix
Fulgere pe fundal gen KISS, asta-i un inger cazut din Paradis
Teoretic are "Multe de spus" ca DOC, practic mai nimic de zis
Mai nimic de scris, dupa runda asta o sa-l las impietrit - Sfinx!
Scuip flacari ca 47, asta s-aprinde ca un cocalar intr-o disputa
's oracol in battle, prevad dume expirate ca deja-ncep sa puta
Mai bine renunta, dar asta-i ca McMurphy ca tot face pe nebunu'
Watson, un manelist prematur ce-o arde "pa sistem" gen 5.1.
Phlegm Man
Phlegm Man

Sus In jos

Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT] Empty Re: Phlegm Man vs. Watson - [BATTLE INCHEIAT]

Mesaj Scris de WTSN Vin Noi 30, 2012 4:14 pm

Arunc sageti catre asta direct de pe Feleac pana departe, la Poalele Tampei
Nu-l iau la suturi, ca-s ca un fotbalist mental, ii dau bucati la gioalele tamplei
Phelgman scuipa mult, ca gagica'mea atunci cand are chef de chestii, trestii
Esti asa de prost c-ai auzit-o pe gagica-ta cantand 'Ceai' si-ai scos-o la un Nestea!
Parc-am beef c-o tarfa spaniola, ce tot imi zice asta de diss_puta? Nu-I clar?
C-asta-i singuru’ netcee de pe forum care sufera de sindromul post-menstrual…
Hai, mai stai o tura, pana dam o fuga in sudu’ tarii sa faci pe nebunu’ la Balaceanca
Ca nu-s sigur daca esti rapper… gen pari ca te misti mai mult pe Reggae ca Prodanca
WTSN
WTSN
Aici nu reziști dacă n-ai cuvinte ca omulețu' lui Gopo

Reputatie : 3500
Data de inscriere : 15/07/2011
Varsta : 33
Localizare : Shot-uri intr-un Volkswagen - Razboiul din Golf!

Sus In jos

Mesaj Scris de WTSN Dum Dec 02, 2012 8:02 pm

Runda asta cu flegmă parc-aș da-o cu un nume comun francez, ca-mi cam pierre chefu’
Si cand vad cat de ofilit scrii, nici nu ti-o dau la muie, ti-o dau cu pace ca Unicefu’
Am mai multe elemente ca un calorifer iar pe tine te-am debransat din rap, e clar!
Pheglm Man n-are coaie să tune față-n față, poate d-aia rămâne cu fulgere pe fundal...
Eu ca Sfinx-ul, raman de ne_miscat, cand p-asta il suflu usor ca pe-un castel de nisip
Băi prințeso, te iau la pulă fără regrete și fără migrene ca Bibanu’, te fut ca-n Eurotrip!
Ti-as sugera sa-ti gasesti un adapost, ca-n rap o arzi boschetar, nici tu nu mai esti ce-ai fost…
Phlegm Man e gen cel mai prost crestin, cand trece pe langa biserică inchină…un toast!
WTSN
WTSN

Sus In jos

Mesaj Scris de Phlegm Man Lun Dec 03, 2012 9:52 pm

La cat l-ai supt pe DOC credeam c-ai flow, da' inca curgi ca gemu'
Sa fii mai gangsta-n loc de dinti iti pun lingou, te luminez ca ceru'
O viata la Bellu, ii dau sa zaca, mana pe sapa, se duce ca pe skiuri
El da cu pace in speranta ca iar scapa, dar nicio sansa ca la pariuri
Se baga-n fata - aer de VIP, i-o dau la fata - aer cuplit, plange muistu'
O arde comic ca-n EuroTrip, pana-l prinde PM si-l fute ca hardcoristu'
Il stiu p-asta, face pula mare doar la japoneze, n-are vlaga - alt copil
Sta ca pe pioneze, l-am desfugurat si-acu' suspina pe site-uri de profil.
Phlegm Man
Phlegm Man

Sus In jos

Mesaj Scris de Alter-Ego Vin Dec 07, 2012 9:16 pm

Phlegm Man a scris:Ti-o dau la fix ca Swiss, PM extirpa NC-ii c-o guma si-un pix
Fulgere pe fundal gen KISS, asta-i un inger cazut din Paradis
2 - primu' vers ok, al doilea nu prea zice nimic. inger cazut din Paradis.. si ce?
Mai nimic de scris, dupa runda asta o sa-l las impietrit - Sfinx!
2 - sunt atatea dume pe care poti sa i le dai lu' Watson despre DOC si tu... Laughing
's oracol in battle, prevad dume expirate ca deja-ncep sa puta
2 - incep sa puta, dar de la tine...
Watson, un manelist prematur ce-o arde "pa sistem" gen 5.1.
3 - asta-i tare, singura care-i mai punchoasa
PM - 9

Watson a scris:Arunc sageti catre asta direct de pe Feleac pana departe, la Poalele Tampei
Nu-l iau la suturi, ca-s ca un fotbalist mental, ii dau bucati la gioalele tamplei
2 - interesant, asa, dar nu-mi place Smile
Esti asa de prost c-ai auzit-o pe gagica-ta cantand 'Ceai' si-ai scos-o la un Nestea!
2.5 - asta-i amuzant, dar nu-i punchos
C-asta-i singuru’ netcee de pe forum care sufera de sindromul post-menstrual…
2.5 - incearca sa fie amuzant, dar .. mhh. primul vers e tare, totusi
Hai, mai stai o tura, pana dam o fuga in sudu’ tarii sa faci pe nebunu’ la Balaceanca
Ca nu-s sigur daca esti rapper… gen pari ca te misti mai mult pe Reggae ca Prodanca
3 - asta-i tare, numa' ca nu-i asa punchos. dar e tare, oricum
Watson - 10

Watson a scris:Runda asta cu flegmă parc-aș da-o cu un nume comun francez, ca-mi cam pierre chefu’
Si cand vad cat de ofilit scrii, nici nu ti-o dau la muie, ti-o dau cu pace ca Unicefu’
2.5 - tare primu' vers, al doilea e de freestyle cu un nou-venit
Am mai multe elemente ca un calorifer iar pe tine te-am debransat din rap, e clar!
Pheglm Man n-are coaie să tune față-n față, poate d-aia rămâne cu fulgere pe fundal...
3.5 - ba, ce punchback!
Eu ca Sfinx-ul, raman de ne_miscat, cand p-asta il suflu usor ca pe-un castel de nisip
Băi prințeso, te iau la pulă fără regrete și fără migrene ca Bibanu’, te fut ca-n Eurotrip!
2 - comparatii ok, dar atat
Ti-as sugera sa-ti gasesti un adapost, ca-n rap o arzi boschetar, nici tu nu mai esti ce-ai fost…
Phlegm Man e gen cel mai prost crestin, cand trece pe langa biserică inchină…un toast!
2.5 - amuzant, asa, dar ... parca lipseste ceva, ma, Watsoane
Watson - 10.5

Phlegm Man a scris:La cat l-ai supt pe DOC credeam c-ai flow, da' inca curgi ca gemu'
Sa fii mai gangsta-n loc de dinti iti pun lingou, te luminez ca ceru'
2 - ba, nu loveste!
El da cu pace in speranta ca iar scapa, dar nicio sansa ca la pariuri
2 - nici asta
O arde comic ca-n EuroTrip, pana-l prinde PM si-l fute ca hardcoristu'
2 - nici asta
Sta ca pe pioneze, l-am desfugurat si-acu' suspina pe site-uri de profil.
5 - ba, sper ca asta ai vrut sa zici, cu "desfigurat - profil"; daca da, e cel mai bun punch din acest battle
PM - 11

PM - 9+11 = 20
Watson - 10+10.5 = 20.5
Diferenta mica, un battle mai spre freestyle, insa mi s-a parut ca Watson a fost mai caterincos.
Totusi, bar-ul meciului ii apartine lui PM, ambele versuri fiind tari.

VOT WATSON

Alter-Ego
Cuvantul zilei pe dex online: BAN

Reputatie : 1880
Data de inscriere : 11/03/2012
Localizare : La paine si la oua. Daca nu ma gasiti la paine, cautati-ma la oua.

Sus In jos

Mesaj Scris de xtr3mu Sam Dec 08, 2012 2:15 pm

Phlegm Man 1:

Fulgere pe fundal gen KISS, asta-i un inger cazut din Paradis - nu am prins'o p'asta cu ingerul ... probabil pt rima?!?! in fine ... bun primul vers 2,5p

Mai nimic de scris, dupa runda asta o sa-l las impietrit - Sfinx! - suna bine asa dar nu prea's punchuri acolo ... 2,5p

's oracol in battle, prevad dume expirate ca deja-ncep sa puta - mdeah ... la fel 2,5p

Watson, un manelist prematur ce-o arde "pa sistem" gen 5.1. - ceva misto pastrat pentru final ... doar versul 2 ... 3,5p

Watson 1+2:

Nu-l iau la suturi, ca-s ca un fotbalist mental, ii dau bucati la gioalele tamplei - fotbalist mental?! Smile) am prins ideea dar parca e fortata asa ... punctez personalu' si wpu 3p

Esti asa de prost c-ai auzit-o pe gagica-ta cantand 'Ceai' si-ai scos-o la un Nestea!- funny primul vers =)) dar al doilea neah ... 3p

C-asta-i singuru’ netcee de pe forum care sufera de sindromul post-menstrual… - again primul vers buun dar al doilea nu prea ... dissputa Smile) tin minte 3p

Ca nu-s sigur daca esti rapper… gen pari ca te misti mai mult pe Reggae ca Prodanca - =)) buuun finalul GG 3,5p ca nu e cel mai punch dar e o ideea caterinca rau

Runda asta cu flegmă parc-aș da-o cu un nume comun francez, ca-mi cam pierre chefu’
Si cand vad cat de ofilit scrii, nici nu ti-o dau la muie, ti-o dau cu pace ca Unicefu’ - pt pierre dau 3 p .. funny si original dar cam atat ... versu 2 nu'mi place

Pheglm Man n-are coaie să tune față-n față, poate d-aia rămâne cu fulgere pe fundal... - Smile) buun punchback si bar per total 4p

Băi prințeso, te iau la pulă fără regrete și fără migrene ca Bibanu’, te fut ca-n Eurotrip! - incercasi tu un pback acolo cu sfinxul dar restul nu imi place ... aia cu castelul mi se pare seaca rau ... aia cu bibanul la fel ... si finaalul hmmm ... da tot sec ... 2,5p

Phlegm Man e gen cel mai prost crestin, cand trece pe langa biserică inchină…un toast! - amuzant final dar nu e de final ... 3p

Phlegm Man 2:

Sa fii mai gangsta-n loc de dinti iti pun lingou, te luminez ca ceru' - imi place doar "curgi ca gemu" dar cu flow si astea pe battle scris ... 2,5p

El da cu pace in speranta ca iar scapa, dar nicio sansa ca la pariuri - hmmm se duce ca pe skiuri ... in rest doar atitudine buna ... 3p

O arde comic ca-n EuroTrip, pana-l prinde PM si-l fute ca hardcoristu' - interne bune 3,5p

Sta ca pe pioneze, l-am desfugurat si-acu' suspina pe site-uri de profil.- Smile) amuzant finalul si aia cu japonezele desi parca am mai citit'o 3,5p

nu mai calculez ... vot Watson!
xtr3mu
xtr3mu
Fan FAQ crew, stiu ca esti si tu! / M-am cam luat cu battleu' si-s de_votat acu'!

Reputatie : 1504
Data de inscriere : 06/06/2010
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de doctoru' Dum Dec 09, 2012 12:03 am

PM, R I: 10,5
Phlegm Man a scris:Ti-o dau la fix ca Swiss, PM extirpa NC-ii c-o guma si-un pix
Fulgere pe fundal gen KISS, asta-i un inger cazut din Paradis - 2,5 imi place primu vers,da fara sens aia cu ingeru

Mai nimic de scris, dupa runda asta o sa-l las impietrit - Sfinx! - 3p.as da mai mult da parca prea brusc sari..spre exemplu aici ai inceput cu primu vers care chiar imi place si ai contiuat cu aia cu "mai nimic de zis" care are legatura sa zicem..da dupa aia?nu da bine cand faci din astea..

's oracol in battle, prevad dume expirate ca deja-ncep sa puta - 2,5p.ai dat-o binisor

Watson, un manelist prematur ce-o arde "pa sistem" gen 5.1. - 2,5.puteai sa o formulezi altfel pe asta cu sistemu,5.1 si manelistu.am una in cap , pe care as fi punctat-o bine di tăt Laughing

WATSON, R I: 10
Watson a scris:Arunc sageti catre asta direct de pe Feleac pana departe, la Poalele Tampei
Nu-l iau la suturi, ca-s ca un fotbalist mental, ii dau bucati la gioalele tamplei - 2,5 p.interesanta asta cu fotbalistu mental Smile)

Esti asa de prost c-ai auzit-o pe gagica-ta cantand 'Ceai' si-ai scos-o la un Nestea! - 3p.continuai frumos daca te legai de trestiile alea.zic si eu.oricum e bun v2

C-asta-i singuru’ netcee de pe forum care sufera de sindromul post-menstrual… - - 2p.nimic aicisa

Ca nu-s sigur daca esti rapper… gen pari ca te misti mai mult pe Reggae ca Prodanca - 3.5p , exclusiv pt finalu v2 Very Happy.ceva nou

WATSON, R II: 11
Watson a scris:Runda asta cu flegmă parc-aș da-o cu un nume comun francez, ca-mi cam pierre chefu’
Si cand vad cat de ofilit scrii, nici nu ti-o dau la muie, ti-o dau cu pace ca Unicefu’ - iesea ceva mai frumos daca te legai de ofilirea lui,asa asta cu unicefu ii facila.dar imi place v1.totusi 2,5p iti dau, ca nu loveste

Pheglm Man n-are coaie să tune față-n față, poate d-aia rămâne cu fulgere pe fundal... - 3p. ai intors-o bine,imi place.primu vers fumat

Băi prințeso, te iau la pulă fără regrete și fără migrene ca Bibanu’, te fut ca-n Eurotrip! - 2,5 pt v1

Phlegm Man e gen cel mai prost crestin, cand trece pe langa biserică inchină…un toast! - 3p.ok finalu

PM, R II: 11,5
Phlegm Man a scris:La cat l-ai supt pe DOC credeam c-ai flow, da' inca curgi ca gemu'
Sa fii mai gangsta-n loc de dinti iti pun lingou, te luminez ca ceru' - 2,5 pt primu

El da cu pace in speranta ca iar scapa, dar nicio sansa ca la pariuri - 3p .asa mai vorbim

O arde comic ca-n EuroTrip, pana-l prinde PM si-l fute ca hardcoristu' - 2,5p puteai sa continui mai bine v2

Sta ca pe pioneze, l-am desfugurat si-acu' suspina pe site-uri de profil. - 3,5p , duma tare pe v2

vot PM
doctoru'
doctoru'
Mc-ii comerciali ii scutur ca pe evantai

Reputatie : 944
Data de inscriere : 19/12/2009
Localizare : Timisoara

Sus In jos

Mesaj Scris de PiroTechnique Dum Dec 09, 2012 8:13 pm

Nu am mai votat de mult si o sa zic mai multe la unele bar-uri, zic ce cred despre ele, nimic personal, dar ca sa vedeti exact de ce dau anumite note
De la 1 la 10

Phlegm man r1
Fulgere pe fundal gen KISS, asta-i un inger cazut din Paradis -7, nu e genu care sa rupa

Mai nimic de scris, dupa runda asta o sa-l las impietrit - Sfinx! -8, sfinx pula Smile)
's oracol in battle, prevad dume expirate ca deja-ncep sa puta -8, in sfarsit e genu de bar de battle
Watson, un manelist prematur ce-o arde "pa sistem" gen 5.1. - 6, nu imi place deloc, manelist prematur, abia aia maturi o ard pe sistem adevarat sa inteleg, deci nu-mi place

watson r1
Nu-l iau la suturi, ca-s ca un fotbalist mental, ii dau bucati la gioalele tamplei -6 ce kkt, fotbalist mental .. iti dau la gioalele tamplei, coaie, te-ai dus prea departe Smile) pt mine cel putin, e battle, pm..
Esti asa de prost c-ai auzit-o pe gagica-ta cantand 'Ceai' si-ai scos-o la un Nestea! -7, pt umor..
C-asta-i singuru’ netcee de pe forum care sufera de sindromul post-menstrual… - 7, nu mi se pare ca ataci persoana suficient, adica sunt idei dar nu lovesc
Ca nu-s sigur daca esti rapper… gen pari ca te misti mai mult pe Reggae ca Prodanca - 6, sincer nu imi place + duma nebun-tura, serios, inca mai incercati chestii 'noi'

watson r2
Si cand vad cat de ofilit scrii, nici nu ti-o dau la muie, ti-o dau cu pace ca Unicefu’ -8 hai fie, am vrut sa dau 7 dar e mai bine decat restu
Pheglm Man n-are coaie să tune față-n față, poate d-aia rămâne cu fulgere pe fundal... - 6 elemente - calorifer vechi ca mouse-u cu bila si restu's doar ok...
Băi prințeso, te iau la pulă fără regrete și fără migrene ca Bibanu’, te fut ca-n Eurotrip! -8 bun primu vers
Phlegm Man e gen cel mai prost crestin, cand trece pe langa biserică inchină…un toast! -9, caterinca sfarsitu, m-a trezit putin

Phlegm man r2
Sa fii mai gangsta-n loc de dinti iti pun lingou, te luminez ca ceru' -6, flow-curgi... da nu imi plac ideile + cacofonie care suna nasol, altfel nici nu conta, sa fii gansta ti-ai pus in gura un lingou... iar nu imi place
El da cu pace in speranta ca iar scapa, dar nicio sansa ca la pariuri -9, imi place asta, bun bun, battle taty!
O arde comic ca-n EuroTrip, pana-l prinde PM si-l fute ca hardcoristu' - 7 misto inceputu'
Sta ca pe pioneze, l-am desfugurat si-acu' suspina pe site-uri de profil. -7 pt inceputu primului vers mai mult

Ce nu mi-a placut la Phlegm Man a fost ca in prea multe baruri a avut versuri de genu: o idee misto si la final o virgula si dupa o tampenie de umplutura numa sa rimeze cu urmatoru vers, toata lumea o face, dar la tine a fost de prea multe ori, parca.
Watson, tu esti genu care citesti dimineata Libertatea nu? Sincer?! Nu imi mai vine nimic in minte sa zic, dar scriu aici sa para ca am scris la amandoi la fel de mult asa Smile) dar plm, a fost un battle ok, idei bune la amandoi;

Phlegm Man - 58
Watson - 57

Inca un plus pt Phlegm man este masura Wink
Oricum el mi-a lasat o impresie mai buna in battle-u asta de la prima citire, dupa calcule s-a si adeverit.

Vot Phlegm Man

Ultima editare efectuata de catre PiroTechnique in Dum Dec 09, 2012 11:42 pm, editata de 1 ori
PiroTechnique
PiroTechnique
Nu am rang personalizat!

Reputatie : 1445
Data de inscriere : 22/03/2011
Varsta : 35
Localizare : 127.0.0.1 [Unde totu-i verde si frumos]

Sus In jos

Mesaj Scris de WTSN Dum Dec 09, 2012 8:22 pm

Nu citesc tabloide. Aia cu 'gioalele tamplei', stii gen lovitura psihica. Pula mea, mi-a trecut razant prin cap ideea asta si-am prins-o c-o clema.

2-2, hai cu decisivu' - vorba lu' Dust.
WTSN
WTSN

Sus In jos

Mesaj Scris de OZN Lun Dec 10, 2012 6:19 pm

Phlegm Man a scris:
Fulgere pe fundal gen KISS, asta-i un inger cazut din Paradis - 2, nu ma incanta.
Mai nimic de scris, dupa runda asta o sa-l las impietrit - Sfinx! - 3, nu-i agresiv, mai degraba pregatitor..
's oracol in battle, prevad dume expirate ca deja-ncep sa puta - 3, desi pana acum doar tu ai dat..
Watson, un manelist prematur ce-o arde "pa sistem" gen 5.1. - 4, asta-i mai a battle

Watson a scris:
Nu-l iau la suturi, ca-s ca un fotbalist mental, ii dau bucati la gioalele tamplei - 3, interesanta idee, desi gioalele tampei suna ca naiba.
Esti asa de prost c-ai auzit-o pe gagica-ta cantand 'Ceai' si-ai scos-o la un Nestea! - 4, amuzant, desi primul vers mi se pare ciudat, parca ar fi devoratore de seminte.
C-asta-i singuru’ netcee de pe forum care sufera de sindromul post-menstrual… - 5, asta da!
Ca nu-s sigur daca esti rapper… gen pari ca te misti mai mult pe Reggae ca Prodanca - 4, bun si asta.

Watson a scris:
Si cand vad cat de ofilit scrii, nici nu ti-o dau la muie, ti-o dau cu pace ca Unicefu’ - 4, iar bun.
Pheglm Man n-are coaie să tune față-n față, poate d-aia rămâne cu fulgere pe fundal... - 3, doar ok.
Băi prințeso, te iau la pulă fără regrete și fără migrene ca Bibanu’, te fut ca-n Eurotrip! - 2, nu-mi place.
Phlegm Man e gen cel mai prost crestin, cand trece pe langa biserică inchină…un toast! - 4, amuzanta idee.

Phlegm Man a scris:
Sa fii mai gangsta-n loc de dinti iti pun lingou, te luminez ca ceru' - 3, parca-i lipsa de punch.
El da cu pace in speranta ca iar scapa, dar nicio sansa ca la pariuri - 4, mai bine
O arde comic ca-n EuroTrip, pana-l prinde PM si-l fute ca hardcoristu' - 3, mai mult nu poti lua.
Sta ca pe pioneze, l-am desfugurat si-acu' suspina pe site-uri de profil. - 3.

PM = 12 + 12 = 24
Wat = 16 + 13 = 29

Nu stiu ce ati citit voi pana acum, dar mie departe imi sta gandul ca poate fi dat votul altfel.
Watson, ai dat bine, unul dintre battle-urile tale bune.

Vot Watson.
OZN
OZN
Zile negre, zi-le naspa

Reputatie : 9864
Data de inscriere : 28/10/2009
Localizare : Area 51

http://www.battle.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de OZN Lun Dec 10, 2012 6:20 pm

Battle incheiat, castigator Watson cu 3-2.
OZN
OZN
Zile negre, zi-le naspa

Reputatie : 9864
Data de inscriere : 28/10/2009
Localizare : Area 51

http://www.battle.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum